Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 26

IKEA jau Lietuvoje!

user posted image

Jei užsisakant pristatymą į namus iš Lenkijos:
- Erikas: zumi.lt
- Olegas: e-express.lt

i 
Temoje draudžiama reklamuotis ir/ar dėti skelbimus!

IKEA skelbimų tema yra čia.
Atsakyti
Vos atradau bigsmile.gif as tai varysiu 10 val. I atidaryma, nes i darba nereik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 08 07, 22:49)
Vos atradau bigsmile.gif as tai varysiu 10 val. I atidaryma, nes i darba nereik thumbup.gif

Tik atraportuok, kai grįši, kaip sekėsi, ar daug buvo žmonių, ką prisipirkai, ką valgei ir t.t. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš tik vakare galėsiu ištrūkti, bet gal dar nebus visko išpirkę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o aš pasigirsiu, nes tik jūs mane suprasit smile.gif šiandien varau i IKEA jau, šeimos diena su kvietimais, tai visa net spirgu iš nekantrumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 08:07)
Merginos, o aš pasigirsiu, nes tik jūs mane suprasit smile.gif šiandien varau i IKEA jau, šeimos diena su kvietimais, tai visa net spirgu iš nekantrumo bigsmile.gif

Kur čia tokius kvietimus susiveikėt? ax.gif
Ak, kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 08 08, 08:23)
Kur čia tokius kvietimus susiveikėt?  ax.gif
Ak, kaip faina  thumbup.gif

čia darbuotojai savo gimines kviečiasi smile.gif tai viena giminaitė dirba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 08 08, 08:34)
čia darbuotojai savo gimines kviečiasi smile.gif tai viena giminaitė dirba  thumbup.gif

Bliamba kaip pavvydziu doh.gif bigsmile.gif As tai skaiciuoju dienas iki atidarymo lotuliukas.gif Jau sarasa pildau ka pirksiu, bet jauciu atlekus i parduotuve zabtai atsivers ir pradesiu bludyti smile.gif Rugpjucio 13d mano gimtadienis, tai prasiau dovanu tevu, kad 14d paziuretu vaikus, anyta padovanotu pinigu, o vyras nuveztu i IKEA ir neziuretu i laikrodi thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir kaip ten darbo sąlygos? nepasakojo? tikiuosi, kad skandinaviškos, o ne maximinės... unsure.gif
Atsakyti
Ikeja Lietuvos didysis stebuklas biggrin.gif Ale ir as laukiu, sarasiuka ruosiu, bet pirma diena turbut neleksiu, bijau zmoniu daug smile.gif O, idomu, 15 rugpjucio dirbs? Zolines gi, nedarbo diena g.gif Nors jauciu dirbs, kai 14 atidaro rolleyes.gif
Atsakyti
O Jurga jau nebevazines i Lenkija?Siandien paskutinis vaziavimas?
Pirmojoje zinuteje jau nebepaminejote...
Kadangi buvau issirinkusi miegamojo baldelius ir ju kaina LT gerokai aukstesne,nusprendziau sutaupyti ir uzsakyti is Lenkijos,dar ir atves nemokamai.
Atsakyti
Aš labai gundausi važiuoti į atidarymą smile.gif Juk tik vieną kartą gyvenime (turbūt) būna smile.gif ir nuo namų netoli smile.gif tik vyrui dar nepranešiau šitos naujienos tongue.gif
Atsakyti
Man nedaug gresia pinigu isleist unsure.gif to ko noriu, nors ir smuklmes, ner Lt Ikejoje doh.gif abidna, o kitas brangiau, nei zlotais lenkuose, tiagi zumi gaus uzsakyma is manes unsure.gif
Beje, svedisku skanestu pas mus kol kas nenusimato unsure.gif ner bent jau puslapyje silkiu, sokoladu ir t.t. O restorano taip kukliai pyragas ir sriuba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 08 rugpjūčio 2013 - 10:03