Oje, kiek paklodžių , svarbiausia - ne iš vienos spintos! Reiktų ką iš džiaugsmo sudainuoti, o gal net nufotkinti
Kaip visad, mano akys nugaroj dygsta. Man Maggie foto statika tik interjere, kiek beprašyčiau tų taškučių sustoti, jie juda, paršeliai
Ir taip, foto anonimiškumas kartais nekenktų. Labai sunku išvengti su foto nesusijusio šleifo.
Rarity, manau, nebūtina vaikytis istorijų, nevisur jos tinka ar būtinos... Kartais foto gali būti tos pačios baltosios eilės, rimas, ritmas, nata, esė, ištiktukas, vandenženklis, kodas, simbolis, asociacija... Nors, regis, tai Tau jokia naujiena... Nežinau pati, kodėl užsivedžiau... Praleiskit pro ausis
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 13, 18:17)
Ekspozicija buvo gera su tokia reikšme, na bet pabandysiu pati nusistatyt viską rytoj
O kas dabar nustato, kokiu režimu fotografuoji? Nežinau, gal nebūtina manul pagal taisykles, gal užtenka AV, bet rekomenduočiau pasitreniruoti su M, kad būtum ne fotiko asistentė, o bosė
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 13, 19:17)
Ekspozicija buvo gera su tokia reikšme, na bet pabandysiu pati nusistatyt viską rytoj
Kad nekokia ekspozicija, tamsu labai. Pagal sprendi, kad gera ekspozicija? Pasiskaityk, EKSPOZICIJA
Laba vakarą ,bandysiu nors labai nedrąsu rodyti 1ND, stengiausi mokintis iš kitų klaidų . Sunkiai sekėsi surikiuoti taip, kad papultų ant fokuso nepajudinus fotoaparato. Nu vienu žodžiu rodau kas gavosi po daug bandymų .
QUOTE(Iks @ 2013 08 13, 20:32)
Ir taip, foto anonimiškumas kartais nekenktų. Labai sunku išvengti su foto nesusijusio šleifo.
Karta buvo toks kaip zaidimas, kelem nuotraukas i flickr anonimiskai, tiksliau viena mergina kele, kuriai visi siunte foto Ir visi galejo komentuoti ir speti kieno tai gali buti foto Visai idomu buvo
QUOTE(griiga @ 2013 08 13, 22:26)
Laba vakarą
Sveika prisijungus
Uzskaitau Sviesu, tvarkinga, skirtumas matosi
Griiga, kokia begede! Ant nakties saldainiai! Dar sitaip subantuoti! Taip.
Iks. Apie istiktukus nebuvau pagalvojusi. Apie taskelius sukneles - taip pat. Tavo vaizdinga kalba man taip liuksiskai isimenama. Na nufotkink ka is to dziaugsmo, a?
Apie magie foto dar - man primine mano mylimuko Micmojo darbus. Tik cia daugiau kelniu, maziau kuno. Labai laukiu tesinio
Iks. Apie istiktukus nebuvau pagalvojusi. Apie taskelius sukneles - taip pat. Tavo vaizdinga kalba man taip liuksiskai isimenama. Na nufotkink ka is to dziaugsmo, a?
Apie magie foto dar - man primine mano mylimuko Micmojo darbus. Tik cia daugiau kelniu, maziau kuno. Labai laukiu tesinio
QUOTE(R.i.R. @ 2013 08 13, 14:02)
Davai, šedevrus pageidautina, su logo
Del logo is manes saipaisi ? KAD TAU ATGAL ATSISUKTU TAI !!! LINKIU TO
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 08 13, 22:33)
Del logo is manes saipaisi ? KAD TAU ATGAL ATSISUKTU TAI !!! LINKIU TO
Na va. Neleidai žmogui atsakyti, ir jau prakeikei ( )
Griiga, kad būtų drąsiau, irgi duodu taip
Naktinėjimai