Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 26

QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 23:43)

Niu kaip fainai wub.gif Vat kaip tik ir norėjau klausti apie dizaineres, ar ten bus kokia pagalba nelengvam pasirinkimo kely biggrin.gif O kažin kaip su užsakomom prekėm, ar yra galimybė gauti tai, ko nėra LT? Ir kodėl negalėjo atsidaryti IKEA kokias metais ankščiau, dabar su leliuku sudėtinga bus nuvažiuot doh.gif Oi būčiau dekreto metu ten apsigyvenus lotuliukas.gif
Atsakyti
ieškau būsimam pirmokui kėdės prie rašomojo stalo, akys kaip visada krypsta į ikea prekes, įdomu kaip kėdės g.gif gal kas turit savo mokinukams, įdomu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2013 08 08, 07:17)
Rugpjucio 13d mano gimtadienis, tai prasiau dovanu tevu, kad 14d paziuretu vaikus, anyta padovanotu pinigu, o vyras nuveztu i IKEA ir neziuretu i laikrodi  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif nu super, net garsiai susijuokiau.
patinka man jūsų visų entuziazmas smile.gif smile.gif wub.gif
grįžtu į lt. rugpjūčio gale, gaila, kad ne į Vilnių, o tai ir pati nuvažiuočiau pažiūrėt biggrin.gif specialiai tai neverta aišku.

Atsakyti
Gaila, kad Vilniuje atsidarė...Bet taip suintrigavote blush2.gif , kad teks daryti ekskursiją į Vilnių blush2.gif . Mačiau daug neigiamų atsiliepimų, bet visada noriu pati išbandyti, o paskui turėti savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 08 08, 22:50)
Niu kaip fainai  wub.gif Vat kaip tik ir norėjau klausti apie dizaineres, ar ten bus kokia pagalba nelengvam pasirinkimo kely  biggrin.gif O kažin kaip su užsakomom prekėm, ar yra galimybė gauti tai, ko nėra LT?  Ir kodėl negalėjo atsidaryti IKEA kokias metais ankščiau, dabar su leliuku sudėtinga bus nuvažiuot  doh.gif Oi būčiau dekreto metu ten apsigyvenus  lotuliukas.gif

aš tai su leliuku ir Varšuvą važiavau biggrin.gif
tik gal mano kiek didesnis buvo.

O neigiami atsiliepimai manau iš tų kurie nelabai žino kas ta IKEA ir tikėjosi nerealios kokybės beveik veltui.
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2013 08 08, 23:47)
auksine,
ačiū už įspūdžius 4u.gif

prisidedu,ačiū. 4u.gif
Atsakyti
auksine,
ačiū už reportažą wub.gif Dabar lauksime ir mes savo laimingos dienos biggrin.gif
Atsakyti
oj kaip smagu paskaityti atsiliepimus smile.gif
tiem, kas kritikuoja, manau reikia "daaugti" iki Ikejos. pvz zinau, kad mano daugeliui giminaiciu, ypac senesnes kartos, Ikejos variantas pasirodys visiskai nepriimtinas, nes baldai nedvelkia pompastika, prie kurios pripratusi didzioji daugumo lietuviu.

pvz daugeliui manojo rato pazistamu, vis dar svetaines neisivaizduoja be tokio stai "sovietinio stebuklo":

user posted image

ir darosi naujai remontus,ir uzsisakineja naujas tokias sekcijas, ir statosi kambary, ir labai tuo dziaugiasi. klasika man grazu, bet cia tikrai ne tai.. toli grazu iki klasikos, bet vis tiek reikia kazko panasaus, tad daugelis tokiu zmoniu pamate va toki interjera, galvotu "kaip neskoninga, "Biedna", ir prasta"..

user posted image

tad nera ko noreti, kad visiem patiktu Ikea, bet gal ir gerai smile.gif
Atsakyti
Aš visiškai pritariu 4u.gif
Užtenka užeiti į Baldų rojų ir pažiūrėti pasiūlą doh.gif Ten vis dar 90-ieji lotuliukas.gif SBA, reikėtų pasakyti, jau suprato, kad tuo keliu eiti negalima, ir jo siūlomas asortimentas yra daug modernesnis... bet KAINOS... doh.gif
Paskaičiau aš tuos neigiamus komentarus Delfyje. Rašo žmonės, niekada toje Ikėjoje nebuvę net. Rašo, pas baldininkus pigiau užsakinėti. Kažkaip sunkiai tuo tikiu rolleyes.gif
Nu nesvarbu... Kiekvienas renkasi pagal save. Man tai bus dar geriau, jeigu pusė Vilniaus ten net kojos nekels - nebus panašių baldų namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 08 09, 12:25)
Aš visiškai pritariu  4u.gif
Užtenka užeiti į Baldų rojų ir pažiūrėti pasiūlą  doh.gif Ten vis dar 90-ieji  lotuliukas.gif  SBA, reikėtų pasakyti, jau suprato, kad tuo keliu eiti negalima, ir jo siūlomas asortimentas yra daug modernesnis... bet KAINOS...  doh.gif
Paskaičiau aš tuos neigiamus komentarus Delfyje. Rašo žmonės, niekada toje Ikėjoje nebuvę net. Rašo, pas baldininkus pigiau užsakinėti. Kažkaip sunkiai tuo tikiu  rolleyes.gif
Nu nesvarbu... Kiekvienas renkasi pagal save. Man tai bus dar geriau, jeigu pusė Vilniaus ten net kojos nekels - nebus panašių baldų namuose  biggrin.gif

as panasiai mastau, nera reikalo visiem vienodais baldais buti thumbup.gif pazistu bent 4 seimas, kuriu svetaineje tokia sena sekcija stovi rusiska, nes kitokiu nebudavo, beje, pas mano tevus irgi stovejo, bet ismete. smagu,jog yra kitoks pasirinkimas, nebus visi vienodi namai.

ir siaip, kuo daugiau tokiu pavydziu, jog galima graziai namus susikurti "nelauziant" prabangios imitacijos arba suvokiant, kad daiktas neturi uzimti puse kambario, jog atsliktu savo funkcija, tuo bus geriau. manau, kad tokia visokie pavyzdziai ir siaip turetu zmoniu mastyma keisti, dabar gi labai svarbu isore, ak zmones pasakys ir t.t. o man gal pvz patogu prie lovos kede pasistatyti, nebutinai kazkoki prabangu staliuka, bet daugeliui tai butu "prastumo" zenklas.

manau, Ikeja yra pavyzdys to, kad daiktai turi tarnauti zmogui, o ne kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 08 09, 12:25)
Aš visiškai pritariu  4u.gif
Užtenka užeiti į Baldų rojų ir pažiūrėti pasiūlą  doh.gif Ten vis dar 90-ieji  lotuliukas.gif  SBA, reikėtų pasakyti, jau suprato, kad tuo keliu eiti negalima, ir jo siūlomas asortimentas yra daug modernesnis... bet KAINOS...  doh.gif
Paskaičiau aš tuos neigiamus komentarus Delfyje. Rašo žmonės, niekada toje Ikėjoje nebuvę net. Rašo, pas baldininkus pigiau užsakinėti. Kažkaip sunkiai tuo tikiu  rolleyes.gif
Nu nesvarbu... Kiekvienas renkasi pagal save. Man tai bus dar geriau, jeigu pusė Vilniaus ten net kojos nekels - nebus panašių baldų namuose  biggrin.gif

Man vienintelis kol kas nepatinkantis Ikėjoj dalykas - labai jau brangios sofos ax.gif Sofa ko gero bus iš SBA biggrin.gif Bet šiaip dar neturiu nei vieno IKEA daikto lotuliukas.gif
Taip, pas mus baldų pardutuvėse nekas doh.gif Ypač su tuo susiduri, kai reikia naujai apstatyti namus biggrin.gif O kas moderniau, tai kainos tikrai neadekvačios biggrin.gif
Atsakyti
va parodysiu savus namus, pries 4m isirenginejom pirma auksta, tai tevu komentaras buvo toks: "saunuoliai, greit isisrenget, bet jauni esat, nenusiminkit, sofas kai kada pasikeisit kaip pas mus, sekcija irgi didesne nusipirksit" doh.gif

user posted image

tevu baldai tokie:

user posted image

butu gal ir nieko, bet nedera prie nieko, visai netinka kambariui ir t.t. bet svarbu odiniai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 08 09, 13:01)
Man vienintelis kol kas nepatinkantis Ikėjoj dalykas - labai jau brangios sofos  ax.gif Sofa ko gero bus iš SBA  biggrin.gif Bet šiaip dar neturiu nei vieno IKEA daikto  lotuliukas.gif
Taip, pas mus baldų pardutuvėse nekas  doh.gif Ypač su tuo susiduri, kai reikia naujai apstatyti namus  biggrin.gif O kas moderniau, tai kainos tikrai neadekvačios  biggrin.gif

labai nebrangiu ir fainu sofu yra Kaune, SBA baldu isparduotuveje, Drobes gatveje thumbup.gif
Atsakyti