QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 08 16, 08:15)
1.) Ko jus amzinai kazkokiu apsurdu prisigalvojat???
2.) Ikeliau kelias foto kito fotografo, noredama isgirst komentarus nuosirdzius, na kaip kad man butu skirti, nes kitaip gi nieks taip nuo dusios nekomentuos svetimos foto, supranti?
3.) Toli man toli, iki geru foto kaip iki kosmoso, bet tai einu, kaip moku taip einu, dziaugiuos kas sugeba ant smugio viska ismokt!
Kita kart parasysiu jei kelsiu ne savo
1.) jau kazkiek lankaisi temoje (kaip jaunas menulis, dristam speti is Tavo keisto ankstesnio bendravimo), is to ir sprendziam.
2.) tai kodel nebuvo atsizvelgta i prasymus, pasakyti, autoriaus varda ir paklausti normaliai? ikelei nuorodas ir paklausei
kaip jusm sitos foto. koks skirtumas "kaip"? savas kelk.
p.s. Aiste dar praleidziu pro akis. na bet jei ikelsi dar kazka su ne paciu draugiskiausiu formos prasymu "aptarti" ir elgsies akiplesiskai kaip iki siol, jei bohu, nepatingesiu pranesti moderatorei. elgiesi slyksciai.
3.) ner kuo dziaugtis.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 08 16, 07:48)
Brangioji, Pandre, nei supykau, nei skaudu, nei izeide, tuo labiau nieko nesiruosiau menkinti! Uzkliuvo nuotraukos, kokiu gal as nekelciau
. Negi dabar, kas is jusu saikos, visos tobulos
?
Man keista kai zmogus zino, kad as jau cia apie tilta su laivu girdejau ir dar man specialiai raso FB.
tau jos uzkliuvo?!! ir kaip tau Tavo nekliuna? my god, cia kaip Oksana Pikul su Angelina Jolie lygint - visais atzvilgiais.
kas ji SMe beveik nesilanko
na matai kokia
belenkokia foto su tuo tiltu, visur pastebi ja.
QUOTE(Iks @ 2013 08 15, 14:52)
Aš siūlyčiau perfotografuoti foto Nr.1, nes per slabnas fokusas į centrinį pomidorą. Šiaip gerai. Tebedžiugina. Kita vertus, erdvės vis tiek trūksta. Pamąstymams ateičiai.
Pomidorai ne mikroskopiniai, įžiūrėtume ir iš toliau , o taip apspausti iš visų pusių ir išdidinti objektai sudaro įspūdį lyg žiūrovui būtų prie pat akių prikišti, norisi atsitraukti. Ši pastaba nereiškia, kad dėl to neužskaityčiau šio darbelio, bet ateity apgalvok, kiek erdvės prašosi ta ar kita kompozicija. Pasakyti "taip" negaliu dėl pirmos foto, kaip jau minėjau.
man rodos yra fokusas, tiesiog labai mazas f. jei neklystu fokusas i pomidoro "zalia uogedyte". o tai kad pomidorai ne mini, labai sutinku, reikia daugiau erdves.
QUOTE(Iks @ 2013 08 15, 20:08)
Taip ir tikėjaus, kad atneši pataisymą, vertą TAIP
Ir, tebūnie, vieno mažo brokelio aš nemačiau, nainai
ibrezimo?
xi xi.
QUOTE(Iks @ 2013 08 14, 19:26)
pati atostogauju ir nieko nenoriu ar nežinau, ko noriu
prabangiai. megstu tokia busena.
as tai nespaudziu, neprasau, neultimatauju (man issamiu Tavo komentaru pakanka), bet
del saves - pafotkink. pamatysi bus faina. as kai pagalvoju, kad ruduo ne uz kalnu, saules daug nebus, o ir
sutemo, nespejau nufotkinti negailestingai artinasi...
QUOTE(Darkas @ 2013 08 14, 20:03)
o iki kiek galima nuogo kūno demonstruoti?
cenzūra bus kokia nors?
ar jokių apribojimų?
nea. jokios cenzuros, jokiu aprobojimu. tegu vaizduote liejasi laisvai ;]
QUOTE(Amade @ 2013 08 16, 10:48)
Tomiene - perdaryk, nesimato praktiškai jokio skirtumo, reikia, kad objektai būtų didesniais atstumais vienas nuo kito. Ir imk kažką neblizgaus
man patiko objektai, patiko darbas, svarus, minimalistinis. linkusi uzskaityti.
kas kliuna - rutuliuku sudeliojimas - manau (tada ir sunkiau is tiesu), kad 3 daiktus reikia deti i viena linija, ta prasme viena uz kito. kad ir pavyzdyje su sakutem
o la la, mums truko cia moderatores
QUOTE(Ka @ 2013 08 16, 13:34)
Mano akimis tai čia viskas nefokuse..
O baltumas lyg ir geras.
ir as jau norejau peikti.
briedi, a kur taip skubi?
gera pradzia, atkaklumas, isiklausymas i pastabas, darbstumas - na bet skubejimas nezmoniskas - skubejimas ir kantrybes ne itin daug. tixa jiedesh, dalshe budesh
QUOTE(Tomienė @ 2013 08 16, 15:33)
Antras bandymas ND1
man fonas mėlynuoja
bet tikiuosi greitu metu su tuo susitvarkyti su Jūsų visų pagalba
as nezinau, tvarkinga ir ok, bet man atrodo, kaip ir minejau - blogai sudeti daiktai.
palaukim kitu nuomones, gal klystu. bet jei mokomes perkadruoti, tai daiktai turetu buti labiau vienas uz kito, tada tai igauna prasme, nes reikia sufokusuoti, ir po to i "norima padeti" grizti. o cia gaunasi nieko sudetingo, tiesiog sudeti, vienas salia kito daiktai, kas visai nesunkiai fokusuojasi.
ar flickr siek tiek sirguliuoja? puse foto nematau, tame tarpe savo nuotrauka, kuri ramiausiai, kaip buvo ikelta i flickr, ten ir yra.