Vos atradau as tai varysiu 10 val. I atidaryma, nes i darba nereik
QUOTE(Alchemie @ 2013 08 07, 22:49)
Vos atradau as tai varysiu 10 val. I atidaryma, nes i darba nereik
Tik atraportuok, kai grįši, kaip sekėsi, ar daug buvo žmonių, ką prisipirkai, ką valgei ir t.t. Aš tik vakare galėsiu ištrūkti, bet gal dar nebus visko išpirkę
Merginos, o aš pasigirsiu, nes tik jūs mane suprasit šiandien varau i IKEA jau, šeimos diena su kvietimais, tai visa net spirgu iš nekantrumo
QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 08:07)
Merginos, o aš pasigirsiu, nes tik jūs mane suprasit šiandien varau i IKEA jau, šeimos diena su kvietimais, tai visa net spirgu iš nekantrumo
Kur čia tokius kvietimus susiveikėt?
Ak, kaip faina
QUOTE(Hennessy @ 2013 08 08, 08:23)
čia darbuotojai savo gimines kviečiasi tai viena giminaitė dirba
QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 08:34)
čia darbuotojai savo gimines kviečiasi tai viena giminaitė dirba
Bliamba kaip pavvydziu As tai skaiciuoju dienas iki atidarymo Jau sarasa pildau ka pirksiu, bet jauciu atlekus i parduotuve zabtai atsivers ir pradesiu bludyti Rugpjucio 13d mano gimtadienis, tai prasiau dovanu tevu, kad 14d paziuretu vaikus, anyta padovanotu pinigu, o vyras nuveztu i IKEA ir neziuretu i laikrodi
ir kaip ten darbo sąlygos? nepasakojo? tikiuosi, kad skandinaviškos, o ne maximinės...
Ikeja Lietuvos didysis stebuklas Ale ir as laukiu, sarasiuka ruosiu, bet pirma diena turbut neleksiu, bijau zmoniu daug O, idomu, 15 rugpjucio dirbs? Zolines gi, nedarbo diena Nors jauciu dirbs, kai 14 atidaro
O Jurga jau nebevazines i Lenkija?Siandien paskutinis vaziavimas?
Pirmojoje zinuteje jau nebepaminejote...
Kadangi buvau issirinkusi miegamojo baldelius ir ju kaina LT gerokai aukstesne,nusprendziau sutaupyti ir uzsakyti is Lenkijos,dar ir atves nemokamai.
Pirmojoje zinuteje jau nebepaminejote...
Kadangi buvau issirinkusi miegamojo baldelius ir ju kaina LT gerokai aukstesne,nusprendziau sutaupyti ir uzsakyti is Lenkijos,dar ir atves nemokamai.
Aš labai gundausi važiuoti į atidarymą Juk tik vieną kartą gyvenime (turbūt) būna ir nuo namų netoli tik vyrui dar nepranešiau šitos naujienos
Man nedaug gresia pinigu isleist to ko noriu, nors ir smuklmes, ner Lt Ikejoje abidna, o kitas brangiau, nei zlotais lenkuose, tiagi zumi gaus uzsakyma is manes
Beje, svedisku skanestu pas mus kol kas nenusimato ner bent jau puslapyje silkiu, sokoladu ir t.t. O restorano taip kukliai pyragas ir sriuba
Beje, svedisku skanestu pas mus kol kas nenusimato ner bent jau puslapyje silkiu, sokoladu ir t.t. O restorano taip kukliai pyragas ir sriuba