QUOTE(virdzzinija @ 2013 08 11, 22:14)
vasaros kadras ..
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 08 11, 22:42)
Ir mano vasaros kadras
Komentarams?
Ar... "ačiū, nereikia"?
Atėjau į temą pasidairyt, žiūriu - stuburas kažkieno iškakotas.
QUOTE(rarity @ 2013 08 11, 18:43)
Savus vaikus fotografuoti daug lengviau...isskyrus jei ju daug ir visus suprasyti i viena kadra- va tada sunku (kalbu is asmenines patirties ) ...o jei jie po viena ar du, tada zymiai lengviau nei svetimus. Svetimi vaikai dazniausia apskritai neprate fotografuotis, maivosi visaip nenaturaliai, tokias mokyklines sypsenas ismeta, arba isvis nesisypso ir slepiasi po mamos sijonu. Pvz. siandien visa tai teko patirti- dvi mergytes..viena drasi, bet mokyklines sypsenas dalina, kita paslepus veiduka i mamytes sijona...Ir jau kai pagavau as jas daugiau "natural", tai ziurek turiu priekaistu sau del kadravimo ar pan. nes is to stengimosi jas atpalaiduoti ir prajuokinti, ziurek nesuziuriu kad ranka nukirpta, ar garbana netilpo...
Tavo mergyte man patinka, tik norisi ja nustumpti i kairyji sona, kad graziai besiplaikstantys plaukai turetu vietos kur plaikstytis, o nebutu nukirpti...Sraige kiek isdegusi...
Iks, nu parodyk nors ka nors... jau visos seniai prasos. Tai gal mesk laptopa, imk fotika i rankas?
QUOTE(zirziliux @ 2013 08 12, 01:13)
Iks, nu parodyk nors ka nors... jau visos seniai prasos. Tai gal mesk laptopa, imk fotika i rankas?
Ačiū, nereikia ()
Aš ne J.Smoriginas, kai sėdžiu žiuri komisijoje, šokt nesiveržiu
Tako dėl takelio nemesiu , bet kai takeliu kur nors nueisiu (man taip pasivaidens), pažadu, atbėgsiu apie tai pranešt per megafoną
Mano asmeninė logika tokia: nešu tai, dėl ko pati nekukliai susileidau į laimingą krūvelę , nešu tai, dėl ko tiek drasko abejonės, kad galiu pasiligoti , kažkas tokio. Nematau prasmės nešti kažko iš reikalo, vien dėl paties nešimo. Ir atnešusi alpti užkulisiuose - ( )
P.S. Šią metodiką taikau tik sau asmeniškai, nebandykite to kartoti namuose, kaip sakoma
gal kas turi protingą mintį? Noriu dukrai pirkt "muilinę" (nes saviškio neduodu ), bet kad nemest pinigų į balą... Reikia įsipaišyt iki 700 lt, jei kas nors YPAČ verto dėmesio - iki 1000... Gal užvesit ant kelio?
sony DSC HX 200V
žiūrėjau į šitą, bet kaina kanda, o ir sunkokas...
sony DSC HX 200V
žiūrėjau į šitą, bet kaina kanda, o ir sunkokas...
QUOTE(virdzzinija @ 2013 08 11, 23:14)
vasaros kadras
Per daug suspausta, noretusi, kad abi mergaites tilptu i kadra. Ir nelabai aisku ka jos ten daro.. Ir man tas pablurinimas nuotraukos krastuose nelabai ziurisi
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 08 11, 23:42)
Ir mano vasaros kadras
Jau antroj tavo nuotraukoj is eiles ryskiai truksta apacios, nes ir vel pedos nukirstos. Man noretusi sios nuotraukos is toliau ir gal net horizontalios, kad gaugiau erdves desinej pusej butu, nes dabar vyras per cnetra nelabai ziurisi.
Pabandziau ir as pakomentuot Jei kas ne taip, nekreipkit demesio
Papildyta:
Atnesu vakaryksti kadra kritikai Labai norejosi vyra nufotografuot, nes jo gimtadienis buvo, bet abu dirbom, tai laiko labiau pasiruost, apgalvot nelabai buvo Bet man, bent jau kol kas, visai patinka kas gavosi Gal po kritikos kitom akim pazvelgsiu
Atnesu dar viena
Ten atspindziai nuo stiklo.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 08 12, 10:35)
Gizzy, o kodel galva ir smakras zaliuoja ?
Ten atspindziai nuo stiklo.
QUOTE(virdzzinija @ 2013 08 11, 23:14)
vasaros kadras ..
Nelabai supratau, kodel vienos mergaites tik puse? kodel kita centruota?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 08 11, 23:42)
Ir mano vasaros kadras
vel tos pacios klaidos...
Gizzy, man vyro foto visai patinka, pabandziau jb, mano akiai geriau ziurisi. ziurint i namo stoga, kadras virsta i desine.