QUOTE(mamagute @ 2013 08 20, 17:37)
be abejonės komentarams (jei yr ką komentuot)
Vizualiai tai kaip pilnatis atrodo
Aha, patikrinau, lrytas.lt irgi teigia, kad pilnatis. Jau savaitgalį tiek vizualiai, tiek pagal nenumaldomą norą prasilėkti ant šluotos

atrodė, kad ji, bet mane patikino, kad dar ne, o gal tik klasta ir apgaule bandė nuo tos šluotos nukrapštyti
Skaitmena, ane? Bais daug triukšmų, kurie nėra malonūs akiai. Fotografavai iš rankos, ar buvai į asistentus pasiėmusi kokį trikojį? Galiu tik įsivaizduot, koks gražuolis buvo tasai rūkas, o dar pilnaties nutviekstas. Tuo noriu pasakyti, kad, deja, tenka įsivaizduoti, nes foto jo beveik neatspindi. Šiuo atveju man kliūna ir šioks bei toks (tegu ne 100procentinis) centravimas, man regis, tokia kompozicija čia nepasiteisina, sukelia nuobodulį, neįtraukia. Ir pavadinimas nelimpa, vienišumui (gal banaliai įsivaizduoju) reikėtų tiesiog gniuždančios erdvės (analogija - vienas visame pasaulyje), kurioje tos žmonių figūrėlės skęstų, beveik pasimestų, nyktų, tirptų... O dabar jie gana komfortiškai iš visų pusių kadro įrėminti, nelieka atskirtybės įspūdžio... Čia juk ne portretas, kai vienokią ar kitokią būseną išduoda emocijos, poza ar pan. Gal reikėjo pabandyti iš toliau, iš žemiau, žodžiu, paieškoti įvairesnių išraiškos priemonių... Norėtųsi ir dramatiškiau, ir įtikinamiau, ir kokybiškiau, ir mistiškiau... Kita vertus, matau, kad ieškai - ir noriai, ir gausiai, ir įvairiapusiškai, tad galiu įtarti, kad vis arčiau, ir arčiau tas trečiosios akies atsivėrimas.