Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara, vasara... Jūra atnešė man...

user posted image

Vasara, vasara... Jūra atnešė man... (žodžiai - A. Ambraso)

Vasarai įsibėgėjus, traukiame prie jūros. Kviečiame dalyvauti konkurse su nuotraukomis, kuriose užfiksuota jūra vasarą. Tai gali būti portretinė, peizažinė ir dar kokia nors nuotrauka. Nuotraukoje turi būti užfiksuota ir aiškiai atpažįstama jūra vasarą, taip pat joje gali matytis žmonės, gyvūnai, negyvi objektai/daiktai. Šalia nuotraukos pavadinimo nurodykite, kokia tai jūra.
Kviečiame visus aktyviai dalyvauti ir būti sąžiningus kitų dalyvių ir savo atžvilgiu.

Nepamirškite susipažinti su bendromis fotokonkursų taisyklėmis

Paraiškos priimamos nuo 07-08-2013 iki 16-08-2013 (17h)
Balsavimas nuo 17-08-2013 iki 24-08-2013

Primename, kad dalyvaudami konkurse jūs prisiimate atsakomybę už nuotraukos naudojimą, jos autentiškumą ir informacijos teisingumą. Jeigu dalyvaudamas konkurse pažeisite asmens ar autorines teises, galite būti patrauktas atsakomybėn pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.

user posted image
Atsakyti
Kaip čia dabar konkursas prasidėjo, o čia ramu biggrin.gif smile.gif

šita patinka man iš esančių.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 08 09, 14:40)
Kaip čia dabar konkursas prasidėjo, o čia ramu  biggrin.gif  smile.gif

šita patinka man iš esančių.

na, ramu, nes visos prie jūros išvažiavo fotografuoti...

Šita ir mano favoritė.
Atsakyti
Tikiuosi aptarimai vyks smile.gif sudėjau informacinius pranešimus, kad vyksta konkursas ir aptarimų temos nuorodą įdėjau smile.gif Nes kitais konkursasi, galvoju, kad narės, kurios dalyvauja konkurse pirmus kartus gal net nežino, kad tokia yra wink.gif
Atsakyti
labos,

gal patartumet su kuo mazinat foto? nes su eilinem office ir paint programom baisuliniai nukencia kokybe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2013 08 11, 02:12)
labos,

gal patartumet su kuo mazinat foto? nes su eilinem office ir paint programom baisuliniai nukencia kokybe  unsure.gif

Šioje temoje parašyta kaip įkelti paveiksliuką į temą, manau ten rasite ir apie sumažininus.

http://www.supermama...howtopic=825459
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 02 10, 15:23)
5. Nuotraukos pavadinimą būtina rašyti lietuviškomis raidėmis: “ą, č, ė, į, ž ir kt. Jei konkursui pateiktoje paraiškoje nuotraukos pavadinimas bus be lietuviškų simbolių, paraiška nebus patvirtinta.

http://www.supermama...p...&phid=24430

nelabai atitinka sąlygas, nėra nei jūros pavadinimo, nei parašyta lietuviškai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 08 13, 13:58)
http://www.supermama...p...&phid=24430

nelabai atitinka sąlygas, nėra nei jūros pavadinimo, nei parašyta lietuviškai  rolleyes.gif

Tai, kad viskas gerai, lietuviškomis raidėmis lietuviški žodžiai, jei pavadinimas yra toks, jis ir rašomas originalo kalba. Žiūrėjau per google, tai toks yra iš tikrųjų.

Parašysiu autorei, patikslinsim pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2013 08 13, 17:23)
Tai, kad viskas gerai, lietuviškomis raidėmis lietuviški žodžiai, jei pavadinimas yra toks, jis ir rašomas originalo kalba. Žiūrėjau per google, tai toks yra iš tikrųjų.

Parašysiu autorei, patikslinsim pavadinimą.

niu aš nenoriu kabinėtis, bet jei jau taisyklės visiems...
swanage beach - kur čia lietuviški žodžiai buvo g.gif aš nesakau, kad tokio nėra, aš tik sakau, kad turi būt lietuviškai parašyta, ir kokia jūra, nes paplūdimio pavadinimas,tai ne jūros pavadinimas rolleyes.gif
o jei jau reikėjo orignalo kalba, tai turėjo būt paminėta taisyklėse, nes ir Juodoji jūra, Viduržemio jūra, Adrijos jūra ir kitos tai ir turėtų būt rašomos tada originalia kalba smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 08 13, 20:11)
swanage beach - kur čia lietuviški žodžiai buvo  g.gif  aš nesakau, kad tokio nėra, aš tik sakau, kad turi būt lietuviškai parašyta, ir kokia jūra, nes paplūdimio pavadinimas,tai ne jūros pavadinimas  rolleyes.gif
o jei jau reikėjo orignalo kalba, tai turėjo būt paminėta taisyklėse, nes ir Juodoji jūra, Viduržemio jūra, Adrijos jūra ir kitos tai ir turėtų būt rašomos tada originalia kalba smile.gif wink.gif

Pavadinimą aš pakoregavau pagal autorės informaciją. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 08 13, 21:11)
swanage beach - kur čia lietuviški žodžiai buvo  g.gif  aš nesakau, kad tokio nėra, aš tik sakau, kad turi būt lietuviškai parašyta, ir kokia jūra, nes paplūdimio pavadinimas,tai ne jūros pavadinimas  rolleyes.gif

Pritariu drinks_cheers.gif . Net ir po pataisymo liko ne visai lietuviškai biggrin.gif .
Manyčiau, turėtų likti bent jau "Atlanto vandenynas. Swanage paplūdimys". Nors ir dar kabinėčiausi - w raidės lietuvių kalboje nėra doh.gif . Na, bet nesiginčysiu - gal vietovių pavadinimų versti nebūtina - tingiu kalbininkių pasiklaust.
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2013 08 14, 09:08)
Pritariu  drinks_cheers.gif . Net ir po pataisymo liko ne visai lietuviškai  biggrin.gif .
Manyčiau, turėtų likti bent jau "Atlanto vandenynas. Swanage paplūdimys". Nors ir dar kabinėčiausi - w raidės lietuvių kalboje nėra  doh.gif . Na, bet nesiginčysiu - gal vietovių pavadinimų versti nebūtina - tingiu kalbininkių pasiklaust.

Man atrodo, kad originalus pavadinimas turi išlikti g.gif o "paplūdimį" tuoj pataisysim wink.gif

Atsakyti