Laba diena,
mano vaikui 4 metai, lankome darzeli Riesutelis, LAZDYNU mikrorajone.
Del pasikeitusios darbovietes ieskome darzelio ZVERYNE, galbut atsiras norinciu apsikeisti?
Lauksiu zinuciu el.pastu agnesradziunaites@gmail.com
QUOTE(ausia @ 2015 01 02, 16:07)
Sveikos mamytės,
šiuo metu lankome Šeškinės GELVONĖLIO darželį, lietuvių grupę, norėtumėm pakeisti darželį į arčiau namų Fabijoniškėse esantį GANDRIUKĄ, JOVARĖLĮ ar BITUTĘ. Vaikas 2012m. gimimo.
Tel. nr. 864019986
šiuo metu lankome Šeškinės GELVONĖLIO darželį, lietuvių grupę, norėtumėm pakeisti darželį į arčiau namų Fabijoniškėse esantį GANDRIUKĄ, JOVARĖLĮ ar BITUTĘ. Vaikas 2012m. gimimo.
Tel. nr. 864019986
Vis dar norime pakeisti darželį...
QUOTE(DaiL @ 2015 01 03, 21:16)
Žirmūnų "Pasaka" 2011 m gimimo, keistume į Santariškių darželį 3-4 m grupę
QUOTE(vikju1 @ 2014 12 09, 16:30)
Sveiki! Gal yra norinčių keistis darželiais Pasilaiciuose? Mes lankom lietuviska darzeli ''Žemyna", keistume i bet kuri rusiška darzeli tik Pasilaiciuose. Musu grupe - dabar 4-5 met.vaikai. tel.867649453
Tikrai labai geras darželis, aukletojos puikios, ir vieta patogi susisiekimui - Zirmunai, darzelis Spragtukas, 3-4 metų lietuvių k. grupė. Persikrausteme, ieskome kito darzelio, arciau namu, aplink Fabijoniskes, Seskine, Pasilaicius, Baltupius. Siūlykite variantus dėl keitimosi darželiais smile.gif
Salininkuose lankome 5-mečių grupę. Išsikraustome į Žirmūnus ir keistume darželį į šiame rajone esantį arba pakeliui į senamiestį.
Sveiki,
Turime vieną vietą "Gintarėlyje" (Baltupiuose) ir keistume ją į vietą Santariškių darželyje. Gal kam nors patogiau Baltupiai dėl ten gyvenančių senelių ar pan.?
Lauksiu asmeninių žinučių.
Turime vieną vietą "Gintarėlyje" (Baltupiuose) ir keistume ją į vietą Santariškių darželyje. Gal kam nors patogiau Baltupiai dėl ten gyvenančių senelių ar pan.?
Lauksiu asmeninių žinučių.
Sveiki, turime vieta darzelyje Mazylis, Vivulskio g. 8, Vilniuje. Darzelis labai tvarkingas, turi sodą, viskas suremontuota, atnaujinta. Aukletojos nuostabios. Direktore taip pat labai sauni. Darzelis yra netoli Mindaugo maximos. Darbar persikrausteme, tad tenka ieskoti darzelio Pilaiteje. Noretume patekti i bet kuri Pilaites darzeli. Vaikas 2010 m.
Mano tel. 867760602.
Mano tel. 867760602.