Įkraunama...
Įkraunama...

-Rugpjūtinukai 2012-

Apklausa: Ar galvojate apie dar vieną vaikutį? (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikutes 4u.gif

Ingriukas77 niu issisprendet su vyru g.gif tikiuos gimtadienio barnis nesugadino 4u.gif 4u.gif

QUOTE(lina22 @ 2013 08 08, 12:06)

kaip jauciates g.gif niu ir kimba ligos prie jusu doh.gif sveikit doh.gif 4u.gif

QUOTE(Solar* @ 2013 08 08, 13:53)

Man lengviau bus parašyti ko nedaro/nemoka biggrin.gif

rugpjutinuku lyderis wub.gif

QUOTE(Jennifer @ 2013 08 08, 15:32)

labai grazios foto wub.gif nesi jau tu tokia stora puikiai atrodei mirksiukas.gif

QUOTE(l-onely @ 2013 08 08, 16:53)
Smagu ypač valyti braškes, žemuoges, avietes ir dar kokis uogas iš kiliminės dangos  doh.gif
Jamam šitą reikalą, bus ir mergaičiu mūsų konadoje  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Lukas ne tik kad isspjauna bet dar ir su ranka burna nusivalo doh.gif nu niekas netinka nebent sausainis doh.gif

QUOTE(Solar* @ 2013 08 08, 20:34)
Ar kas planuojate skiepyti vaikučius  nuo vėjaraupių?  g.gif

nea schmoll.gif
mes kaip tik vedem i darziuka kai leliai ten sirgi vejaraupiais noriu kad prasirgtu ir rami galva bet va neuzsikrete doh.gif

Papildyta:
QUOTE(ovilija @ 2013 08 09, 22:28)
Laba vakara,
kokius multikus labiausia? nes mum patinka gummi bear visos ir animal songs youtubej klausytis. puse multiko masa i midvied paziuri biggrin.gif
varna albertina, ingriukas, mistike, supermumu-mazycius sveikinam su PIRMU gimtadieniu:)

dar susiraskit finger family apie 9min rodo mums labai patinka, gummy bear viena megstamiausiu, dabar teletabius pradejo ziuret ax.gif

QUOTE(*Estete* @ 2013 08 10, 00:07)

kur keliaujat g.gif
as tai praziopsojau liepa dukros pasas pasibaige dabar i lt negalim gryst doh.gif o kad pasidaryt ambasadoj reikia 9val vaziuot doh.gif

QUOTE(Aistemi @ 2013 08 12, 19:04)
Tik taip širdį skauda, kad gimtadienis visai ne toks išėjo, kaip planavome, vyras iki išnaktų darbe turėjo likti sad.gif, bet ką padarysi...

su ratais thumbup.gif
uz ta gimtadieni, sekanti atsiimsit 4u.gif

Mergytia aisku pirmasis gimtadienis turi but su abiem teveliais wub.gif jauciu kaip nenori atgal i usa g.gif

musu Lukas tai jau laksto nors dar kartais i sonus meto tongue.gif

Mano dicke siandien i mokykla isejo, ech trumpos cia atostogos unsure.gif

Tedrute su pilvuku wub.gif
Atsakyti
Labukas,
vėl čia tylu smile.gif
mergytia, šaunuolė mažylė, tiek daug moka thumbup.gif o dėl antro, tai man asmeniškai net mintis tokia baugi tongue.gif apie panavimą tai net minties nėra, bet kas būtų jei būtų... žinoma, vaikas vaikui nelygu, po ramaus vaikelio auginimo ir ta mintis tikrai ne tokia baisi atrodo. o kai Atėnė iki šiol naktimis nemiega, visą dieną visas dėmesys tik jai ir kai nėra pagalbos iš šono, tai man tikra katastrofa būtų. pagalvojus jei taip nutiktų, labai gaila, bet jaučiu, kad ta žinia nebūtų tokia džiaugsminga kaip su Atėnyte, deja... tikiuosi neapmėtysite manęs akmenimis už tokius mano garsius pamąstymus blush2.gif
QUOTE(*linuska* @ 2013 08 13, 12:14)
labai grazios foto wub.gif  nesi jau tu tokia stora puikiai atrodei  mirksiukas.gif 

ačiū, bet tų baisiųjų foto niekas ir nebepamatys, tik fotografė ir mes blush2.gif tongue.gif

Mano vaiko toks meilumas, kad atsikėlusi po miegelio turi pasėdėti apsikabinusi, trintis, bučiuoti, atsitrina ir jau eina patenkinta. Ir šiaip, žaidžia žaidžia, ateina, apsikabina, pabučiuoja. Kai tėtis grįžta iš darbo, prieina, prašo paimti ant rankų, apsikabina, pabučiuoja, tokia meilybė wub.gif
O dėl kalbėjimo, tai palyginti su Karolina, nedaug kalba, daug savo kalba burbuliuoja, mykia, riaumoja, o kalba tai mama, tete, baba, ate, alio, myle, amnia, niam, ne, nioniu. Atrodo tik tiek g.gif
Vaikščioti paimta už rankučių namie visiškai nenori, kai už abiejų vedi tai bėga ant pirštų galų, nes taip greičiau, o lauke gražiai vaikšto vedama už vienos rankytės, nors dar netvirtai, lėtai. Viena žengusi vos kelis žingsnelius, matosi, kad dar bijo, nors kuo toliau, tuo drąsiau viena pastovi, bando žengti vis nuo tolesnio daikto prie kito ax.gif
Ką veikinėjate per dieneles?
Mes namie, vis bandau tvarkytis, bet kaip nėra rezultato taip nėra, visą dieną prasikuičiu, vakare nėra ko parodyti doh.gif Orai ne kokie, nors savaitgalį žada neblogą, tai lėksime į sodybą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*linuska* @ 2013 08 13, 12:14)
Sveikutes  4u.gif 
Ingriukas77 niu issisprendet su vyru  g.gif  tikiuos gimtadienio barnis nesugadino  4u.gif  4u.gif

Su vyru tai jau taika smile.gif Bet uztat su jo teveliais tai jau turbut nesusitiksim ( kai susipykom su vyru, jie mane nusprende paaukleti, o as manau, kad jiems nereiketu kistis). Kaip tik po gimtadienio MV isvaziavo su vaikais pas tevus, o as likau namuose, tai toki poilsi turejjau.... wub.gif

QUOTE(Jennifer @ 2013 08 13, 12:55)
Labukas,
vėl čia tylu smile.gif
ačiū, bet tų baisiųjų foto niekas ir nebepamatys, tik fotografė ir mes  blush2.gif  tongue.gif

As irgi po gimtadienio pagalvojau, kad kas liecia foto, tai nepavykes reikalas. Vaiko dar kelios yra neblogos, bet as tai visa net blizgu nuo prakaito ir atrodau gerokai nusiplukus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 08 13, 14:24)
Su vyru tai jau taika smile.gif Bet uztat su jo teveliais tai jau turbut nesusitiksim ( kai susipykom su vyru, jie mane nusprende paaukleti, o as manau, kad jiems nereiketu kistis). Kaip tik po gimtadienio MV isvaziavo su vaikais pas tevus, o as likau namuose, tai toki poilsi turejjau....  wub.gif
As irgi po gimtadienio pagalvojau, kad kas liecia foto, tai nepavykes reikalas. Vaiko dar kelios yra neblogos, bet as tai visa net blizgu nuo prakaito ir atrodau gerokai nusiplukus  schmoll.gif

Na taip, į poros santykius negali kištis niekas, o juolabiau uošviai marčią mokyti....

Dėl nuotraukų tai tikrai, apie save, kaip atrodau, kaip stoviu, kaip šypsausi, kaip visa kita pas mane, neturėjau laiko pagalvoti. Apsirengusi net į veidrodį nepasižiūrėjau, nes paprasčiausiai nebuvo kada, svečiai jau rinkosi, maistas nesudėtas ir pan... Labai žaviuosi tomis mamytėmis, kurios pačios ruošia šventei maistą, dekoracijas, puošia šventės vietą, prisižiūri vaiką ir dar pačios būna su šukuosenomis, makiažais, pasipuošusios, žodžiu gražu žiūrėti. Va čia tai super mamos, man nepavyko savęs susitvarkyti, pritrūkau tam laiko blush2.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Aistemi @ 2013 08 12, 18:04)
O aš savo ruožtu noriu pasidžiaugti, kad jau turime naujus ratus  smile.gif
Tik taip širdį skauda, kad gimtadienis visai ne toks išėjo, kaip planavome, vyras iki išnaktų darbe turėjo likti

thumbup.gif Su ratais
Už tą širdies skausmą 4u.gif Bet nesiskaudink taip, čia gyvenime smulkmena wink.gif Galima bet kada gimtadienį padaryti, svarbu noras ir šeima wub.gif 4u.gif

QUOTE(mergytia @ 2013 08 13, 11:25)
Klausimas, jeigu duodate karves piena skiedziate su vandeniu? dedate cukraus?

Skiedžiau pirmus kartus, o dabar geria neskiesta, cukraus nededu, geria puikiai be jo smile.gif

QUOTE(Jennifer @ 2013 08 13, 12:55)
ačiū, bet tų baisiųjų foto niekas ir nebepamatys, tik fotografė ir mes

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jennifer @ 2013 08 13, 15:20)
Dėl nuotraukų tai tikrai, apie save, kaip atrodau, kaip stoviu, kaip šypsausi, kaip visa kita pas mane, neturėjau laiko pagalvoti.

Esi labai savikritiška... Atrodai puikiai, aišku visi mes su trūkumais, bet tikrai save per daug "plaki" už tą išvaizda. Visoms visko būna, aš ir kiekviena švente sakau, kad eisiu darytis makiažą, šukuoseną, nes po to einu belenkaip, nes nebespėju... O kol kas visos šventės vis tiek, eina taip pat. einu belenkaip biggrin.gif Bet kažkaip žiūriu paprasčiau, svarbu emocija ir tos dienos svarbumas tavo gyvenime... 4u.gif kai ateis laikas ir tos nuotraukos bus tau labai reikšmingos, tai žiūrėdamasi ir grožėdamasi, tikrai nekritikuosi savęs dėl savo išvaizdos wink.gif
Atsakyti
sveikos,

Jokūbą, Simoną,Gintarę,Pauliną,Martyną,Dominyką ir Tagetes mažylį SU GIMTADIENIU
user posted image
user posted image
Atsakyti
Teisingai, gi pamiršau doh.gif
Tagete, Soleja, Kiuvete, Tiupis vaikučius - Su pirmuoju ir nepakartojamu gimtadieniu wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l-onely @ 2013 08 13, 17:08)
Esi labai savikritiška... Atrodai puikiai, aišku visi mes su trūkumais, bet tikrai save per daug "plaki" už tą išvaizda. Visoms visko būna, aš ir kiekviena švente sakau, kad eisiu darytis makiažą, šukuoseną, nes po to einu belenkaip, nes nebespėju... O kol kas visos šventės vis tiek, eina taip pat. einu belenkaip biggrin.gif Bet kažkaip žiūriu paprasčiau, svarbu emocija ir tos dienos svarbumas tavo gyvenime...  4u.gif kai ateis laikas ir tos nuotraukos bus tau labai reikšmingos, tai žiūrėdamasi ir grožėdamasi, tikrai nekritikuosi savęs dėl savo išvaizdos wink.gif

Aš visiškai sutinku su tavimi, kad kai pasensiu, o ji užaugs, tikrai kitaip į šias nuotraukas žiūrėsiu, pagaliau ir atsirinkau tas į kurias galiu žiūrėti biggrin.gif O dėl brangumo, tai man jos jau dabar labai brangios. Be to, na gi juokingai būčiau atrodžiusi sodyboje boružėlių pievoje su profesionaliai padarytu makiažu bei belen kokia ten šukuosena tongue.gif Na reikia save pasiguosti lotuliukas.gif O jei rimtai, tai tikrai sutinku su tavimi, kad svarbiausia emocijos ir tos dienos svarba smile.gif man esmė buvo Atėnytė, tai kaip ji jausis, kaip atrodys ir panašiai smile.gif Na, o sprendžiant iš nuotraukų ir jos tos dienos nuotaikos, manau viskas pavyko puikiai wub.gif
Atsakyti
Labas mamos,

Jau ir naujos temutes priplepeta, matosi, kad rudeneja... As jau pasiilgau pokalbiu, diskusiju... wub.gif

Jennifer, o man tai tu nuostabiai atrodei, dar pagalvojau foto ziuredama, kad nuo taves tokia ramybe spinduliuoja... Ausyse boruzytes, raudoni nagai, taip pagalvota, taip sauniai ziurisi wub.gif

Mergytia, saunaus gimtadienio wub.gif

Aistemi, su ratais 4u.gif

Ingriukas
, uz pykcius 4u.gif

Mes irgi jau gyvenam gimtadienio nuotaikomis, nors dar labai mazai ka turiu padarius unsure.gif Na bet bus tik artimiausi seimos nariai, tad fiestos nebus.. Tik maza ir tikiuosi jauki svente...
Vakar perrasem pasalpa motinystes ant vyro, tai juokiausi, sakau vaiko neziuresi, bet pinigus gausi biggrin.gif
Buvom paleke i Pl, norejom papludimi isstudijuot smile.gif Kelione visokia buvo smile.gif Buvo ir siukslynu iskisuly ( tokio kaip pas mus Nida) ir puikiu graziu vieteliu, buvo, kad sunku rasti nakvyne, bet buvo ir jaukiu viesbutuku. Pvz viename vakare geriau Pina Colada terasoje ant stogo is kurios atsiveria vaizdas i jura smile.gif Zodziu kelione ivairi smile.gif Pana km visus iveike puikiai, laikesi sauniai, ispudziu kasdien tieeek budavo, kad labai tik sunkiai uzmigdavo.
Kalbat apie darbus, veiklas... Tai man i darba kuo toliau, tuo maziau norisi... Bet taip norisi kazkuo uzsiimti... Sakau gal megzt pradeti pardavimui... Bet tu mezgeju tieeek jau daug... Dabar va pupai savo nuneriau suknele, imesiu i FB foto kada greitu metu smile.gif
Buvau sav.pr. i masaza nulekus, taip atsipuciau per tas pora valandeliu, o tai paskutiniu metu vyro vis nera, beveik visada vienos mes..
Dukruze irgi i masazus veziojam, nes silpnoki kojyciu raumenys, pati nevaiksto, tik gerai kazkur isikibusi...
Ohoho...prirasiau ir as knyga smile.gif
Atsakyti
Labukas!

Ingriuk, Varna Albertina, Mistike, Supermumu, justea, Arenga, RimaJur, Tagete, Solėja, Kiuvete, Tiupi, piki, su 1-uoju gimtadieniu jūsų vaikučius!!! wub.gif

Ačiū už užuojautas 4u.gif 4u.gif

Iškomandiravau vyrus į kaimą, tai bus poilsis smile.gif Nors koks čia poilsis - tvarkysiu bardaką.
Mykolas vienas dar nevaikšto. Bijo. Matosi, kad norėtų, bet vis nedrįsta. Vienas būti ir žaisti nenori. Tikras pamaiva. Kartais moka būti ir meilybės įsikūnijimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2013 08 13, 23:04)
O jei rimtai, tai tikrai sutinku su tavimi, kad svarbiausia emocijos ir tos dienos svarba smile.gif man esmė buvo Atėnytė, tai kaip ji jausis, kaip atrodys ir panašiai smile.gif Na, o sprendžiant iš nuotraukų ir jos tos dienos nuotaikos, manau viskas pavyko puikiai  wub.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif 100%
QUOTE(Žvirblė @ 2013 08 15, 07:55)
Mes irgi jau gyvenam gimtadienio nuotaikomis

Puikiai leidžiat laiką thumbup.gif

piki, brangute, sveikinimai dideli Tau ir Tavo jaunėliui, pabiručiui 4u.gif 4u.gif Pirmojo gimtadienio proga!!! Tau kantrybės, o Tavo pagrandukui tėveliu meilės ir supratimo 4u.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:

______
Sveikutės, grįžom namo smile.gif
Aplankėm uošviją, šiandien mano tėčio gimtinę, tadum "Puntuką", ir dėdę dar aplankėm thumbup.gif Smagu pasibendrauti, kad ir senesniais žmonėm, bet kurie yra šiuolaikiški ir turi daug išminties, ir patirties thumbup.gif O M, tai ką aš galiu pasakyti, visų nuniurkytas, nužnaibitas ir numylėtas biggrin.gif Seneliais tris dienas niurkė, o šiandien visa masė žmonų smile.gif užtat, kelionės metu nulūžo, tai grįžus, viską perrengėm miegantį, sutvarkėm ir toliau pučia į akį wink.gif
O šiaip pas mus viskas ok, savaitgali dirbsiu, po to švęsiu lotuliukas.gif M gimtadienį vis planuojm, ryt varysim vieną žaidimų kambarį aplankyti smile.gif Matysim, ką ten gero pasiūlys blush2.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
justea, Arenga, RimaJur, Tagete, Soleja, Kiuvete, Tiupis, piki - sveikinimai jūsų vaikučiams atšventusiems pirmąjį gimtadienį wub.gif 4u.gif
Atsakyti