2 ND
1/8 F22 iso 1600
1/25 F10 iso800
1/30 F 5.6 iso400
QUOTE(mamagute @ 2013 08 20, 17:37)
Aha, patikrinau, lrytas.lt irgi teigia, kad pilnatis. Jau savaitgalį tiek vizualiai, tiek pagal nenumaldomą norą prasilėkti ant šluotos atrodė, kad ji, bet mane patikino, kad dar ne, o gal tik klasta ir apgaule bandė nuo tos šluotos nukrapštyti
Skaitmena, ane? Bais daug triukšmų, kurie nėra malonūs akiai. Fotografavai iš rankos, ar buvai į asistentus pasiėmusi kokį trikojį? Galiu tik įsivaizduot, koks gražuolis buvo tasai rūkas, o dar pilnaties nutviekstas. Tuo noriu pasakyti, kad, deja, tenka įsivaizduoti, nes foto jo beveik neatspindi. Šiuo atveju man kliūna ir šioks bei toks (tegu ne 100procentinis) centravimas, man regis, tokia kompozicija čia nepasiteisina, sukelia nuobodulį, neįtraukia. Ir pavadinimas nelimpa, vienišumui (gal banaliai įsivaizduoju) reikėtų tiesiog gniuždančios erdvės (analogija - vienas visame pasaulyje), kurioje tos žmonių figūrėlės skęstų, beveik pasimestų, nyktų, tirptų... O dabar jie gana komfortiškai iš visų pusių kadro įrėminti, nelieka atskirtybės įspūdžio... Čia juk ne portretas, kai vienokią ar kitokią būseną išduoda emocijos, poza ar pan. Gal reikėjo pabandyti iš toliau, iš žemiau, žodžiu, paieškoti įvairesnių išraiškos priemonių... Norėtųsi ir dramatiškiau, ir įtikinamiau, ir kokybiškiau, ir mistiškiau... Kita vertus, matau, kad ieškai - ir noriai, ir gausiai, ir įvairiapusiškai, tad galiu įtarti, kad vis arčiau, ir arčiau tas trečiosios akies atsivėrimas.
QUOTE(Iks @ 2013 08 20, 16:07)
Bijau, kad pamažu irgi virstu įkyriu žvėreliu, bet vis tik, Say, dėl viso pikto noriu pasitikslinti: mudvi su Kristalines galim gyventi ramiai?, Tu ir toliau nieko nepamiršai, ir kai tik Tau susiklostys tinkamas metas, sušvilpsi mums, jes?
gyvenkit ramiai, tikrai nepamiršau, tik noriu pailsėti po atostogų. nes šiandien gavau komplimentą, kad esu pajuodus, gal sergu, kūdinuos ar geriu..
tai štai, noriu pailsėti po poilsio ir kai tik bus impulsas, iškart pulsiu. kažkaip mano tempai sulėtėjo. vasara
Vedda, labai estetiskas ND. Taip
QUOTE(sayonara @ 2013 08 20, 18:13)
gyvenkit ramiai, tikrai nepamiršau, tik noriu pailsėti po atostogų. nes šiandien gavau komplimentą, kad esu pajuodus, gal sergu, kūdinuos ar geriu..
tai štai, noriu pailsėti po poilsio ir kai tik bus impulsas, iškart pulsiu. kažkaip mano tempai sulėtėjo. vasara
Tik to ir tenorėjau, Nuo šiol jaučiuosi rami rami, beveik tikiu, kad esu Belgijoj Be bajerio.
(atsiprašau, bet paryškintas sakinys žiauriai prajuokino )
QUOTE(lunameja @ 2013 08 20, 18:16)
Vedda, labai estetiskas ND. Taip
Sutinku Gal mažumėlę suspaustas, bet labai estetiškai pateiktas, spalviškai suderintas, apgalvotas. Šaunuolė, iš manęs - TAIP.
QUOTE(Iks @ 2013 08 20, 19:08)
Aha, patikrinau, lrytas.lt irgi teigia, kad pilnatis. Jau savaitgalį tiek vizualiai, tiek pagal nenumaldomą norą prasilėkti ant šluotos atrodė, kad ji, bet mane patikino, kad dar ne, o gal tik klasta ir apgaule bandė nuo tos šluotos nukrapštyti
Skaitmena, ane?
Skaitmena, ane?
dėkavoju už išsamų komentarą
Taip, trikojį turėjau. ISO , berods, 800, išlaikymas 1/2 s, diafragma nors iki 3,5 atvėriau. Bet vis tiek gan tamsios foto gavos, šiek tiek šviesinau, aišku, ir triukšmai lenda...
Tai va, blaškaus ir blaškaus. Kol dar kiek laiko turiu.
sveikutes,
su foto diena
o man reikia atrasti laiko perdaryti nd
su foto diena
o man reikia atrasti laiko perdaryti nd
QUOTE(mamagute @ 2013 08 20, 18:47)
dėkavoju už išsamų komentarą
Taip, trikojį turėjau. ISO , berods, 800, išlaikymas 1/2 s, diafragma nors iki 3,5 atvėriau. Bet vis tiek gan tamsios foto gavos, šiek tiek šviesinau, aišku, ir triukšmai lenda...
Prietemoj ir su manim aparatas kol kas nesusišneka. Pamačiau ant kluono stogo medituojantį gandrą, kursai snapu mėnulio blyną kone rakinėjo, viskas gatava, sukomponuota, tik pasiimk. Spėk, ar pasiėmiau Triukšmus - tai taip
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 20, 19:12)
Mano supratimu, ne tik dar nėra balta, bet kažkiek ir į rausvumą kai kuriose vietose. O pagal ką tu nustatai custom, kas tau pasitarnauja kaip baltumo orientyras? Nufotografuoji tame pačiame apšvietime, taip? Aš galvoju, gal tie raudoni akcentai tau apsunkina užduotį (dirbtiniame apšvietime ypač). Gal pabandyk nufotografuoti ką nors balto baltame? Jei neturi tokių daiktų, imk tą patį popierių, išlankstyk ką nors (nebūtinai kažką praštmatniai origamiško, kad ir vadinamąją "dieną/naktį", "laivelį". "lėktuvėlį". Tai tik pasiūlymas, bet gal palengvės užduotis..?
QUOTE(Iks @ 2013 08 20, 20:49)
Mano supratimu, ne tik dar nėra balta, bet kažkiek ir į rausvumą kai kuriose vietose. O pagal ką tu nustatai custom, kas tau pasitarnauja kaip baltumo orientyras? Nufotografuoji tame pačiame apšvietime, taip? Aš galvoju, gal tie raudoni akcentai tau apsunkina užduotį (dirbtiniame apšvietime ypač). Gal pabandyk nufotografuoti ką nors balto baltame? Jei neturi tokių daiktų, imk tą patį popierių, išlankstyk ką nors (nebūtinai kažką praštmatniai origamiško, kad ir vadinamąją "dieną/naktį", "laivelį". "lėktuvėlį". Tai tik pasiūlymas, bet gal palengvės užduotis..?
Ačiū, atsižvelgsiu
dar pasivaidensiu su spalvota rūko foto, padariau ir kvadratą