Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara, vasara... Jūra atnešė man...

Nėra, nėra jo vertimo, Wikipedijoj žiūrėjau biggrin.gif Bet jūros pavadinimas irgi turi būti nuotraukoje, nepamirškite happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 08 14, 13:06)
Nėra, nėra jo vertimo, Wikipedijoj žiūrėjau biggrin.gif Bet jūros pavadinimas irgi turi būti nuotraukoje, nepamirškite happy.gif

Sužiūrėjau visas nuotraukas pakartotinai, na maža kurį praleidau - visi su pavadinimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2013 08 14, 13:19)
Sužiūrėjau visas nuotraukas pakartotinai, na maža kurį praleidau - visi su pavadinimais smile.gif

tai čia GAL turėjo omeny, kad yra minimas Atlanto vandneynas, o tai visgi ne jūra mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 08 14, 17:00)
tai čia GAL turėjo omeny, kad yra minimas Atlanto vandneynas, o tai visgi ne jūra mastau.gif

Gal ir tas wink.gif
Atsakyti
dalyvių tai kukliai.... g.gif ir nieko tokio geresnio nenužiūrėjau, o atrodo tokia paprasta ir lengva tema......
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2013 08 16, 11:23)
dalyvių tai kukliai.... g.gif  ir nieko tokio geresnio nenužiūrėjau, o atrodo tokia paprasta ir lengva tema......

Konkurentai paskandinti jūroje hihihi.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad dalyvavimas gausesnis nei prieš tai buvusiuose konkursuose. Dar juk yra laiko, tikiuosi sulaukti bent kelių foto smile.gif

Šiaip visos gražios nuotraukos, gal dėl to, kad man jūra labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2013 08 16, 10:23)
dalyvių tai kukliai.... g.gif  ir nieko tokio geresnio nenužiūrėjau, o atrodo tokia paprasta ir lengva tema......

ar tikrai kukliai? 39 nuotraukos. yra buvę konkursų su 16 nuotraukų.
Atsakyti
4u.gif Už švarias kojytes, užsiėmusius savaip ir Kastytį 4u.gif

Sėkmės ir gerų emocijų visiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 08 16, 14:45)
ar tikrai kukliai?   39 nuotraukos. yra buvę konkursų su 16 nuotraukų.

tai kad kai aš žiūrėjau (rašiau vėliau) tai irgi gal tik 16 buvo, poto pasipylė smile.gif
Atsakyti
Mano akimis žiūrint tokios apimties konkurse daugokai foto su elementariai kreivu horizontu... Horizontas turi būti horizontalus. Žinoma nusimanantis, siekdamas geresnio efekto gali rinktis kitokį sprendimą, bet dėl tokio sąmoningo pasirinkimo turiu pasvarstymų tik ties viena kreivahorizonte foto... Kitos atrodo tiesiog nesutvarkytos, neatkreiptas dėmesys ar t.t. Bet tai nereiškia, kad į tai neatkreips dėmesio ir žiūrovas.

Balsavau kol kas už dvi:
http://www.supermama...p...&phid=24438

http://www.supermama...p...&phid=24443
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 19 rugpjūčio 2013 - 00:19
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 08 19, 00:18)
Mano akimis žiūrint tokios apimties konkurse daugokai foto su elementariai kreivu horizontu... Horizontas turi būti horizontalus. Žinoma nusimanantis, siekdamas geresnio efekto gali rinktis kitokį sprendimą, bet dėl tokio sąmoningo pasirinkimo turiu pasvarstymų tik ties viena kreivahorizonte foto... Kitos atrodo tiesiog nesutvarkytos, neatkreiptas dėmesys ar t.t.  Bet tai nereiškia, kad į tai neatkreips dėmesio ir žiūrovas.

Balsavau kol kas už dvi:
http://www.supermama...p...&phid=24438

Tai, kad sioje, horizontas krypsta i desine smile.gif))

As nekreipiau demesi i horizonta ir balsavau uz ja, bei dar dvi sias:
user posted image
user posted image
Atsakyti