Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 26

As katalogo dar negavau unsure.gif o idomu, ar veiks vaiku kambarys musu parduotuveje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 08 08, 16:00)
As katalogo dar negavau unsure.gif o idomu, ar veiks vaiku kambarys musu parduotuveje? unsure.gif

Tai atvaziuok, galiu padovanot wink.gif Lazdynai, Gudeliu silas. Tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 08 rugpjūčio 2013 - 16:57
Jau gavau bigsmile.gif thumbup.gif aciu uz paguoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 08 08, 18:56)
Jau gavau bigsmile.gif  thumbup.gif aciu uz paguoda 4u.gif

Nu va, gi sakiau, kad gausi wink.gif

Delfi jau raso, kad vyksta bandomasis apsipirkimas IKEA, evakuacijos plano isbandymas, restorano patiekalu ragavimas rolleyes.gif
Atsakyti
Jau vakaras, o raporto apie bandomąjį apsipirkimą vis dar nėra biggrin.gif
Atsakyti
O skaitėt, kiek neigiamų komentarų yra Delfyje po tuo "laimingųjų apsipirkimu"? Skeptiški ir neigiami žmonės, tie lietuviai doh.gif
Atsakyti
Pirmieji laimingieji jau apsipirko Vilniaus „Ikea“
http://verslas.delfi...a.d?id=62038411
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2013 08 08, 20:51)
O skaitėt, kiek neigiamų komentarų yra Delfyje po tuo "laimingųjų apsipirkimu"? Skeptiški ir neigiami žmonės, tie lietuviai doh.gif

cia pozityvus komentaras is delfi:
buvau
2013-08-08 20:48
viskas normalu toje lietuviskoje (beje kaip ir kitu saliu)Ikea, ka tik is ten. Viskas sustyguota, aisku, pateikimas paprastas ir tvarkingas. Saunuoliai kad dare bandomaji apsipirkima, mato kuriose vietose iki tikrojo atidarymo reikia pasitempti. Bandomoji evakuacija praejo ramiai ir labai tvarkingai. Nzn nei vienos lietuviskos imones, kuri taip apmokytu personala ir kruopsciai ruostusi atidarymui.

Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 08 08, 16:00)

bent šiandien veikė biggrin.gif

jokių akcijų atrakcijų nemačiau, viskas praktiškai identiška kaip ir lenkų ikeajoj
tik plotas kiek mažesnis, na bent man taip pasirodė
Atsakyti
Ir dar apie Ikea konkurenciją.

http://verslas.delfi...u.d?id=62031465
Atsakyti
LAbas vakaras, jau po atidarymo, specialiai del jusu pasijungiau, nes dar ir kraustomes siuo metu, tai laiko visai niekam ner biggrin.gif
zodziu bandysiu kazka papasakot, nors nesu tokia akyla, kaip jus smile.gif

izengem i ikea pirmi, zinokit nu sunku pasakyt jausma, ar ir siaip trypciojau is dziaugsmo, tai va ieinam, stovi KRUVA darbuotoju ( siandien saleje buvo visi, ne tik sales darbuotojai, bet ir kitu skyriu, dizaineriai ir t.t.) ir visi ploja pirkejams... galiu pasigirt, kad pirmieji uzkilom laiptais, virsuje lauke dar daug darbuotoju, visi ploja, kazkas fotkina, tai siurpai per kuna bego, ir juokiaus ir net graudinaus biggrin.gif TIEK DEMESIO biggrin.gif vaaaaa...
na o paskui jau prasidejo apziurejimas visko, tai nuosekliai dairemes to, kas mums aktualu, ypac virtuviu ieskojom, aciu Die, radom:)
darbuotojai tikrai labai malonus ir puikiai apmokyti pasirode, tikiuosi toks lygis bus ne tik per atidaryma smile.gif
tada vyko bandomoji evakuacija, tai isejom i lauka, koki 10 min ten jie dare savo bandymus ,skaiciavimus, o po to vel grizom ir tesem ekskursija biggrin.gif
zmones maciau ir pirkosi is karto nemazai, mes tai tik dairemes, nors viena pirkini visgi isigijom- kabykla tokia laikinam naudojimui.

pati ikea tai tipiska, turbut nera ko naujo tiketis, as esu buvus varsuvoj, tai tas pats.

nusiziurejom daug visko, ka pirksim pamazu namui, labiausiai man prie sirdies stokholm serija, aisku, kainos kandziojasi, tai dar ziuresim, bet ir mb pritare, kad graziausi baldai...

privaiksciojom ir ejom pavalgyt, paragavom garsiuju kukuliu biggrin.gif ir vistienos verinuku, tai pat salotu (5lt dubenelis) ir gerimas (stikline 3 lt ir pili kiek nori kartu). kavos taip pat papildymas nemokamas.
kavine didele sviesi, vaikam kampelis- kedutes dubeneliai mikrobange ir t.t. tai as kaip nevalgius dar ikejoj, tai manau viskas ten ok su tuo maistu smile.gif na desrainio nebandem uz 1 lt, bet butinai pabandysiu smile.gif

vaiku kambarys veike siandien, manau veiks ir per atidaryma.
per zolines tikrai veiks, pasidomejau del jusu smile.gif
wc dar aplankiau, tai yra vaikisku klozetu, vaikiska zema kriauklyte, labai faina!

na toks mano padrikas reportazas, nepykit kainu tai nesuziurejau ten daug, tik ka esu pirkus tai ta palyginau, pvz not sviestuvas kainuoja 49.9 lt, lenkijoj 49.9 pl bet mokejau tiek litais jurgai beveik, tai tas pats...

Papildyta:
meile G, o giminaite yra interjero dizainere, su patirtim didele, tai tuo ir ten dirba smile.gif
Atsakyti
auksine,

ačiū už įspūdžius 4u.gif
Atsakyti