Sveikos merginos
ilgai, oi ilgai skaitinėjau Jūsų temą tik vis kinkos drebėt pradeda pagalvojus apie laukiančius ND na bet nieko, patarkuosit, išlyginsit, kaip nors ištversiu.
Ta proga keliu savo pirmąjį ND.
Užmanymas buvo paprastas, trys skirtingų spalvų rutuliukai. Bet jie turi minusą - blizgumą, per kurį atsispindi nereikalingi šešėliai. Jei tai bus nepriimtinas ND objektas - ieškosiu neblizgaus. Bet kokiu atveju laukiu bet kokių komentarų.
Pamiršau paminėt, kad mano rankose Canon EOS 1100D su 18-55mm IS II objektyvu. Pradžiai man jo per akis o kas bus toliau - parodys noras bei rezultatai.
Tomiene - perdaryk, nesimato praktiškai jokio skirtumo, reikia, kad objektai būtų didesniais atstumais vienas nuo kito. Ir imk kažką neblizgaus
Tomiene - aš irgi linkusi neužskaityti, nes tikrai, atstumai per maži, o dar blizgūs daiktai... pvz. pirmoj ir trečioj foto baltas rutuliukas vienodai ryškus atrodo, o ir juodasis panašiai...
manau, nesunkiai perdarysi tinkamai nes pradžia graži
manau, nesunkiai perdarysi tinkamai nes pradžia graži
Teks pažaisti su fokusu. Įtariau ir jau skaičiau dėl blizgių paviršių, bet nzn kas šovė į galvą juos parodyt
Bet objektai nebūtinai turi būti vienodo dydžio? ar čia vėl būtų klaida?
QUOTE(Tomienė @ 2013 08 16, 09:57)
Teks pažaisti su fokusu. Įtariau ir jau skaičiau dėl blizgių paviršių, bet nzn kas šovė į galvą juos parodyt
Nebūtinai, bet kažkokį ansamblį turi sudaryti, kažkuo tarpusavyje sietis/derėti (pagal prasmę, spalvą, logiką ir t.t.). Neblizgantį daiktą ir pačiai bus daug lengviau sufokusuoti
Briedi, patariu, susirask kokį daiktą NEBLIZGIU paviršiumi, nes toks, kaip tavasis puodelis, tiesiog godžiai sugeria aplinkos spalvas ir jas atspindi, tau tikrai bus sunku išgauti tobulą baltumą. Tad ir spalvotų daiktų šalia gal nedėčiau (neuždrausta, bet bus lengviau tau pačiai).
Mano akimis tai čia viskas nefokuse.. O baltumas lyg ir geras.
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 16, 11:43)
Pastebejau, kad linkus tamsias foto daryt. Nufotografuok sviesiau ir ta balta bus kaip balta matoma
Laba diena visoms
Paskutiniu metu labai dziugina kolegiu flikr'e ikeltos nuotraukos, gera stebet kaip vyksta augimas, kazkas save atranda, kazkas paprastumu uzburia