Laba ryta,
nenoriu buti ikiri, bet dar karta uzklausiu, gal atsiras kas gali ir nori uz 100lt ismeginti savo jegu penktadienio vakara?
Vetra127, ok, sakau TAIP, nors 10 balų ir neduočiau (tarkim, man kertasi horizontalios linijos ir vertikalus formatas ir t.t.).
QUOTE(Amade @ 2013 08 07, 09:24)
QUOTE(Iks @ 2013 08 07, 10:16)
Vetra127, ok, sakau TAIP, nors 10 balų ir neduočiau (tarkim, man kertasi horizontalios linijos ir vertikalus formatas ir t.t.).
Ačiū
QUOTE(Grethenn @ 2013 08 07, 10:10)
Laba ryta,
nenoriu buti ikiri, bet dar karta uzklausiu, gal atsiras kas gali ir nori uz 100lt ismeginti savo jegu penktadienio vakara?
o čia kaip jėgų išmėginimas vyks? svorių kilnojime?
QUOTE(Darkas @ 2013 08 07, 12:53)
o čia kaip jėgų išmėginimas vyks? svorių kilnojime?
Nu taip taip, kas daugiau prilakstys aplink pozuojancias grazuoles krosiuka su milziniskais fotikais, blykstem ir reflektoriais Kadaise pati su sio forumo pagalba pradejau fotografuoti ir zinau kaip noredavosi gauti proga ka nors pafotografuoti, tuo paciu ir nejauku ir nesmagu siulytis budavo, bet ir knietedavo. Tad drasinu! Aisku as nesigilinau kas cia kiek pazenges, del to atleiskit jei kazka nuvertinau
QUOTE(Grethenn @ 2013 08 07, 13:24)
Nu taip taip, kas daugiau prilakstys aplink pozuojancias grazuoles krosiuka su milziniskais fotikais, blykstem ir reflektoriais
Kadaise pati su sio forumo pagalba pradejau fotografuoti ir zinau kaip noredavosi gauti proga ka nors pafotografuoti, tuo paciu ir nejauku ir nesmagu siulytis budavo, bet ir knietedavo. Tad drasinu! Aisku as nesigilinau kas cia kiek pazenges, del to atleiskit jei kazka nuvertinau
Kadaise pati su sio forumo pagalba pradejau fotografuoti ir zinau kaip noredavosi gauti proga ka nors pafotografuoti, tuo paciu ir nejauku ir nesmagu siulytis budavo, bet ir knietedavo. Tad drasinu! Aisku as nesigilinau kas cia kiek pazenges, del to atleiskit jei kazka nuvertinau
https://www.facebook...eikiafotografo/
Gal čia greičiau rasite Būtų Šiauliuose, nedrįsdama pasisiūlyčiau
Sveikos
Labai reikia komentarų (tiksliau paspardymo į užpakalį )
daryta šeimos albumui
Labai reikia komentarų (tiksliau paspardymo į užpakalį )
daryta šeimos albumui
Tai man reikės perdaryti 4 n.d ? Turiu 2 taip
Viktorija09, man rodos, kad akys per daug uzsharpintos.. Ar as neteisi?
QUOTE(zirziliux @ 2013 08 07, 20:25)
Viktorija09, man rodos, kad akys per daug uzsharpintos.. Ar as neteisi?
Šarpinau akis, bet minimaliai
Vetra127 - imk trečią taip, pasimėgauk baltuma
o koks vakaras pajūry!!! vanduo šiltas, ramu, saulė pro debesų draiskanas...
o nuotraukai kažko pritrūko
patarkit...
o koks vakaras pajūry!!! vanduo šiltas, ramu, saulė pro debesų draiskanas...
o nuotraukai kažko pritrūko
patarkit...
Viktorija09, ar tik nebus fotografuota per patį saulės pasiutimą? Nes portretas, mano akimis, tiesiog išblukęs. Akivaizdu, kad mergaitei/merginai per sunku nesimarkstant žvelgti į objektyvą, užtat žvilgsnis labiausia apie tai ir kalba, ypač nekaip atrodo kairioji akis. Kaip ir šešėlis aplink ją - tikrai nepuošia, dar negražesnis - prie kairiojo nosies sparnelio, sudaro įspūdį, lyg... žandas tintų . J/B man neitin, pilkšva, monotoniška. Pirmajam variante kažkur pradanginai antakius , o pati foto man labiau neša į negatyvą