Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 26

Kaip įkelti foto į albumą IKEA musu namuose?
ax.gif
Atsakyti
Aš šiandien jau gavau savo katalogą. Tiksliau 4 smile.gif kaip gerai draugauti su paštininke smile.gif
Aš esu sužavėta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2013 08 08, 09:17)
Bliamba kaip pavvydziu doh.gif  bigsmile.gif As tai skaiciuoju dienas iki atidarymo  lotuliukas.gif Jau sarasa pildau ka pirksiu, bet jauciu atlekus i parduotuve zabtai atsivers ir pradesiu bludyti smile.gif Rugpjucio 13d mano gimtadienis, tai prasiau dovanu tevu, kad 14d paziuretu vaikus, anyta padovanotu pinigu, o vyras nuveztu i IKEA ir neziuretu i laikrodi  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

geeeras smile.gif gimtadienis praktiškai ikėjoje smile.gif aš tai juokauju, kad ikea dabar bus mano parkas, na tipo, kai norėsiu pasivaikščiot, važiuosiu ten biggrin.gif

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2013 08 08, 09:17)
ir kaip ten darbo sąlygos? nepasakojo? tikiuosi, kad skandinaviškos, o ne maximinės...  unsure.gif

sakė sąlygos geros thumbup.gif
Papildyta:
ai, o dėl kitos savaitės tai jei neklystu, dirbs ir per žolines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 08 07, 14:51)
Įdomu, ar daug bus žmonių atidarymo dieną  ax.gif  Noriu po darbo važiuoti, bet vyras sako, kad savižudybė, teks alkūnėmis darbuotis  unsure.gif  biggrin.gif

Manau žmonių bus, bet aš irgi po darbo važiuosiu. Kaip čia taip IKEA fanė ir nebūsiu per atidarymą?! blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Putlutė @ 2013 08 08, 08:17)
Bliamba kaip pavvydziu doh.gif  bigsmile.gif As tai skaiciuoju dienas iki atidarymo  lotuliukas.gif Jau sarasa pildau ka pirksiu, bet jauciu atlekus i parduotuve zabtai atsivers ir pradesiu bludyti smile.gif Rugpjucio 13d mano gimtadienis, tai prasiau dovanu tevu, kad 14d paziuretu vaikus, anyta padovanotu pinigu, o vyras nuveztu i IKEA ir neziuretu i laikrodi  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va čia tai suderinta dovana, tinka ir vyrams, bet subalansuota moterims thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 07:07)
Merginos, o aš pasigirsiu, nes tik jūs mane suprasit smile.gif šiandien varau i IKEA jau, šeimos diena su kvietimais, tai visa net spirgu iš nekantrumo bigsmile.gif

Labai lauksim įspūdžių ir atsiliepimų blush2.gif Zavidna... ax.gif
Atsakyti
o kažin bus kokių akcijų atrakcijų ar nuolaidų atidarymo dieną, svarstau ar verta mažulytę tempt ir vargintis g.gif Kaip tik tą dieną būsiu Vilniui, reikia kelių baldų, būtų fainai,jeigu būtų kokios akcijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 08 08, 12:16)
o kažin bus kokių akcijų atrakcijų ar nuolaidų atidarymo dieną, svarstau ar verta mažulytę tempt ir vargintis  g.gif Kaip tik tą dieną būsiu Vilniui, reikia kelių baldų, būtų fainai,jeigu būtų kokios akcijos  biggrin.gif

Labai tokiuosi, kad bus, bet betkokiu atveju verta wink.gif
Atsakyti
sveikos,

mane jau nemiga del tos Ikejos kankina, siandien dar ir kataloga gavau, tai perverciau milijona kartu ir padejau saugioj vietoj biggrin.gif

sakykit, o kur parasyta, jog praustuvo spintele ir kaina nurodyta, kartu su paciu praustuvu parduoda?

http://www.ikea.com/...106/#/S69903092

pvz cia prie prekes aprasymo iseina, kad praustuvas kartu pridetas, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 08 08, 15:08)
sveikos,

mane jau nemiga del tos Ikejos kankina, siandien dar ir kataloga gavau, tai perverciau milijona kartu ir padejau saugioj vietoj biggrin.gif

sakykit, o kur parasyta, jog praustuvo spintele ir kaina nurodyta, kartu su paciu praustuvu parduoda?

http://www.ikea.com/...106/#/S69903092

pvz cia prie prekes aprasymo iseina, kad praustuvas kartu pridetas, ar ne?

ir as taip suprantu 4u.gif
Atsakyti
Visu pirma labai aciu moderatorei pagrazinusiai pirmaja zinute! As atostogose buvau, tik trumpai brukstelejau nauja tema telefonu, kad neprapultume.
Grizau sianakt, namie, aisku, katalogo jokio pasto dezuteje nera, taip pat nesu macius nei reklamu nei nieko... atidarymas jau greit, jei galesiu ryte, bandysiu nueiti. po pietu ne ne, jau geriau kita diena ryte smile.gif

QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 08:34)
čia darbuotojai savo gimines kviečiasi smile.gif tai viena giminaitė dirba  thumbup.gif

O ta giminaite turejo prekyboje patirties? Ar su IKEA buvo pazistama? As i kazkuria pozicija nepilnai darbo dienai buvau siuntus savo CV ir jokio atsakymo. As tokios patirties pardavimu neturiu, bet ziniu ikejiniu tai pilna... Zodziu, bijau, kad nebutu idarbinti studentai, kurie nieko negales patarti.

QUOTE(xde @ 2013 08 08, 10:15)
O Jurga jau nebevazines i Lenkija?Siandien paskutinis vaziavimas?
Pirmojoje zinuteje jau nebepaminejote...
Kadangi buvau issirinkusi miegamojo baldelius ir ju kaina LT gerokai aukstesne,nusprendziau sutaupyti ir uzsakyti is Lenkijos,dar ir atves nemokamai.

Man irgi labai patinka, kad atvezimas nemokamas is Lenkijos iki namu. Nes jei koks didesnis baldas, tai reiktu kazkaip organizuotis paciai ir moketi.
Jei kas turit daugiau ziniu apie Jurga, parasykit, nes pagal paskutines supratau, kad nebevazines.

Ir dar, gaila, kad mum, istikimosioms IKEA nera jokiu isankstiniu pakvietimu i atidaryma! Bent 20 tokiu tikrai galejo padalinti. Zodziu, neivertina
Atsakyti
meile_G smile.gif aš irgi cv siunčiau, bet deja deja nepatekau, manau ne tik mes ten pretendavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2013 08 08, 08:17)

Tobula gimtadieniu dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 15:43)
meile_G smile.gif aš irgi cv siunčiau, bet deja deja nepatekau, manau ne tik mes ten pretendavom smile.gif

o tavo giminaite? smile.gif Ir ten tikrai geros salygos?
Papildyta:
Beje, vartau kataloga online ir stengiuos pamatyti pritaikyma lietuviams daiktuose dizaine ir pan, bet nieko tokio nepastebiu, o jus? smile.gif
Atsakyti