Įkraunama...
Įkraunama...

Norime susikeisti darželiais

sveiki. Gavom vieta Kodelciuke, grupe nuo 3 metu. Noretume eiti i Saulegraza
Atsakyti
Sveikos, mamos, sveiki, tėčiai, jei ir tokie čia užsuka 4u.gif

Mus labai domintų keitimas iš Vilniaus l/d "Jovarėlis" į "Gandriuką" (abu Fabijoniškėse), nes vyresnėlė rudenį eis į "Šviesos" mokyklą. Vaikas 2013 m. gimimo, 3-4 m. grupė, auklėtojomis labai patenkinti. Rašyti į AŽ arba skambinti tel. nr. 861101814 smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gavome vieta Lazdynuose "Obelele" 1,5-3 metu grupeje, nors realiai visi vaikuciai grupeje bus 2014 metu gimimo. Taciau ten lankyti mums nera labai patogu. Tad ieskome teveliu, kurie gavo vieta Nykstuke ir noretu su mumis susikeisti vietomis. Laukciau AZ arba tel. 865025268.
Atsakyti
sveiki. Gavom vieta Kodelciuke, grupe nuo 3 metu. Noretume eiti i Saulegraza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s.baranauskiene: 16 birželio 2016 - 10:11
Sveiki, norime pasikeist darželiu: gavome vietą darželyje "Žirmūnėliai" 3-4m grupėje ir norim keisti į darželį Baltupiuose arba Santariškėse 3-4m.
Atsakyti
Keistume "SKROBLINUKA" (vaikas 2013 gimimo) i darzeli SANTARISKESE, BALTUPIUOSE, FABIJONISKIU ar kita arciau namu smile.gif
Tel.868231917
Atsakyti
Turime vietą 4-5 m grupėje karoliniškių žiburėlyje, ieškome darželio naujamiestyje. (vaikas 2012 gimio)
Atsakyti
2013 m. gimimo vaiku 3-4 m amziaus grupes Keisciau darzelius (mano vaikas gali lankyti) Gluosnis, Ausrele, Naminukas į darzelius (norime patekti į) Santariskiu, Pasaka, Smalsuciai, Karusele ar bet koki kita Fabijoniskese. Jei tinka bent vienas is mano siulomu variantu, kvieciu susisiekti. Sis apsiketimas butu naudingas kelioms seimoms smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Keičiame darželį "Pumpurėlį" į Baltupiuose esančius "Gintarėlį" arba "Šermukšnėlę". Vaikas 2012 m. gimimo, 3-4 m. grupė (nuo rudens bus 4-5 m.), lietuvių kalba.
Atsakyti
Sveiki, norime pasikeist darželiu: gavome vietą darželyje "Žirmūnėliai" 3-4m grupėje ir norim keisti į darželį Baltupiuose arba Santariškėse 3-4m.
Atsakyti
Sveiki aš gavau darželį Traku Vokėje. Gal kas nori keistis. Tiktu Pašilaičiai, Fabijoniškės, Šeškinė. Galite paskambinti bet kokiu metu, tel.nr. 862531373. Galime susitikti dėl visko 28d.
Atsakyti
Sveiki. Gavome vieta darzelyje "Švelnukas" (3-4m.) keistumem i "Pumpureli".
Atsakyti