Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 26

QUOTE(indregu @ 2013 09 06, 08:39)
Aš kaip tik vakar šaldytuvą nusipirkau ir derinu spintelę  biggrin.gif  Tai man iškilo klausimas, gal yra kur surašyta visų trijų durelių aukštis?

http://www.ikea.com/...603/#/S79825715

Beje, kaip suprantu šioje spintelėje į komplektą jau įeina ir tos vėdinimo angos ir netgi vyriai?

http://www.ikea.com/...711/#/S09925544

Taip pat Ikėjoj negalėjo atsakyti, ar pavyzdžiui virtuvės fasadai skiriasi nuo parduodamų Lenkijoj (Lidingo ir Bodbyn) ir ar atitinka vyrių išfrezavimo vietos...

P.S. Kas man nepatinka lietuviškame Ikėjos puslapyje - tai, kad nepasididina paveiksliukai, atsidarius prekę  g.gif ...

Manau, kad netiks, nors panasios, tiesiog spinteliu kitokie matavimai, nei lenkisku Lidingo ir kita serija vietuves. Taigi spalva, apdaila gali buti beveik tokia pati, bet kitkas skirtis, as nerizikuociau unsure.gif
Kai mes pirkom kazkoki daikta, rode, kad jo ner, nuvaziavom, radom ekspozicijoje, parasyita, kreiptis i personala, tai berniukas paziurejo ir pasake, dar 11 val nebuvo, o dabar jau yra 20 vnt. Tiesiog is ryto suziuri, suskaiciuoja, kiek liko ir suzymi ant daiktu, paskui, jei atvaziuoja fura, parodo tik ju vidine sistema, kad jau yra tiek vienetu, bet nuejus i sandeli, nebutinai tie vnt. Neispirkti doh.gif nes vel suskaiciuoja ispirktus daiktus tik po darbo doh.gif bet taip pat ir lenkuose, tik, gal kai ju sandeliai vietoje ir parduotuves apimtys didesnes, tai ispirkimas nentoks greitas, nors su vasariniais baldais ir Kaledinem prekem tai tas pats buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2013 09 06, 08:39)
Taip pat Ikėjoj negalėjo atsakyti, ar pavyzdžiui virtuvės fasadai skiriasi nuo parduodamų Lenkijoj (Lidingo ir Bodbyn)

pridejau bobdyno dureles prie lidingo, nesiskiria. Bobdyno gal baltesnė vos vos, bet gali buti lidingo nuo saules pakeite spalva arba partija ne ta.
Atsakyti
Siandien diena Ikea buvo tuscia, vos keli zmones smile.gif Ta proga uzsukome i restorana papietauti, mesos kukuliai patiko ir capucino skanus smile.gif

Nusipirkau sias zvakides, labai fainos, ziuriu ir dziaugiosi wub.gif

user posted image

Si foto remeli, planuoju statyti ant stalo, yra is plastiko, saugus vaikui smile.gif

user posted image

O MB siulo ireminti seimos meniu, kad butu virtuveje rolleyes.gif

Toki pakabinama dekla mazei i darzelio spintele
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 09 06, 15:10)
pridejau bobdyno dureles prie lidingo, nesiskiria. Bobdyno gal baltesnė vos vos, bet gali buti lidingo nuo saules pakeite spalva arba partija ne ta.

O čia labai nebloga žinia. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Lidingo tipo kremine spalva, ji ne balta, bet esme, ar atitinka spinteliu skyles vyriams ir patys vyriai, tie, kurie komplektuojami su Lidingo ir tie, kurie su Bodbyn, ta reiktu issiaiskinti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,mergino,

ka manot apie Brusali kolekcija? Tiksliau apie lova? As vis metausi,ziurineju su patalynes deze. Siaip variantas man lb patinka,bet ar nera lb popierine? Kazin normaliai laiko? Gal bent kas pagal kokia komoda pasakyt galit? Dekui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 09 07, 21:27)
ka manot apie Brusali kolekcija? Tiksliau apie lova? As vis metausi,ziurineju su patalynes deze. Siaip variantas man lb patinka,bet ar nera lb popierine? Kazin normaliai laiko? Gal bent kas pagal kokia komoda pasakyt galit? Dekui wink.gif

pirkau is Lenkijos sia lova ir spintele prie jos.Patiko talpus stalciai,lovos spalva(negrynai balta),bet dar nesumontuota.O spintele kaip spintele-plokste ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 09 07, 21:58)
pirkau is Lenkijos sia lova ir spintele prie jos.Patiko talpus stalciai,lovos spalva(negrynai balta),bet dar nesumontuota.O spintele kaip spintele-plokste ir tiek.

aciu, kai uz tokia kaina, tai galima ir surizikuoti, kas bus, tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 09 08, 07:46)
aciu, kai uz tokia kaina, tai galima ir surizikuoti, kas bus, tas  biggrin.gif

Tik įvertinkit, kad dar reikės pirkti lovos groteles, nes IKEA jos atskirai parduodamos wink.gif

Netyčia radau, pasirodo IKEA ir lėlių baldelius parduoda biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 08 rugsėjo 2013 - 16:48
QUOTE(lyrika @ 2013 09 07, 21:27)
Sveikos,mergino,

Na Brusali, tai Aneboda pakeite. Ta buvo prastoka tokia...
Man labai patiko uz panasia kaina, net nustebino is tiesu, spinta Trysil. Labai tvirta ir kokybiska pasirode. Tai gal ir visa serija tokia.

user posted image

Keliames i nauja tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti