Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 26

QUOTE(meile_G @ 2013 09 03, 18:34)
O negalit grazinti? Pjovet laida?
Tai visa virtuve balta Jutis? Ji blizgi is paveiksliuko, kaip su antspaudais? Butu idomu pamatyti galutini varianta.

pjovėm laidą unsure.gif na galvoju gal katilinėj pakabinsiu, ten šiaip užteks tos šviesos, tik kad raudonas biggrin.gif nelabai į temą...

virtuvė visa balta blizgi ringhult, tik pora spintelių jutis, darau eksperimentą, jaučiu vėliau prasikeiksiu smile.gif nes iki šiol turėjau itin praktišką virtuvę, o šią tai tikrai manau reikės valyt ir valyt..bet man taip gražu dabar balta, negalėjau atsispirt biggrin.gif
galutinį variantą galėsiu įkelt kada nors, kai jau buitinė technika bus sudėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 09 04, 08:03)
pjovėm laidą unsure.gif  na galvoju gal katilinėj pakabinsiu, ten šiaip užteks tos šviesos, tik kad raudonas biggrin.gif nelabai į temą...

virtuvė visa balta blizgi ringhult, tik pora spintelių jutis, darau eksperimentą, jaučiu vėliau prasikeiksiu smile.gif nes iki šiol turėjau itin praktišką virtuvę, o šią tai tikrai manau reikės valyt ir valyt..bet man taip gražu dabar balta, negalėjau atsispirt biggrin.gif
galutinį variantą galėsiu įkelt kada nors, kai jau buitinė technika bus sudėta smile.gif

O buitine montuojama rinkotes? Savo pirkote is kitur ar is IKEA asortimento emete? man ir nusimato kitiemet virtuve pirktis, tik va labai galva auzau del montuojamo saldytuvo g.gif nenoriu ikejinio, kazi ar eina pritaikyti kitoki montuojama saldytuva g.gif
Atsakyti
is ikejos tik gartrauki pirkom, o visa kita kitur renkames, saldytuvas nemontuojamas pas mus
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 09 04, 13:00)
O buitine montuojama rinkotes? Savo pirkote is kitur ar is IKEA asortimento emete? man ir nusimato kitiemet virtuve pirktis, tik va labai galva auzau del montuojamo saldytuvo g.gif  nenoriu ikejinio, kazi ar eina pritaikyti kitoki montuojama saldytuva  g.gif

gartrauki ir mes pirkomės ikejinį, nes ikejos baldu gylis didesnis, todėl neradome reikiamo gylio kitos firmos gartraukio, užsisakėme iš lenkijos, nes ten daug pigesnis ir norimo gylio.
Atsakyti
Pasidalinkit, kokius gartraukius pirkot, nes ir mums aktualu 4u.gif
Atsakyti
Mes pirkom toki http://www.ikea.com/...ducts/40108999/
Pagal galinguma ir kaina, tai pas mus viskas dvigubai brangiau doh.gif ypac, kai norejau apvalaus, nes vis galva prasiskeldavau i kampa ankstesneje virtuveje doh.gif
Tik priejo dar reikejo pirktirijungimo triuba, ji neikomplektuota
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 09 04, 12:00)
O buitine montuojama rinkotes? Savo pirkote is kitur ar is IKEA asortimento emete? man ir nusimato kitiemet virtuve pirktis, tik va labai galva auzau del montuojamo saldytuvo g.gif  nenoriu ikejinio, kazi ar eina pritaikyti kitoki montuojama saldytuva  g.gif

Atsargiai su tais įmontuojamais šaldytuvais, maniškis įmontuojamas su IKE'jine spintele "prasilenkė" ir jau keturi metai naudojam kaip skelbimų lentą su magnetukais doh.gif

Nors atrodo tiek taikiau, tiek taikiau.... Vis planavau nuvežt dureles mūsų meistrams, kad išpjaustinėtų kaip man reikia...bet greičiau jau šaldytytuvą pasikeisiu, nei kad dureles pritaikysiu doh.gif

Pirma nusipirkau, dabar atsiliepimų laukiu lotuliukas.gif
Gal vis tik kas bandėt indaplovėj skalbt? Mačiau kas parašyta, bet....

Keptuvė IKEA 365+
http://www.ikea.com/...ducts/10101206/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 04 rugsėjo 2013 - 17:53
QUOTE(a79 @ 2013 09 04, 18:48)
Pirma nusipirkau, dabar atsiliepimų laukiu  lotuliukas.gif

Keptuvė IKEA 365+

Turiu ir as ta keptuve. skalbiu indaplovej. dar nieko nenutiko. pirkau per atidaryma. kadangi uz tokia kaina, tai jos kitaip kaip plaut indaplovej, nesiruosiu mirksiukas.gif visas keptuves geriau plaut rankom, bet man mano ranku oda svarbiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2013 09 04, 19:39)
visas keptuves geriau plaut rankom, bet man mano ranku oda svarbiau  ax.gif

Rankų odą šiaip jau tausoja pirštinės... mastau.gif
Atsakyti

Pirma nusipirkau, dabar atsiliepimų laukiu lotuliukas.gif

Keptuvė IKEA 365+
[/quote]

turiu gal pusė metų ir atsiliepimai tik geri thumbup.gif nesikeičia niekas, kepa joje, kaip ką tik pirktoje. Plaunama indaplovėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas patartumet del ikejiniu keptuviu?
Jau nnn metu naudoju Tefal keptuves,kas 2 metai tenka nauja pirkt del teflono pareinancio.Tai vat dabar galvoju gal Ikejos pabandyt?
Atsakyti
o cia savanoriskai pasidalinat ispudziais apie isigytus daiktus ar tik kai uzklausia pasisakot.Senai tema seku, bet ne viska suseku ax.gif
Atsakyti