Gizzy, su Tavimi gana analogiška situacija (proginis vyro portretas). Man buvo kiek gaila, kad iš pradžių perskaičiau Tavo prierašą, o tik tada išvydau, apie ką kalbama... Tad irgi nežinau, kas ką veikė, paveikė, ar išorinės įtakos pasakinėjo interpretacijoms, o gal buvo visai neesminės, nei padėjo, nei pakenkė... Kaip bebūtų - sustojau, nenukaukšėjau pro šalį
Ir, nors herojus vyras, ir nepakąstas dar šalnos
, toks, kuriuos, sakiau, vertinti man kebliausia, nepabėgau pasuodama. Iki aukštumų, manding, netraukia, bet savaip ši foto įdomi. Tik jokiu būdu ne spalvota
- j/b j/b j/b ! Tas atspindžių žalsvumas visai superduperinis, jei tai būtų karikatūrinis žanras: su gimtadieniu, brangusis, pasenai, apsamanojai
Ir dar, flickre, mačiau, foto pavadinta "Mes". Aš pervadinčiau, nes šiuo atveju pavadinimas nėra toks nekaltas avinėlis, kokiu galėtų būti. Jis perša kitus akcentus, tam tikrą psichologinį poros portretą, kuris, sutinku su R.I.R, nėra labai smagus. Tikiu, kad su realybe tai neturi nieko bendro, ir galvoju, kad užtektų tik atsisakyti to MES. Nes jei jo nelieka, Tavo vieta už nugaros visai nekliudo, suprask, tai pasakojimas apie Tavo vyrą, o tu tik kronininkė/reporterė, fiksuoji, bet nedalyvauji, nepapildai portreto. Kitu atveju, jei tai ne JIS, o JŪS, akis išties bado patriarchalinė viršenybė, valdingumas, vaidmenų nelygiavertiškumas, ir tada kiek graudu žiūrėti į tavo susigūžusią, nedrąsiai iš už tų plačių pečių šmėžuojančią figūrėlę... Kėdės atlošas man nemaišo, man jis visai fainas. Visai patinka ir vyro žvilgsnis, nesakyčiau, kad jam stinga natūralumo, patiktų ir šitaip sudėtos rankos, jei ne kairiosios (atrodo, nuolat blondiniškai maišau
) plaštaka, ji perša stropaus pirmoko įvaizdį, atrodo dar dar ir pakils lyg pamokoje, prašydamasi atsakinėti
. Erdvės trūksta, ir namo stogas užbrėžia kažkokią ryškią, bet nieko nesakančią liniją, ji erzina. Reziume - tikrai visai nieko foto asmeniniam albumui, tokia, kurią atsivertus nesinori žiovauti ir mintyse melstis, kad kuo greičiau būtų atverstas kitas albumo puslapis
Korete, sutinku su tuo, kas jau pasakyta. O pasakyti kažką ... sunkoka, nesmagu prisipažinti, bet tikrai nėra labai apie ką
Nors Tavąją mintį perskaičiau iš karto, tau jos dar nepaviešinus. Vis tik - užmanymas nepavyko, foto kaip ir milijonas kitų, prašalaičiui neįdomi. Tokiam užmanymui trūksta ir erdvės, ir planų, ir kitokios kompozicijos, kito rakurso, smagių razinkų, net ir pačių herojų (jie yra, bet kartu tokie jokie)...
Ich, aš prie daugumos - pirmoji smagi, 2 - gūžt pečiais
Rarity, aš tą pakontrastinimą kiek įspūdingesnį vaizdavausi.
RK, šis variantas normaliausias iš visų, pastarosiomis dienomis matytų. Nerandu jame to akivaizdausnusišnekėjimo, nors ir nieko labai ar nelabai įdomaus - t.p. Kokybės trūksta, erdvės po kojytėmis - t.p.
P.S. Jei gražiai elgsitės, paklodžių šiandien daugiau nebus