Laba kolegos
QUOTE(Darkas @ 2013 08 14, 13:50)
ar yra gyvų iš Kauno?
turiu laiko nuo 16 iki 17 valandos, planuoju pasimakaluoti centre, galiu kam nors ką nors papasakoti apie fotografiją
gal netgi mini paskaitėlė gautųsi, žinoma, jeigu yra norinčių pradedančiųjų
nr kontaktams - 864575591
Ech mielai i toki pasimatyma ateiciau, gaila neuztaikei su tokiu pasiulymu kai buvau gryzus atostogu
Kaip tik renku informacija kaip namie susirengti megejiska studija, tikiu kazka idomaus turetum sia tema papasakot
Rytine Kava, as tai zinai ko labiausiai Tau pavydziu? Ogi storos skuros ir tokio nemirtingo savo jegu tikejimo! Tikrai, nuosirdziai as cia...
Kas liecia vestuviu fotografavima, man tai atrodo tokia didele atsakomybe...milziniska. Gal todel, kad ten laikas viskam ribotas, itampa kita, kad tai tik vienas sansas - viena diena, kurios nebus galima pakartoti. Turejau as si pavasari fotografuoti kuklias lenkaiciu vestuves, bet dejau i krumus - pritruko pasitikejimo savo jegomis. O dabr gi yra man brangiu zmoniu pora, kuri prasosi kitai vasarai, bet taip graziai, kad net nepagalvojus sutikau. O po visko pradejau galvoti ir....ziauriai bijau. Sutarem, kad tai bus dovana ju naujo gyvenimo pradzios proga, viliuosi, kad liks dovana patenkinti, kitaip uzsigrausiu. O dabar dar turiu laiko pasiruosimui, stebeti kitu fotografu darbus, mokytis, mokytis, kurti vizijas...ir dar karta mokytis
RK.... ai dar va pagalvojau, kad viena nuotrauka reiktu pakomentuot. Ten kur jaunoji laiko jaunikio koja. Geriau jau vengti tokiu kadru, nes paskum ziurek atsiranda internetinese nuorodose 'juokingiausios/neskoningiausios vestuviu foto'
Arba jeigu jaunieji patys tokiu pageidauja, tai tegu lieka ju asmeniniui albumui, pati kaip fotografe negadink savo 'markes' ir tokiu nekelk viesumon