QUOTE(rarity @ 2013 08 11, 16:17)
Man toks jausmas, kad čia žmonės jau bijo dėti foto
Iks, mane kankina smalsumas, kaip tu pati reaguoji į kritiką, kaip ją priimi?
Kadras karščiausią metų dieną
Ne klaust ir kankintis reikia

, o kritikuot, pageidautina taip, kad žiežirbos byrėtų

Ir pamatytum tą reakciją. Ir kančios užsibaigtų

Sakysi - nieko nerodai, ką kritikuot?, atsakymas - pirmajame Tavo sakinyje
Galiu atsakyti teoriškai (gal ir nešvengdama pagražinimų ir išmąstymų ne kaip yra/būtų, o kaip reikia): turbūt standartiškai; pirmas impulsas - nukaitę veidai, tirtantys pirštai ir kinkos, iš po kojų pavažiavusi žemė, salsvas vendetta prieskonis burnoje, noras numirti ir matyti, kaip kritikai renkasi į šermenis užverktomis akimis ir nugrąžytomis rankomis, noras skųstis mamai, dievui, Strasbūrui (būtinai!), noras sakyti, kad tuoj ateis mano brolis ir jums visiems parodys, noras įsipilti 100 g x7

, prikulti vaiką, šunį, MB, kaimyną, noras pasiųsti visus ir viską velniop, prisiryti hamburgerių ir užmigti embriono poza, tyliai kukčiojant į pagalvę...
Aistroms aprimus scenarijai 3:
1. Jei kritika iš lempos, piktybiška (man nepatinka tavo veidas), su tikslu nužudyti (nepamirštant kontrolinių šūvių) - aistros neaprimsta, įžanginė dalis sukasi ratu, hamburgerių daugėja.
2. Jei turiu kontrargumentų ir jais tikiu - atsakomasis puolimas/t.y. gynyba

, bandau išdėstyti savo motyvus, poziciją, pažeriu visas turimas kortas ir pan.
3. Apsvarstau, ką girdėjau, analizuoju, pradedu reikalą matyti kitomis akimis, nusistebiu, kodėl iki kritikos pati to nemačiau ar nenorėjau matyti, sutinku, padėkoju (žiūrint, kokia situacija), atsiprašau (jei jaučiuos pasikarščiavusi), išgeriu su kritiku arbatos (kalio cianidą palieku variantui Nr.1

), ir gyvenu toliau, galbūt bandydama atsižvelgti į tą kritiką, o gal ir ne... (iš tingumo, nerangumo, o gal nesugebėjimo).
Schema tokia. Ofkoz, gali būti išimčių, aš juk irgi mėnulio vaikas ir aplinkybių auka
Man patinka tavo mergaitė, ypač jos susivėlę plaukai, liauna figūrėlė, vaikiški kaulėti keliukai, mažiau patinka tai, į ką ji žiūri ir kaip tai parodyta, atrodo, kad labiau ją domintų kojų pirštukai, akmuo (rąstigalis? - sraigė gerokai pasimeta), nei sraigė. Daugiau nieko nesakysiu, nes klausimą apie kritiką gal supratau kaip kritiką

ir dabar man įžanginė fazė↑ (nežinau, kur pasislėpė šuo ir kur parduoda hamburgerius)