Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(griiga @ 2013 08 15, 22:04)
tik niekam nesakyk  nono.gif  lotuliukas.gif .
Einu ramiai miegot, labanakt  4u.gif .


Miegok ramiai ir saldžiai biggrin.gif

***

Amade, taigi puiku, kad pasidalinai ir puiku, kad ieškai, nerimsti, vis bandai iš tos vonios ką nors išpešti, esu tikra, kad pavyks 4u.gif

***

RK, būk vyras, išsiaiškink santykius be liudininkų, už kokio kampo (AŽ, FB ir pan.) . Tavo isterikos nedaro įspūdžio, patikėk. Iš principo nekomentuosiu parodytų foto. Autorė neprašė. Jei paprašys - kita kalba. Kaip taikliai sakė Say - pasielgtum gudriai, jei nešvaistytum energijos vėjais, beje - šeštadienis artėja, neužsimiršk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 rugpjūčio 2013 - 22:40
Oi jus merginos smile.gif .............. tiesog saldziu sapnu rolleyes.gif
Dingstu, kai pasiilgsiu jusu, uzeisiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Čiūdų čiūdai. Čiūdisa, nu.

RytineKava10, būk gera užtruk ilgai, kol grįši smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 08 14, 18:03)
Briedi (Fazano plunksna - čia ne tau! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif )

Dėkui už perspėjimą. hihihi.gif blush2.gif


Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 08 15, 23:21)
Brangioji, Rytine kava. Ar bent supranti kieno puslapi bandai pazeminti, ikasti uz tai, kad ji tau parase komentara, kurio tu nenorejai paviesinti FB skaitytojams? Skaudu? Izeide? Pazemino? Supykai? Uz ka, kad blogas nuotraukas darai?! Juk ji pasake tiesa, pakomentavo...turetum aciu pasakyti. Tavo darbas, kitu komentarai. Tai kaip veidrodis, kuris atspindi tavo darba, parodo tau tiesa.Apmaudu, kad viesai. Klausykis kas sakoma cia.Isgirsk. Isimink.Mokykis! Taisyk;)Tai yra zema, tai yra saves negerbimas, tai yra nebrandumas....Esi keista asmenybe nieko nenorinti girdeti, nieko nenorinti suprasti, tik rodyti kitu darbus...menkinti kitus, taip save keliant? Tas neveikia. Kalba tavo darbai, o ne pavyzdziai.
Aiste yra puiki fotografe, iki kurios daugeliui musu,o ypac tau, reikia ilgai skintis kelia. Tikiu, kad ji pati gerai ta zino ir jai nusispjaut ka tu cia isdarineji.Nes ateina toks metas, kai zinai ka darai. Tau iki jo dar toli;)

Brangioji, Pandre, nei supykau, nei skaudu, nei izeide, tuo labiau nieko nesiruosiau menkinti! Uzkliuvo nuotraukos, kokiu gal as nekelciau cool.gif . Negi dabar, kas is jusu saikos, visos tobulos g.gif ?
Man keista kai zmogus zino, kad as jau cia apie tilta su laivu girdejau ir dar man specialiai raso FB.
O kur as rasiau , kad Aiste nepuiki? Parasiau apie uzkliuvusias foto, gal tegu kazka is senu pratrina, nes nauju yra ir geru.

KRISTALINES, uztruksiu kiek noresiu bigsmile.gif
Atsakyti

Gal kas gali patikrinti su pipete mano 5ND? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 16 rugpjūčio 2013 - 06:51
Tikrai,kad ciudai.

Koks zemas lygis kelti kito asmens foto, ir saipytis is ju. moteris lyg metuose, o elgiesi kaip vaikas, svelniai tariant. Neuzsitrauktum aukos veidmenio, jei pati savo nuotrauku cia nedetum ir nesigirtum,kad you are the best. 7
Galvojau susilaikysiu, bet pratrukau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 16 rugpjūčio 2013 - 06:59
Lunameja, parodyk kur as rasiau I am the best blink.gif ???
Ir kur as saipiausi ???
Ko jus amzinai kazkokiu apsurdu prisigalvojat???
Ikeliau kelias foto kito fotografo, noredama isgirst komentarus nuosirdzius, na kaip kad man butu skirti, nes kitaip gi nieks taip nuo dusios nekomentuos svetimos foto, supranti?
Nedarykit is muses dramblio!
Ir ko jus isikale, kad as labai patenkinta savo darbais, kad as the best dar pasirodo save laikau??? Jau tikrai juokinga!!!
Toli man toli, iki geru foto kaip iki kosmoso, bet tai einu, kaip moku taip einu, dziaugiuos kas sugeba ant smugio viska ismokt!
Papildyta:

O kur ikeliau pirmas 3 foto ne savo, jei vietoj ju buciau ikelusi jusu drauges kelias foto ir nezinotumet, kad ten jos, manau butu buve irgi idomiu komentaru smile.gif .

Kita kart parasysiu jei kelsiu ne savo, gal noresiu jusu kazkokia nuomone isgirst, na kad neapsisautumet, galvodamos kad foto mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 08 15, 22:06)


Aš tik tyliai stebiu..bet jau ir man kažkaip atsibodo.
Jūs kažkokia intrigantė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 16 rugpjūčio 2013 - 07:56
SBO, as tiesiog parasau ka galvoju, tik tiek smile.gif
Nesisiauskit, po velniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 16, 07:51)
Gal kas gali patikrinti su pipete mano 5ND?  4u.gif

Patikrinau, pilka labai 4u.gif perdaryk 4u.gif
Atsakyti
Taip ir maniau, kad pasiilgti ilgai netruks, beveik nespėjus iki 3 suskaičiuoti (o skaičiuoju aš lėtai rolleyes.gif ). Taip, RK, mes negalim valdyti tavo jausmų (pasiilgimo trukmės t.p.), bet galime paprašyti nepainioti viešųjų ir privačiųjų interesų, a? Tema vis tik platesnė nei kas ką parašė RK į FB ir kas užkliūna RK, jai kuičiantis po svetimus fotoarchyvus smile.gif Sukurk apie tai spec. temą ar blogą, ir pirmyn, vėliava tau į rankas 4u.gif
Galų gale, kai žmogui 3 d. iš eilės pasakoja tą patį anekdotą, nenuostabu, kad jame prabunda žvėris wacko.gif Imu jaustis atsikliuvusi panašioje situacijoje. Tikrai kažkoks aPsurdas hihihi.gif
Eini prie to, kad apskritai niekas nereaguos į tavo atneštas foto, nesvarbu, ar jos tavo, ar marytės, ar petriuko. Ne dėl baimės apsišauti, kaip kad sakai, o dėl to, kad su tavimi darosi neįdomu diskutuoti, o ir prasmės matau vis < ir <.
Žodžiu, einu gerti kavos. Grįšiu 10 val. 55 min. 20 sek. (užfiksuokit tai, primygtinai raginu lotuliukas.gif )
Atsakyti