Labas labas labas!
Šimtas metų perskaičiau kelis puslapius, tai žiūrau čia visom su SM'u sudėtinga
Taigi, labai labai labai ir iš visos širdies norim pasveikinti visus princus ir princeses su pirmaisiais gimtadieniais, krikštynom ir visom kitom svarbiom šventėm!
Tedrute, be galo džiaugiuosi už Jūsų šeimą kada sulauksit savo antro džiaugsmo? Nesitiki kažkaip, kad jau mūsų vaikai taip užaugo, kad gali sesėm ir broliais būti
Dėkojam už sveikinimus! Mes turėjom nerealią šventę, nes krikštynos ir gimtadienis praėjo tobulai. Aišku, darbo buvo nemažai įdėta, bet visų gera nuotaika, padėkos ir t.t. viską atpirko. Gaila, kad nuotraukos bus tik po dviejų mėnesių, tad neturiu kaip parodyti, kaip atrodo mano vyras sulaukęs vienerių ir pakrikštytas
Perskaučiau visų pasiekimus, tai mes irgi neatsiliekam, viskas daugiau mažiau panašu o šiaip auginam nerealiai aktyvų ir pamišusį dėl vandens ir plaukimo vaiką bet..jis yra žiauriai atsargus, tas mane labai džiugina. Dėl tos priežasties mes eiti pradėjome tik sekančią dieną po gimtadienio. Nes viskas, kas nėra saugu, nepamatuota ir pan. pro Jokūbo akis lengvai nepraeina. Tikiuosi šitas išliks ir toliau. Nu ir, aišku, kaip šnekėjo, taip ir šneka nesustodamas Dar ir su ranka moja, kad būtų įtikinamiau Tikrai nemažai žodžiu jau sako ir nebe savo kalba.
Tikiuosi, kad pavyks pas Jus dažniau užsukti. Dabar kai prisėdau pažiūrėti, kaip gyvenat, prisiminiaus senus laikus ir taip faina paliko... o gal dar ta Tedrutės gera žinia taip paveikė ir sentimentai sugrįžo
whitetea, Branduolinės vaikučius su gimtadieniu pirmuoju
Sveikutės
justea, smagios šventės pas jus
Šiandien įvyko Kaune rugpjūtinukų pirmojo gimtadienio šventė Ji puikiai praėjo, visi gražūs, visos gražios Šventė vo Žodžiu smagiai pasibuvom, ir norisi kartoti ir kartoti
Grįžom M smigo valandžiukei, o dabar namus griauna Darbu kalnas, tvarkos nulis, noro ką nors judinti ir nulis Einu su M namus griauti smagiau bus
Sveikutės
justea, smagios šventės pas jus
Šiandien įvyko Kaune rugpjūtinukų pirmojo gimtadienio šventė Ji puikiai praėjo, visi gražūs, visos gražios Šventė vo Žodžiu smagiai pasibuvom, ir norisi kartoti ir kartoti
Grįžom M smigo valandžiukei, o dabar namus griauna Darbu kalnas, tvarkos nulis, noro ką nors judinti ir nulis Einu su M namus griauti smagiau bus
Labukas,
sveikiname gimtadieninkus
Rugpjūtinukų gimtadienis nerealus
Mergaitės, aš su tokiu prašymu patarimo, kadangi fb vyras gali perskaityti, tai rašysiu čia. Na gi penktadienį mūsų vestuvių 10-osios metinės, bet kaip niekada, neturiu jokios dovanos ir net minties ką nupirkti.... Patarkite, prašau, mestelkite kokią idėją. Padarysiu gražų rėmelį ir į jį įdėsiu tų metų tos dienos kalendoriaus lapelį, kad nepamirštume niekada tos datos. Bet čia tokia bendra dovanėlė mums abiems, išsigraviruosime pagaliau vestuvinių žiedų viduje vardus ir datas, bet čia vėl gi, abu nusprendėme, abiems dovana. O ką pačiam vyrui padovanoti??? Visokie masažai tai jam nepatinka, neis jis, barzdaskutę dovanoti kažkaip man per buitiška, kalėdoms pasilikau šią mintį, na o dabar niekaip nieko nesugalvoju
sveikiname gimtadieninkus
Rugpjūtinukų gimtadienis nerealus
Mergaitės, aš su tokiu prašymu patarimo, kadangi fb vyras gali perskaityti, tai rašysiu čia. Na gi penktadienį mūsų vestuvių 10-osios metinės, bet kaip niekada, neturiu jokios dovanos ir net minties ką nupirkti.... Patarkite, prašau, mestelkite kokią idėją. Padarysiu gražų rėmelį ir į jį įdėsiu tų metų tos dienos kalendoriaus lapelį, kad nepamirštume niekada tos datos. Bet čia tokia bendra dovanėlė mums abiems, išsigraviruosime pagaliau vestuvinių žiedų viduje vardus ir datas, bet čia vėl gi, abu nusprendėme, abiems dovana. O ką pačiam vyrui padovanoti??? Visokie masažai tai jam nepatinka, neis jis, barzdaskutę dovanoti kažkaip man per buitiška, kalėdoms pasilikau šią mintį, na o dabar niekaip nieko nesugalvoju
QUOTE(Jennifer @ 2013 08 21, 16:40)
Mergaitės, aš su tokiu prašymu patarimo, kadangi fb vyras gali perskaityti, tai rašysiu čia. Na gi penktadienį mūsų vestuvių 10-osios metinės, bet kaip niekada, neturiu jokios dovanos ir net minties ką nupirkti....
Nežinau, vyrui tai kvepalai, laikrodis, jei mėgsta ir dažnai rengiasi kostiumą, tai sąsagos man labai solidi ir graži dovana, bet aš kažkaip tiek metų proga labiau norėčiau abiems pasidovanoti kokią pramogą, nes man vyriškos dovanos susisieja tik su buitimi ir darbu
Tarkim ten kokiuose Druskininkuose poilsi, ar Birštone, ar pajūryje Kad abu (tiksliau visi trys) atšvęstumėt tą puikia ir didelę šeimos šventę ir pažymėtumėte ją su kaupu
QUOTE(Jennifer @ 2013 08 21, 16:40)
O ką pačiam vyrui padovanoti??? Visokie masažai tai jam nepatinka, neis jis, barzdaskutę dovanoti kažkaip man per buitiška, kalėdoms pasilikau šią mintį, na o dabar niekaip nieko nesugalvoju
geriausia zinot savo vyro pomegius ir i ta puse mastyt:) mes senai nebesidovanojam daiktais nebent prireikia ir gailim pinigu tam- tai gimtadieniai tada puiki galimybe nupirkt kazka. pritariu Lonely mintims apie isvykas;) dovanos prasiblaskymams ir pramogos geriausia dovana:) arba spontaniskai- vyra i masina, saskyku, sampano ir kur nors i pirti:) neturit savo- yra Kaune tu ant ratu:) patiko syki su panom mini vakara apturejom- kepem mesyte, pirtinomes lampedziuose ir i vandeni lipom:) smagu tokie vakarai vien todel jog kitaip atsipalaiduoji,paplepi;)
-----
whitea ir branduolines maziukams -
Ačiū, mergaitės už mintis. Šiaip, į Druskininkus savaitgaliui su spa malonumais, šiuo momentu per brangu, o šašlykus ir taip važiuosime kepti į sodybą, tai kaip ir nepadaryčiau staigmenos, pirties neturime, kubilą kažin ar verta užsakyti, anytos būčiau nesuprasta konkrečiai, kai atvažiavusi viduryje kiemo rastų kubilą
Na rytoj pažiūrinėsiu dar internete. Šiaip, kostiumą dedasi labai retai, sąsagų turi, laikrodžių nemėgsta, esu dovanojusi net du, jie sustoję stovi, o kvepalų turi daugiau nei jam reikia, nes kai aš esu kvepalų maniakė, jam irgi kai kada vis nuperku. Man tai visada gali dovanoti papuošalus ir kvepalus, jų man niekada nebus per daug Labai jau moteriškai nuspėjama
Na rytoj pažiūrinėsiu dar internete. Šiaip, kostiumą dedasi labai retai, sąsagų turi, laikrodžių nemėgsta, esu dovanojusi net du, jie sustoję stovi, o kvepalų turi daugiau nei jam reikia, nes kai aš esu kvepalų maniakė, jam irgi kai kada vis nuperku. Man tai visada gali dovanoti papuošalus ir kvepalus, jų man niekada nebus per daug Labai jau moteriškai nuspėjama
Labas mamukai,
Justea, kaip smagu, kad pasirodei! Saunuolis Jokubelis, pleputis ir daaaug moka visko
Spagetti, uz atostogas Vistiek smagu, kad prasiblaskei
Jennifer, sedziu db ir galvoju ka esame vienas kitam padovanoje, kazkaip visos sventes jau susimale ir nebeatrenku...
O jis saldumynus megsta? Man vyras yra pora kartu padovanojes daaaug saldumynu, karta deze nemaza pilna sokoladu ivairiausiu, o kita karta irgi deze, atidarau, o ten rafaelo daugyyyybe, kaip per reklama kokia, nebloga staigmenele buvo
Gali i persvieciama stiklaini daug spalvingu guminuku prideti..
Bet jei nesmalizius...chmm...
Pagalvosiu dar ;-)
Justea, kaip smagu, kad pasirodei! Saunuolis Jokubelis, pleputis ir daaaug moka visko
Spagetti, uz atostogas Vistiek smagu, kad prasiblaskei
Jennifer, sedziu db ir galvoju ka esame vienas kitam padovanoje, kazkaip visos sventes jau susimale ir nebeatrenku...
O jis saldumynus megsta? Man vyras yra pora kartu padovanojes daaaug saldumynu, karta deze nemaza pilna sokoladu ivairiausiu, o kita karta irgi deze, atidarau, o ten rafaelo daugyyyybe, kaip per reklama kokia, nebloga staigmenele buvo
Gali i persvieciama stiklaini daug spalvingu guminuku prideti..
Bet jei nesmalizius...chmm...
Pagalvosiu dar ;-)
Labas rytas,
ačiū labai už mintis Solar, na, nelabai su extremaliom dovanom
Žvirble, įdomus jis pas mane, jei yra, užeina noras, valgo ir nemažai, bet jei nėra, tai ir nereikia
Šiaip pasikalbėjome ir vis gi nusprendėme pasidaryti, kaip jūs ir siūlėte, bendrą dovaną, važiuosime į Druskininkus kuriam nors savaitgaliui, nes paskaičiavus ir sudėjus abi dovanas vienas kitam, gaunasi panaši suma Tai sakome pasilepinsimeir prasiblaškysime visi kartu
ačiū labai už mintis Solar, na, nelabai su extremaliom dovanom
Žvirble, įdomus jis pas mane, jei yra, užeina noras, valgo ir nemažai, bet jei nėra, tai ir nereikia
Šiaip pasikalbėjome ir vis gi nusprendėme pasidaryti, kaip jūs ir siūlėte, bendrą dovaną, važiuosime į Druskininkus kuriam nors savaitgaliui, nes paskaičiavus ir sudėjus abi dovanas vienas kitam, gaunasi panaši suma Tai sakome pasilepinsimeir prasiblaškysime visi kartu
Buenas dias, mamytes,
jo, meetas buvo grand meetas ir uzsdiejo dydeli pliusa
dar karta dekui uz sveikinimus kazkaip visai nera laiko dziaugtis auganciu pilvuku, o jis auga labai sparciai..ir kg kraunasi labai lengvai
del liniuotes...labai norejau uzsdieti, bet kad sm mane kazkodel ignoruoja, neleidzia to padaryti
Jennifer- manau puikiai sugalvojot vienas kitam ispirkti Druskininkus pailsesit, pakeisit aplinka, bus tikrai liuks
jo, meetas buvo grand meetas ir uzsdiejo dydeli pliusa
dar karta dekui uz sveikinimus kazkaip visai nera laiko dziaugtis auganciu pilvuku, o jis auga labai sparciai..ir kg kraunasi labai lengvai
del liniuotes...labai norejau uzsdieti, bet kad sm mane kazkodel ignoruoja, neleidzia to padaryti
Jennifer- manau puikiai sugalvojot vienas kitam ispirkti Druskininkus pailsesit, pakeisit aplinka, bus tikrai liuks
QUOTE(Jennifer @ 2013 08 22, 08:24)
Šiaip pasikalbėjome ir vis gi nusprendėme pasidaryti, kaip jūs ir siūlėte, bendrą dovaną, važiuosime į Druskininkus kuriam nors savaitgaliui
Ir manau, kad teisingai, abiems bus Jau pavydžiu jums už tokia dovaną
QUOTE(Tedrute @ 2013 08 22, 12:02)
kazkaip visai nera laiko dziaugtis auganciu pilvuku, o jis auga labai sparciai..ir kg kraunasi labai lengvai
Linkiu pagaliau pasidžiaugti pilvuku ir mažiau pergyvenk dėl kg, gi dar viena nuostabi būtybė auga tavyje
___
Labukas, mes tai M gimtadieniui darom visokias smulkmenas, tai jaučiu užsikasiu su savo norais aš
Na bet gal bent smagu bus
Laba diena
Sveikinimai visiems sukaktuvininkams
Mačiau meeto foto Matosi, kad labai smagiai pasibuvot
Sveikinimai visiems sukaktuvininkams
Mačiau meeto foto Matosi, kad labai smagiai pasibuvot