Imkit pakontrastintą
Ir dar vieną
Sveikos merginos. Gal kuri norėtų pavotografuoti vestuves?reiktų tik prie bažnyčios ir gal prie CMS. Vilniuje.vestuves nedidelės,iki 30 žmonių.Būtų ir Jums praktika,gal ir rekomendacijų užsidirbtumėt Jei kas turit klausimų tai AŽ
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 12, 18:22)
Turiu vieną TAIP. Laukti dar nuomonių ar eit perdarinėt?
gavai daugiau neigiamų įvertinimų, ir dar nemažai pastabų/patarimų, tai teks perdaryt tačiau koreguoti, mano galva, jau nelabai daug reikia, sekmės
vetra123, taip (nors jau lyg ir nebereikia )
Papildyta:
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 08 12, 18:27)
Na ką - antras 1ND bandymas. Apie skulptūrėles skaičiau, ale nieko negaliu padaryt - aš gal labai asketiškai gyvenu ir nieko gero tokiom fotosesijom neturiu.
viskas čiuožia į dešinę, pirmoj foto trūksta fokuso pirmam kiaušiniui, fono medžiagos ornamentas (kvadratėlis) konkuruoja su skulptūrėle - siūlyčiau pasirinkti vienspalvį foną
paskutiniu metu pastebėjau daug vaikučių karštą vasaros dieną, tai ir aš norėčiau į tą temą vieną idėti komentarams
QUOTE(rarity @ 2013 08 12, 20:30)
Si geriau ziurisi, labai grazi. Antrai kazko truksta, man trukdo plaukai ant veido, mergaites pakausis atima daug demesio cia ta pati modeliuke?
QUOTE(korete @ 2013 08 12, 22:57)
paskutiniu metu pastebėjau daug vaikučių karštą vasaros dieną, tai ir aš norėčiau į tą temą
Man labai, labai truksta virsaus, vaikai suspausti, nadras "nepasakoja" nieko
Tai ir as savo vaiko foto idesiu truksta antroj koju ziauriai, bet nespejau
QUOTE(rarity @ 2013 08 12, 19:30)
Pakontrastinta ziurisi daug geriau
Antroje velgi kliuna kompozicija, nors siaip momentas grazus, modeliuke nereali. Kai minejo ich pakausis daug demesio nuvogia, bet butu daug geriau jei butu erdves aplink mergaite palikta...dabar pakausis remiasi i nuotraukos virsu, o suknetes krastelis i nuotraukos apacia...Cia daaauuug daugiau erdves prasosi...Nors jeigu tai originalus kadras, nekirptas tada as erdves mazinciau, nukirsdama dali pakausio ir apacios, kad demesys butu ten kur mergytes demesys.
QUOTE(korete @ 2013 08 12, 21:57)
paskutiniu metu pastebėjau daug vaikučių karštą vasaros dieną, tai ir aš norėčiau į tą temą vieną idėti komentarams
Visiskai pritariu ich
QUOTE(ich @ 2013 08 12, 22:43)
Savo klaidele paminejai del antros nuotraukos. Bet siaip labai smagiai ziurisi sudetos i koliaza, abi foto patinka
QUOTE(korete @ 2013 08 12, 21:19)
pirmoj foto trūksta fokuso pirmam kiaušiniui
Kiau - ši - niui ? RU - TU - LIU - KAS ten.
Su fokusu tai nebeturėjau kur atsitraukt. :]]]
QUOTE(ich @ 2013 08 12, 19:05)
Ich
QUOTE(Sea Girl @ 2013 08 12, 19:22)
Hmm..manes neitikina. Noretusi maziau sijono tada, daugiau moters kuno...Antruoju atveju, sniegui man ta figurele/sijonas per daug statiskas...
Ant mažiau sijono ir mažiau sniego tilptų. O, kad statiška, tai viskas logiška - toks šaltis, kad net sniegas užšalo. Tai gili metafora.
QUOTE(sayonara @ 2013 08 12, 17:24)
uf, tokia graži užuomina, bet su nemažais trūkumais. rašei, kad šiuo metu Tau patinka pilkokos foto, bet patikėk manim, sena karve, - per pilka. galvoju, va kontrasto pridėjus kokia jėga išlįstų, ir tas esminis - kompozicinis - trūkumas taip akių nebadytų.
Say, asmeninis prašymas, išsiplėsk apie tą esminį, a? . Man labai smalsu. Patikėk manim, tokia pačia Rimtai.
Knietėjo pasisakyti apie Maggie, Gizzy, ND ir t.t., pikta, kad nebesusirezga sakiniai. Pasiduodu tam kartui.
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 08 13, 00:51)
persiprašau
taip gal geriau? (šiaip tai susilaukiau patarimo kirst viršų, tai ir nukirtau) Man patiko vaikučių kūno kalba, toks "lengvas flirtas" kurortinio romano pradžiai bet tikriausiai jo nepavyko perteikti nuotraukoje