QUOTE(Hennessy @ 2013 08 09, 12:25)
Aš visiškai pritariu
Užtenka užeiti į Baldų rojų ir pažiūrėti pasiūlą
Ten vis dar 90-ieji
SBA, reikėtų pasakyti, jau suprato, kad tuo keliu eiti negalima, ir jo siūlomas asortimentas yra daug modernesnis... bet KAINOS...
Paskaičiau aš tuos neigiamus komentarus Delfyje. Rašo žmonės, niekada toje Ikėjoje nebuvę net. Rašo, pas baldininkus pigiau užsakinėti. Kažkaip sunkiai tuo tikiu
Nu nesvarbu... Kiekvienas renkasi pagal save. Man tai bus dar geriau, jeigu pusė Vilniaus ten net kojos nekels - nebus panašių baldų namuose
as panasiai mastau, nera reikalo visiem vienodais baldais buti
pazistu bent 4 seimas, kuriu svetaineje tokia sena sekcija stovi rusiska, nes kitokiu nebudavo, beje, pas mano tevus irgi stovejo, bet ismete. smagu,jog yra kitoks pasirinkimas, nebus visi vienodi namai.
ir siaip, kuo daugiau tokiu pavydziu, jog galima graziai namus susikurti "nelauziant" prabangios imitacijos arba suvokiant, kad daiktas neturi uzimti puse kambario, jog atsliktu savo funkcija, tuo bus geriau. manau, kad tokia visokie pavyzdziai ir siaip turetu zmoniu mastyma keisti, dabar gi labai svarbu isore, ak zmones pasakys ir t.t. o man gal pvz patogu prie lovos kede pasistatyti, nebutinai kazkoki prabangu staliuka, bet daugeliui tai butu "prastumo" zenklas.
manau, Ikeja yra pavyzdys to, kad daiktai turi tarnauti zmogui, o ne kitaip