Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 26

QUOTE(bondis @ 2013 09 04, 19:39)
Turiu ir as ta keptuve. skalbiu indaplovej. dar nieko nenutiko. pirkau per atidaryma. kadangi uz tokia kaina, tai jos kitaip kaip plaut indaplovej, nesiruosiu  mirksiukas.gif  visas keptuves geriau plaut rankom, bet man mano ranku oda svarbiau  ax.gif

as turiu jas dvi, didesne ir mazesne, jau metus indaplovej plaunu ir nic nieko nenutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 04, 20:25)
Rankų odą šiaip jau tausoja pirštinės... mastau.gif

Sutinku, bet as kaip tula lietuve, del vienos keptuves pirstines gaila gadinti (as tas aptemtas naudoju) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laurute @ 2013 09 03, 10:43)
Gal žinote, kada ikea žada pasipildyti? Taip noriu dukrytei Kritter lovos su čiužinuku ir vis nėra  verysad.gif

Jie ir patys parduotuvėje nežino doh.gif labai džiaugiuosi, kad vežėjų yra, užsisakysiu iš PL, ko man reikia, nes irgi nėra LT...
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2013 09 06, 06:13)
Jie ir patys parduotuvėje nežino  doh.gif  labai džiaugiuosi, kad vežėjų yra, užsisakysiu iš PL, ko man reikia, nes irgi nėra LT...

Kai mums reikalingos prekės nebuvo tiesiog pasakė kad žinotume kodą ir galim pasitikrinti jų puslapyje kada bus sandėlyje. Taip ir buvo patikrinom kad jau yra nuvažiavom ir nusipirkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2013 09 04, 18:48)
Atsargiai su tais įmontuojamais šaldytuvais, maniškis įmontuojamas su IKE'jine spintele "prasilenkė" ir jau keturi metai naudojam kaip skelbimų lentą su magnetukais  doh.gif

Nors atrodo tiek taikiau, tiek taikiau.... Vis planavau nuvežt dureles mūsų meistrams, kad išpjaustinėtų kaip man reikia...bet greičiau jau šaldytytuvą pasikeisiu, nei kad dureles pritaikysiu  doh.gif

Aš kaip tik vakar šaldytuvą nusipirkau ir derinu spintelę biggrin.gif Tai man iškilo klausimas, gal yra kur surašyta visų trijų durelių aukštis?

http://www.ikea.com/...603/#/S79825715

Beje, kaip suprantu šioje spintelėje į komplektą jau įeina ir tos vėdinimo angos ir netgi vyriai?

http://www.ikea.com/...711/#/S09925544

Taip pat Ikėjoj negalėjo atsakyti, ar pavyzdžiui virtuvės fasadai skiriasi nuo parduodamų Lenkijoj (Lidingo ir Bodbyn) ir ar atitinka vyrių išfrezavimo vietos...

P.S. Kas man nepatinka lietuviškame Ikėjos puslapyje - tai, kad nepasididina paveiksliukai, atsidarius prekę g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indregu: 06 rugsėjo 2013 - 07:46
QUOTE(indregu @ 2013 09 06, 08:39)
Aš kaip tik vakar šaldytuvą nusipirkau ir derinu spintelę  biggrin.gif  Tai man iškilo klausimas, gal yra kur surašyta visų trijų durelių aukštis?

Aišku yra.
Spaudžiate ant juostelės, kur užrašyta

Informacje o produkcie

ir ten atsidarys visas aprašymas su išmatavimais: Główne informacje

Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2013 09 06, 07:13)
Kai mums reikalingos prekės nebuvo tiesiog pasakė kad žinotume kodą ir galim pasitikrinti jų puslapyje kada bus sandėlyje. Taip ir buvo patikrinom kad jau yra nuvažiavom ir nusipirkom smile.gif

aš vakar prieš važiuodama pasitikrinau internete, rodė, kad yra, IKEA sandėlyje patikrino - yra, o kai pradėjom viską rinktis, paaiškėjo, kad nėra doh.gif spintos fasado doh.gif kitas dalis jau buvome susirinkę... doh.gif ai, paprasčiau užsisakyti iš PL, o ir atveža nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 09 06, 08:47)
Aišku yra.
Spaudžiate ant juostelės, kur užrašyta

Informacje o produkcie

ir ten atsidarys visas aprašymas su išmatavimais:  Główne informacje

Ačiū, šitą tai radau, bet atskirai durelių aukščio pagal mane nerašo g.gif
Główne informacje
Szerokość: 59.8 cm
Głębokość: 60.0 cm
Wysokość: 233.0 cm
Obudowa, wysokosć: 217.0 cm
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2013 09 06, 08:50)
Ačiū, šitą tai radau, bet atskirai durelių aukščio pagal mane nerašo  g.gif
Główne informacje

drinks_cheers.gif man sitos info irgi labai truksta sad.gif

jus i lenkus vaziuosit virtuvinio ar lietuvoj pirksit?
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2013 09 06, 07:50)
Ačiū, šitą tai radau, bet atskirai durelių aukščio pagal mane nerašo  g.gif
Główne informacje

Tai jus isimeskit spinta i krepseli, paziurekit detalu sarasa, kur spinta isdalina dalimis su kiekvienai daliai skirtu kodu ir tada pagal koda ziourekites tu duru ismatavimus.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 09 06, 09:08)
drinks_cheers.gif  man sitos info irgi labai truksta sad.gif

jus i lenkus vaziuosit virtuvinio ar lietuvoj pirksit?

Mes jau beveik viską susipirkę, pirkau ne viską iš karto, o dalimis, nes visai virtuvei neužteko iš karto finansų. Pradėjau pirkti Lenkijoj, nes dar nebuvo LT parduotuvės. Tai dabar likęs praktiškai tik šaldytuvas ir dar viena spintelė, kurios negaliu pabaigt, nes siena nebaigta biggrin.gif Liko cokoliai ir apdailinės pagražinimo juostelės.
Šiap esu laaabai patenkinta, rinkausi baltą lidingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2013 09 06, 08:13)

tai akd ir tam puslapyje prasilenkia informacija...viena karta nuvaziavus negavau ten tokiso komods..po savaites sese vaziavo i ikeja, sakau akrtu paleksiu...pries tai internete patikrinua, rodel kad tos komodos vistiek nera...aj galvoju siaip pavaiksciosiu ir vaikui vrituvele zaisline nupirksiu..pasitikrainau, rode kieki dideli tu virtuveliu..nuvaziuojam..virtuveliu ner...o tos komodos kurios nerode buvo bent 10 smile.gif va taip ir apsipirkau ne ta ka suplanavau biggrin.gif
Atsakyti