Įkraunama...
Įkraunama...

Norime susikeisti darželiais

Gal yra norinciu susikeisti darzeliais LAZDYNUOSE. Turim vieta Obeleleje, domina darzeliai Riesutelis, Rytas, Zemuogele, Giraite:-)
Atsakyti
Sveiki, gavome vieta Karoliniškių "Delfinuke", 4-5m amžiaus grupėje. Gal kas norėtų iš Karoliniškių "Šilelio" 4-5m amžiaus grupės susikeisti vietomis? 860473348
Atsakyti
Sveiki, turime dvi vietas daržely "Žilvitis" 2011 ir 2012 metų gimimo vaikams, norėtume keisti į Gabijėlę ar Žiedą (tinka ir kiti variantai esantys arčiau namų)
Atsakyti
JUGiNELI norim keisti i AUSRA 3-4 metu
Atsakyti
Sveiki,
O ka galima keistis darzeliais??? g.gif Man savyvaldybei pasake galiu rasyti prasyma spalio menesi pakeisti darzeli,mes gavome Ozas lopseli darzeli,bet mums dabar patogiau butu Gandriukas, 2012 m.gimimo, 3-4 m.grupe,bet jau dokumentus nunesiau g.gif

861651751
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 02 liepos 2015 - 14:07
Vis dar labai norime keisti Ramunėlę į Žirmūnėlius (1,5-3m. grupe).

Tel. 868660376
Atsakyti
QUOTE(Salivi @ 2015 06 05, 21:57)
Sveiki,gal kas norėtų susikeisti darželiais? Turime vietą Bildukyje( rusu) naujamiestyje,keistume į Lietuvių grupę tiktų naujamiestyje,žvėryne ir senamiestį.

Sveiki,turim vieta liet darz ,antakalnyje, kliniku g ve, Spindulelis, 1,5-3m , jei jums tiktu, skambinkit arba sms 860500961, mes ieskom grupes rusu kalba.
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2015 06 12, 10:26)
sveiki, keisciau 1,5-3 m. vieta rusu grupej Zirmunu Spragtuke i 1,5-3m vieta Pasakoje (zinau, kad nerealu:)

Sveiki, turim vieta liet gr Spindulelyje antakalny, kliniku g veje, zinau, kad tai pat nerealu, bet o gal sudomintu? Lauksiu sms ar skambucio 860500961
Atsakyti
QUOTE(laima2007 @ 2015 07 02, 22:02)
Sveiki, turim vieta liet gr Spindulelyje antakalny, kliniku  g veje, zinau, kad  tai pat nerealu, bet o gal sudomintu? Lauksiu sms ar skambucio 860500961

ta prasme jus norite i rusu grupe?
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2015 07 03, 10:25)
ta prasme jus norite i rusu grupe?

Taip, as uzrasiau vaika nepasitarusi su vyru, o mes rusakalbiai, bijome kad vaikui tokiam amziui bus sunku , kad kalbos barjeras nesuformuotu neteisingu bendravimo igudziu. Kalba butinai tures ismokt, bet neforsuokim:) dabar ieskome gal kas nori i liet vietoj rusu . Darzelis antakalbyje, vieta patogi, info apie darza galit rast inete, yra ir logopedas prireikius ir t t, viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(laima2007 @ 2015 07 03, 19:16)
Taip, as uzrasiau vaika nepasitarusi su vyru, o mes rusakalbiai, bijome kad vaikui tokiam amziui bus sunku , kad kalbos barjeras nesuformuotu neteisingu bendravimo igudziu. Kalba butinai tures ismokt, bet neforsuokim:) dabar ieskome gal kas nori i liet vietoj rusu . Darzelis antakalbyje, vieta patogi, info apie darza galit rast inete, yra ir logopedas prireikius ir t t, viskas ok.

na mes ne rusakalbiai, tačiau kalbame namie su vaikais dviem kalbom nuo gimimo, kad turėtų dvi gimtąsias smile.gif tėtis lietuviškai, o aš tik rusiškai su jais, dėl to jiems kaip ir tas pats kokia kalba kalbės darželyje, aš esu patenkinta, kad eis į rusų grupę, į Pasaką noriu keisti vien dėl to, kad ten sesė lanko, o jis, dėja nepateko, nors daržai tvora tvoron stovi, nieko baisaus, tai va tiek, žinau, kad jūsų daržiukas irgi labai geras, deja spec., bet jus nepergyvenkit, vaikas kaip mat pradės lietuviškai kalbėti, jam tikrai NEBUS JOKIO kalbos barjero, ypač, kad jis dar mažiukas, patikėkite, aš pati esu dvikalbis vaikas, tačiau taip gavosi, kad pirmus tris metus augau pas senelius Rusijoje, tad grįžus į Lt nekalbėjau niekaip kitaip, mane atidavė į lietuvių darželį - po pusės metų manęs jau niekas negalėjo atskirti nuo kitų vaikų - plepėjau abiem kalbom kaip turi būti, po to mane mama atidavė į rusų mokyklą, bet iš 7 į 8 klasę aš perėjau į lietuvių visiškai nesunkiai be ypatingų problemų... na ir iki šiol tap yra, drąsiai leiskite vaiką į lt grupę ir nei kiek neabejokite, kadangi jis dabar pačiam nuostabiausiam ir imliausiam amžiuje, patikėkite, nebus jam jokio barjero ir jokios bėdos, kalbės puikiausiai dviem kalbom, pasikaitykite straipsnius apie dvikalbystę - tai ir ateityje jam labai padės, žinau, kad vyrai būna užsispyrę, maniškis irgi nenorėjo, kad kalbėčiau su jais rusiškai, bijojo kažko, bet dabar mato akivaizdžią naudą, vaikai puikiai vystosi, moka daug dalykų, kurių bendraamžiai nedaro ir pasidavė, jau nebeprieštarauja, o kai jau likimas ir savivaldybė taip lėmė, kad mažylis į rusų grupę pateko, ir kitų variantų nėra, tai net džiaugiasi, kad jam viskas bus ten ok... nedarykite klaidos - iki 3 metų geriausiai viskas smegenyse įsirašo, paskaitinėkite straipsnius apie dvikalbystę - jokių minusų nėra, tik nauda, vyresnele pradejo kalbeti iskarto abiem kalbom vienodai ir dabar jau be jokiu problemu "šokinėja" iš vienos į kitą, nedarykit klaidos, žinau, kad vyrai visko bijo, bet įtikinkit jį, tikrai, jus teisingai padarėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2015 07 03, 21:13)
na mes ne rusakalbiai, tačiau kalbame namie su vaikais dviem kalbom nuo gimimo, kad turėtų dvi gimtąsias smile.gif tėtis lietuviškai, o aš tik rusiškai su jais, dėl to jiems kaip ir tas pats kokia kalba kalbės darželyje, aš esu patenkinta, kad eis į rusų grupę, į Pasaką noriu keisti vien dėl to, kad ten sesė lanko, o jis, dėja nepateko, nors daržai tvora tvoron stovi, nieko baisaus, tai va tiek, žinau, kad jūsų daržiukas irgi labai geras, deja spec., bet jus nepergyvenkit, vaikas kaip mat pradės lietuviškai kalbėti, jam tikrai NEBUS JOKIO kalbos barjero, ypač, kad jis dar mažiukas, patikėkite, aš pati esu dvikalbis vaikas, tačiau taip gavosi, kad pirmus tris metus augau pas senelius Rusijoje, tad grįžus į Lt nekalbėjau niekaip kitaip, mane atidavė į lietuvių darželį - po pusės metų manęs jau niekas negalėjo atskirti nuo kitų vaikų - plepėjau abiem kalbom kaip turi būti, po to mane mama atidavė į rusų mokyklą, bet  iš 7 į 8 klasę aš perėjau į lietuvių visiškai nesunkiai be ypatingų problemų... na ir iki šiol tap yra, drąsiai leiskite vaiką į lt grupę ir nei kiek neabejokite, kadangi jis dabar pačiam nuostabiausiam ir imliausiam amžiuje, patikėkite, nebus jam jokio barjero ir jokios bėdos, kalbės puikiausiai dviem kalbom, pasikaitykite straipsnius apie dvikalbystę - tai ir ateityje jam labai padės, žinau, kad vyrai būna užsispyrę, maniškis irgi nenorėjo, kad kalbėčiau su jais rusiškai, bijojo kažko, bet dabar mato akivaizdžią naudą, vaikai puikiai vystosi, moka daug dalykų, kurių bendraamžiai nedaro ir pasidavė, jau nebeprieštarauja, o kai jau likimas ir savivaldybė taip lėmė, kad mažylis į rusų grupę pateko, ir kitų variantų nėra, tai net džiaugiasi, kad jam viskas bus ten ok... nedarykite klaidos - iki 3 metų geriausiai viskas smegenyse įsirašo, paskaitinėkite straipsnius apie dvikalbystę - jokių minusų nėra, tik nauda, vyresnele pradejo kalbeti iskarto abiem kalbom vienodai ir dabar jau be jokiu problemu "šokinėja" iš vienos į kitą, nedarykit klaidos, žinau, kad vyrai visko bijo, bet įtikinkit jį, tikrai, jus teisingai padarėt smile.gif

Gal nesu itikinejimo meistre, gal ir pati abejoju, nes vyresnis sunus lanke liet, bet kaip rezultatas uzsidare savy, su vaikais mazai bendravo, kalbos pagaliau pradejo mokintis dabar savo noru ir per pamokas rusu mokykloje. Kai tik pateko i mokykla su gimtaja kalba- atsiskleide. Lb artistishkas, meniskas,muzikalus,visi giria,nebijo publikos,daug draugu. Tarsi tai ne jis buvo tam darzely. Tai galvoju bet kokiam sprendime yra pliusu ir minusu, ir kas vienam gerai, tai kitam nebutinai.. as pati esu rusakalbe pagal mama,pagal teti lietuve. O vyras uzsispyre kaip ozis, sako arba i rusu arba as dar sedesiu metus namuose- o man magistras nebaigtas, ir siaip jau NEGALIU kaip noriu gyvent:) nors kelias valandas per diena..:)ir darbuotis jau irgi butu ne pro sali.. anyway kaip nors issispres;) jum sekmes rasti tai ko norit!:)
Atsakyti