Keistume Lazdynų "Rytą" į Pilaitės "Gilužį"arba "Pilaituką". 1.5-3m amžiaus grupė🎈
Tel.nr.860035707
Laba diena.
Gavome vietą Šermukšnėlės darželyje 4-5 m. vaikučių grupėje. Gal kas nori apsikeisti į Santariškių darželį tokio amžiaus grupę? (čia aš optimistė, bet gal rimtai yra tokių ir lokacija tinka labiau nei Santariškių darželio?
Jei norite, ar žinote, kas norėtų, prašau pasidalinti kontaktais, arba parašyti man neringa.kuzmickaite@gmail.com 864025941
Dėkoju, visiems gražios dienos:)
Gavome vietą Šermukšnėlės darželyje 4-5 m. vaikučių grupėje. Gal kas nori apsikeisti į Santariškių darželį tokio amžiaus grupę? (čia aš optimistė, bet gal rimtai yra tokių ir lokacija tinka labiau nei Santariškių darželio?
Jei norite, ar žinote, kas norėtų, prašau pasidalinti kontaktais, arba parašyti man neringa.kuzmickaite@gmail.com 864025941
Dėkoju, visiems gražios dienos:)
Sveiki, norim keisti Žvėryno (PUŠYNĖLIS) darželį į bet kurį Viršuliškių 1,5-3 m. amžiaus grupėje. 861123069
Sveiki,Norintiems padidinti galimybę patekimui į darželius Gintarėlis ir Šermukšnėlę siulau pasirašyti po peticija dėl modulinių darželių statybos. http://www.vilnius.l....php?1854826006 Skubos tvarka statyti modulinius darželius.Nes kiek žinau bus bandomasis darželis karoliniškėse statomas.