Įkraunama...
Įkraunama...

-Rugpjūtinukai 2012-

Apklausa: Ar galvojate apie dar vieną vaikutį? (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labas mamytes,

pagaliau turiu noralu interneta, tai galiu parasyti ir cia smile.gif pagreitejo tempai forume, teko net nauja tema skaityti smile.gif
jau vis daugiau mazyliu vaiskciojanciu, tuoj visi atsves pirmuosius gimtadienius.
Nespejau ne pasveikinti visu, bet labai labai sveikinu!
mes ir paminejom grazioje sveneje gimtadieni. Krikstynos atsoktos, foto jau padarytos, tik reikia jas atsiimti, ir pasirodysim kaip mes buvom pasipuose smile.gif

Dar vis ne Kaune..kaip jau zinot, ar nebeprisimenat, kelsimes gyvent kitur, bet dar negalime keltis, nes tn zmones gyvena, tai likom be namu kuriam laikui sad.gif savo butuka isnuomavom, tai db kaip valkata...ant tasiu gyvenu sad.gif atsibodo, kai savo kampo neturiu.

Pas tevelius buvau pora savaiteliu, dabar pas uosvius...
Lonely- negalesiu sudalyvauti rugpjutinuku gimtadienyje, nors sitai norejau sad.gif

Dominykas jau sparciai vaiksto, mamyciukas tampa. Bet protingas vaikas labai wub.gif

jau matau mano naujiena zinot, norejau pati pasigirti, bet...

dekui uz sveikinimus. o pats laukimas sunkesnis...pirmas buvo lengviau pernesamas. tikriausiai turesim broli. tai tiek.

einu praeisiu namu kampus...depresija kazkokia puola sad.gif noriu i miesta!!! biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamos,

Tedrute, smagu, kad pasirodei wub.gif Uz tuos "valkatavimus" 4u.gif , tikiuosi, kad greitai, greitai savuose namuciuose busit 4u.gif

Mes grizom is lauko, eis tuoj poguliuko maze, o as eisiu sutepsiu rytdienai torta, biskvitas jau iskeptas, jau beveik viska pasidariau, liks tik svesti smile.gif Jetus, mano kudikeliui kudikystes tik dienele liko, tuoj vaiku taps...man kaip graudu ax.gif
Siandien vyras geliu puokste padovanojo uz pries metus iteikta dovana wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Uzsukau pasisveikinti.
Maniskiui vakar sukako metukai. Pirmadieni as griztu i darba. Greitai prabego metai. Ir as taip dziaugiuosi, kad jau toks didelis mano vyrukas.
Jau daugiau kaip 2 menesiai kaip vaiksto. Kalba labai mazai, bet jau tvirtai sako naudingiausia zodi "AM" smile.gif Labai daug supranta. Myliu si zmoguti. wub.gif
Siunciu visiems sveikinimus, kurie jau atsvente gimtadienius! Ir aisku toms, kurios jau tuoj tuoj sves! Tegu vaikuciai dziugina kiekviena diena ir kuo maziau serga! 4u.gif
Atsakyti
Shukes, Zvirbles, Niushkos,Olkin ,Voverytes mazylius su Pirmuoju Gimtadieniu!!!!
happybday.gif birthday.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif

Olkin -su tuo gryzimu darban dziaugiuos ir atrodo kazi jei man reiktu..na bet man ber kas maziuka ziuretu tai dar metukai kartu:)
Tedrute- saunu kad pasirodei forume:) lengvo nestumo;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovilija: 18 rugpjūčio 2013 - 20:55
Labukas!

Olkin, Niushka, Žvirble, Shuke, su pirmuoju gimtadieniu jūsų vaikučius wub.gif

Tedrute, lengvo nešiojimo mirksiukas.gif

Mes visą savaitgalį praleidom sode, geras oras buvo, tai pailsėjau nuo namų rutinos šiek tiek.

Dabar dar sunervino tie neramumai Egipte doh.gif Dar laiko nemažai iki kelionės, bet tai jei ten niekas nenurims, jau seniai prasidėję ir dabar visai žiauriai...

Keliauju...vaikinas nenori miegoti kol manęs nėra smile.gif Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutene05: 18 rugpjūčio 2013 - 21:09
QUOTE(ovilija @ 2013 08 18, 21:51)
Olkin -su tuo gryzimu darban dziaugiuos ir atrodo kazi jei man reiktu..na bet man ber kas maziuka ziuretu tai dar metukai kartu:)
Tedrute- saunu kad pasirodei forume:) lengvo nestumo;)

Na taip susikloste musu seimoje, kad mums yra naudingiau, kad as iseiciau i dabar, o vyras dabar priziures sunu. Apsikeiteme. Is vienos pusses dziuagiuosi, is kitos nelabai. Bet taip jau yra. Ir tikrai nera blogiausiais variantas.
Aciu uz sveikinimus!
Atsakyti
QUOTE(Tedrute @ 2013 08 17, 09:41)
Lonely- negalesiu sudalyvauti rugpjutinuku gimtadienyje, nors sitai norejau sad.gif

Manau jau apsigalvojai tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Olkin, Niushka, Shuke, Žvirblė, VoveryteM vaikučius - sveikinam su gimtadieniu wub.gif thumbup.gif 4u.gif Gražaus gimtadienio, geros nuotaikos ir linkiu būtų gerais vaikučiais tongue.gif thumbup.gif

________
Sveikos, savaitgalis buvo thumbup.gif Pasiautėm smagiai thumbup.gif Smagios kitų šventės būna wink.gif
Ir aš atsipalaidavau ir pašvenčiau, pašokau thumbup.gif Žodžiu, vėl grįžtam į gyvenimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

Sveikinimai pirmojo gimtadienio proga Ingriukas77, Varna Albertina, Mistike, Supermumu, justea, Arenga, RimaJur, Tagete, Solėja, Kiuvete, piki, Olkin, Niushka, Shuke, Žvirblė, VoveryteM vaikučiams wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

~~~~~

Mes gyvenam neblogai, kariauju su vaikais ir tiek. Savaitgalį praleidom gerai, buvom TV bokšte, sūnui labai patiko. Neplanavom, bet netyčia užsukom į Ikea, visai nieko. Patiko, kad valandai galima palikti vaikus žaidimų kambaryje. Ir vaikams gerai ir tėvams.

Žvirble, jei turi noro, tikrai nerk sukneles, tikrai atsiras norinčių kas pirks mirksiukas.gif

Tedrute, linkmumo 4u.gif Tau rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,

VoverytesM Emilę su pirmuoju gimtadieniu happybday.gif
Taip pat sveikinu visus vaikučius, kurie jau atšventė savo pirmąjį gimtadienį 4u.gif

Sėdžiu prie pc, keista biggrin.gif Kelis mėnesius tik telefone paskaitydavau SM'ą rolleyes.gif

Pas mus namuose irgi karas... Turbūt dar niekad gyvenime taip nelaukiau rudenio ir tos rugsėjo 1-osios dienos (ar 2-osios) kai vyresnėlis išeis į darželį. Tikiuosi namuose bus ramiau, nes dabar tai belenkas daros. Laukinuką užsiauginau biggrin.gif

Tedrute labai smagu kad pasirodei smile.gif Užsidėk liniuotę, norisi sužinoti kiek iš tikrųjų nestuke.gif laiko, lauksime tavo leliuko kartu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, visus maziukus su gimtadieniu wub.gif
Mes dar gimtadienio palauksim pora savaiciu.

Grizom jau is keliones i Bulgarija. Zinoma smagu buvo, bet is tiesu sunku buvo su maziuku. Viena diena tai is vis zirze. Ir dar minusas, kad maniskiui vanduo nepatinka, tai nei baseine ilgai pasimaude,nes juroje. Bet svarbiausia as pailsejau nuo namu, rutinos ir pan. Su vyru ilgiau kartu pabuvom, pabendravom. Dabar sekantis etapas bus šuniukas, kuris i musu namus turetu atvykti uz keliu menesiu.

Sunus nedaug kalba, vis dar turi 2 dantukus, miega 2 kartus per diena ir nelabai megsta mesos. Metuku proga kai eisim pas gydytoja planuojam i paskiepyti nuo erkinio encefalito.

Nors gimtadienis kaip minejau tik uz dvieju savaiciu, bet jau nupirkom vaikui "sketuka" hauck ir nauja auto kedute.

Siandien labai galva skaudejo,tai nezinau ar apsilankysiu kaunieciu meete, bet paziuresiu kaip rytoj jausiuosi.
Atsakyti
Spagetti - - 4u.gif kad nebeskaudėtų galvos. Ech ta Bulgarija,man patiko ten visai,kuomet buvo medaus mėnuo...geri prisiminimai wub.gif

------------------------
o mes ėjom ėjom,griuvom ant žvyro..žodžiu nusibrozdinom kaktą negražiai.. unsure.gif lauksim kol užgis doh.gif ant pievos minkšta griūt,bet patinka labiau ant kelio vaikščiot,kad nebespėji gaudyt.....
Šiaip atostogaujam toliau,savaitgaliai kaime,šiandien bastėmėsVilniuj:)faina
Atsakyti
Sveikos mamos!

Ačiū visoms už sveikinimus Emilei! Ta proga įdėjau į fotki nuotraukas kelias.
Sveikinu visus rugpjūtinukus su praėjusiais ir ateinančiais gimtadieniais smile.gif
Atsakyti