QUOTE(laima2007 @ 2015 07 03, 23:20)
Gal nesu itikinejimo meistre, gal ir pati abejoju, nes vyresnis sunus lanke liet, bet kaip rezultatas uzsidare savy, su vaikais mazai bendravo, kalbos pagaliau pradejo mokintis dabar savo noru ir per pamokas rusu mokykloje. Kai tik pateko i mokykla su gimtaja kalba- atsiskleide. Lb artistishkas, meniskas,muzikalus,visi giria,nebijo publikos,daug draugu. Tarsi tai ne jis buvo tam darzely. Tai galvoju bet kokiam sprendime yra pliusu ir minusu, ir kas vienam gerai, tai kitam nebutinai.. as pati esu rusakalbe pagal mama,pagal teti lietuve. O vyras uzsispyre kaip ozis, sako arba i rusu arba as dar sedesiu metus namuose- o man magistras nebaigtas, ir siaip jau NEGALIU kaip noriu gyvent:) nors kelias valandas per diena..:)ir darbuotis jau irgi butu ne pro sali.. anyway kaip nors issispres;) jum sekmes rasti tai ko norit!
mes nerasim tos vietos, bet jau ir nebejudinsiu tos padeties, aisku, jei butu principas, kad i lt darza, na gal net ir nemeginciau i rusu grupe rasyt, bet dabar giliai dzin, jums reikejo su vaikais nuo gimimo kalbeti 2 kalbom, na su vyresniu yra kaip yra, o su mazeliu darykite tai, darykite, kai vyro ner namie (as pradzioj taip darydavau) - daabr ziuriu ir jis kartais jau su jais rusiskai kalba (mano irgi mama ruse, tevas lietuvis) - dar galiu pazymet, kad dvikalbiams vaikams sekancia kalba (3-4-ta ir t.t.) zymiai lengviau sekasi mokintis nei vienkalbiams