Kaip įkelti foto į albumą IKEA musu namuose?
Aš šiandien jau gavau savo katalogą. Tiksliau 4 kaip gerai draugauti su paštininke
Aš esu sužavėta
Aš esu sužavėta
QUOTE(Putlutė @ 2013 08 08, 09:17)
Bliamba kaip pavvydziu As tai skaiciuoju dienas iki atidarymo Jau sarasa pildau ka pirksiu, bet jauciu atlekus i parduotuve zabtai atsivers ir pradesiu bludyti Rugpjucio 13d mano gimtadienis, tai prasiau dovanu tevu, kad 14d paziuretu vaikus, anyta padovanotu pinigu, o vyras nuveztu i IKEA ir neziuretu i laikrodi
geeeras gimtadienis praktiškai ikėjoje aš tai juokauju, kad ikea dabar bus mano parkas, na tipo, kai norėsiu pasivaikščiot, važiuosiu ten
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2013 08 08, 09:17)
ir kaip ten darbo sąlygos? nepasakojo? tikiuosi, kad skandinaviškos, o ne maximinės...
sakė sąlygos geros
Papildyta:
ai, o dėl kitos savaitės tai jei neklystu, dirbs ir per žolines
QUOTE(Hennessy @ 2013 08 07, 14:51)
Įdomu, ar daug bus žmonių atidarymo dieną Noriu po darbo važiuoti, bet vyras sako, kad savižudybė, teks alkūnėmis darbuotis
Manau žmonių bus, bet aš irgi po darbo važiuosiu. Kaip čia taip IKEA fanė ir nebūsiu per atidarymą?!
QUOTE(Putlutė @ 2013 08 08, 08:17)
Bliamba kaip pavvydziu As tai skaiciuoju dienas iki atidarymo Jau sarasa pildau ka pirksiu, bet jauciu atlekus i parduotuve zabtai atsivers ir pradesiu bludyti Rugpjucio 13d mano gimtadienis, tai prasiau dovanu tevu, kad 14d paziuretu vaikus, anyta padovanotu pinigu, o vyras nuveztu i IKEA ir neziuretu i laikrodi
Va čia tai suderinta dovana, tinka ir vyrams, bet subalansuota moterims
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 07:07)
Merginos, o aš pasigirsiu, nes tik jūs mane suprasit šiandien varau i IKEA jau, šeimos diena su kvietimais, tai visa net spirgu iš nekantrumo
Labai lauksim įspūdžių ir atsiliepimų Zavidna...
o kažin bus kokių akcijų atrakcijų ar nuolaidų atidarymo dieną, svarstau ar verta mažulytę tempt ir vargintis Kaip tik tą dieną būsiu Vilniui, reikia kelių baldų, būtų fainai,jeigu būtų kokios akcijos
QUOTE(irisas @ 2013 08 08, 12:16)
o kažin bus kokių akcijų atrakcijų ar nuolaidų atidarymo dieną, svarstau ar verta mažulytę tempt ir vargintis Kaip tik tą dieną būsiu Vilniui, reikia kelių baldų, būtų fainai,jeigu būtų kokios akcijos
Labai tokiuosi, kad bus, bet betkokiu atveju verta
sveikos,
mane jau nemiga del tos Ikejos kankina, siandien dar ir kataloga gavau, tai perverciau milijona kartu ir padejau saugioj vietoj
sakykit, o kur parasyta, jog praustuvo spintele ir kaina nurodyta, kartu su paciu praustuvu parduoda?
http://www.ikea.com/...106/#/S69903092
pvz cia prie prekes aprasymo iseina, kad praustuvas kartu pridetas, ar ne?
mane jau nemiga del tos Ikejos kankina, siandien dar ir kataloga gavau, tai perverciau milijona kartu ir padejau saugioj vietoj
sakykit, o kur parasyta, jog praustuvo spintele ir kaina nurodyta, kartu su paciu praustuvu parduoda?
QUOTE(lyrika @ 2013 08 08, 15:08)
sveikos,
ir as taip suprantu
Visu pirma labai aciu moderatorei pagrazinusiai pirmaja zinute! As atostogose buvau, tik trumpai brukstelejau nauja tema telefonu, kad neprapultume.
Grizau sianakt, namie, aisku, katalogo jokio pasto dezuteje nera, taip pat nesu macius nei reklamu nei nieko... atidarymas jau greit, jei galesiu ryte, bandysiu nueiti. po pietu ne ne, jau geriau kita diena ryte
O ta giminaite turejo prekyboje patirties? Ar su IKEA buvo pazistama? As i kazkuria pozicija nepilnai darbo dienai buvau siuntus savo CV ir jokio atsakymo. As tokios patirties pardavimu neturiu, bet ziniu ikejiniu tai pilna... Zodziu, bijau, kad nebutu idarbinti studentai, kurie nieko negales patarti.
Man irgi labai patinka, kad atvezimas nemokamas is Lenkijos iki namu. Nes jei koks didesnis baldas, tai reiktu kazkaip organizuotis paciai ir moketi.
Jei kas turit daugiau ziniu apie Jurga, parasykit, nes pagal paskutines supratau, kad nebevazines.
Ir dar, gaila, kad mum, istikimosioms IKEA nera jokiu isankstiniu pakvietimu i atidaryma! Bent 20 tokiu tikrai galejo padalinti. Zodziu, neivertina
Grizau sianakt, namie, aisku, katalogo jokio pasto dezuteje nera, taip pat nesu macius nei reklamu nei nieko... atidarymas jau greit, jei galesiu ryte, bandysiu nueiti. po pietu ne ne, jau geriau kita diena ryte
QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 08:34)
čia darbuotojai savo gimines kviečiasi tai viena giminaitė dirba
O ta giminaite turejo prekyboje patirties? Ar su IKEA buvo pazistama? As i kazkuria pozicija nepilnai darbo dienai buvau siuntus savo CV ir jokio atsakymo. As tokios patirties pardavimu neturiu, bet ziniu ikejiniu tai pilna... Zodziu, bijau, kad nebutu idarbinti studentai, kurie nieko negales patarti.
QUOTE(xde @ 2013 08 08, 10:15)
O Jurga jau nebevazines i Lenkija?Siandien paskutinis vaziavimas?
Pirmojoje zinuteje jau nebepaminejote...
Kadangi buvau issirinkusi miegamojo baldelius ir ju kaina LT gerokai aukstesne,nusprendziau sutaupyti ir uzsakyti is Lenkijos,dar ir atves nemokamai.
Pirmojoje zinuteje jau nebepaminejote...
Kadangi buvau issirinkusi miegamojo baldelius ir ju kaina LT gerokai aukstesne,nusprendziau sutaupyti ir uzsakyti is Lenkijos,dar ir atves nemokamai.
Man irgi labai patinka, kad atvezimas nemokamas is Lenkijos iki namu. Nes jei koks didesnis baldas, tai reiktu kazkaip organizuotis paciai ir moketi.
Jei kas turit daugiau ziniu apie Jurga, parasykit, nes pagal paskutines supratau, kad nebevazines.
Ir dar, gaila, kad mum, istikimosioms IKEA nera jokiu isankstiniu pakvietimu i atidaryma! Bent 20 tokiu tikrai galejo padalinti. Zodziu, neivertina
meile_G aš irgi cv siunčiau, bet deja deja nepatekau, manau ne tik mes ten pretendavom
QUOTE(Putlutė @ 2013 08 08, 08:17)
Tobula gimtadieniu dovana
QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 15:43)
meile_G aš irgi cv siunčiau, bet deja deja nepatekau, manau ne tik mes ten pretendavom
o tavo giminaite? Ir ten tikrai geros salygos?
Papildyta:
Beje, vartau kataloga online ir stengiuos pamatyti pritaikyma lietuviams daiktuose dizaine ir pan, bet nieko tokio nepastebiu, o jus?