Įkraunama...
Įkraunama...

-Rugpjūtinukai 2012-

Apklausa: Ar galvojate apie dar vieną vaikutį? (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labas mamos,

Na gyviau, gyviau, visos skundziasi, kad nebendraujam, kad truksta pokalbiu, bet niekas nekalba... Turbut noro maza...

Lina22, ka gimtadieniui numacius? Jooo vaiku gimtadieniai tikras bankrotas..

Lonely, su darbeliu "atmusimu' smile.gif

Mergytia, pasirodykit paskui nama wink.gif

Branduoline
, prasneks dar vaikas..visi toookie skirtingi, svarbu bando wink.gif Kiti tai juk tik zenklais buna rodo..

Ech, sekmadienis, tevelis dirba kaip visada... Buvom ukininku turguj, nusipirkau moliugus du didziulius smile.gif Labai mazei patinka, o ir man niam, niam ax.gif Dar saltalankiu nusipirkau, juk vitaminu bomba, tai bandysim stiprint imuniteta,

Gavau darbelio smile.gif Su mezgimu susijusio, tad raitojuosi rankoves ir kimbu i darba smile.gif

Gero sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2013 09 29, 13:50)
Branduoline[/b], prasneks dar vaikas..visi toookie skirtingi, svarbu bando wink.gif Kiti tai juk tik zenklais buna rodo..

Gavau darbelio smile.gif Su mezgimu susijusio, tad raitojuosi rankoves ir kimbu i darba smile.gif

Gero sekmadienio  4u.gif

Laba 4u.gif

Tai žinoma kad prašneks smile.gif Mano dičkiui ir nekas su kalba, kalba savo kalba smile.gif Neištaria normaliai žodžių, tai aš kaip vertėja būnu biggrin.gif Kiti jo bedraamžiai jau normaliai kalba, tai man biški neramu, įtariu be logopedo neapsieisim.

Oj koks fainas darbas bigsmile.gif Turėjau slaptą svajonę abiems vaikams numegzti šiai žiemai kepures ir šalikus, bet gerai pagalvojus nusprendžiau, kad laiko tiek neturiu, tai teko nupirkti iš pardės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Branduolinė @ 2013 09 29, 15:21)
Laba  4u.gif

Tai žinoma kad prašneks smile.gif Mano dičkiui ir nekas su kalba, kalba savo kalba smile.gif Neištaria normaliai žodžių, tai aš kaip vertėja būnu  biggrin.gif  Kiti jo bedraamžiai jau normaliai kalba, tai man biški neramu, įtariu be logopedo neapsieisim.

Oj koks fainas darbas  bigsmile.gif Turėjau slaptą svajonę abiems vaikams numegzti šiai žiemai kepures ir šalikus, bet gerai pagalvojus nusprendžiau, kad laiko tiek neturiu, tai teko nupirkti iš pardės ax.gif

Kreipkis jei ka wink.gif Dabar bent pora savaiteliu busiu uzsiemus tikrai, bet paskui vel galesiu imtis nauju darbu.
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2013 09 29, 15:59)
Kreipkis jei ka wink.gif Dabar bent pora savaiteliu busiu uzsiemus tikrai, bet paskui vel galesiu imtis nauju darbu.

Turėsiu minty mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas moteros 4u.gif
Apie ką liūdim? tongue.gif
QUOTE(lina22 @ 2013 09 28, 11:23)
O tu,kaip visad bite darbininke,saunuole 
Jei mano dukra yra persirgus vejaraupiais,ar ji gali parnesti ta bacila namo,jei pas ja klaseje kazkas susirgo

4u.gif
Aš kaip suprantu ne rolleyes.gif Bet aš tik taip suprantu, o teigti negaliu 4u.gif
QUOTE(Žvirblė @ 2013 09 29, 12:50)
Na gyviau, gyviau, visos skundziasi, kad nebendraujam, kad truksta pokalbiu, bet niekas nekalba... Turbut noro maza...

Lonely, su darbeliu "atmusimu'

Tai, kad nėra kažkokios diskusijos užvestos blush2.gif
Tai nelabai yra ką komentuoti, visos savo bėdas pasipasakoja ir tiek blush2.gif Norisi veiksmo biggrin.gif

Dėkui 4u.gif

Na mamytės iš Panevėžio, dar neaplankėt naujojo vaikų kambario? bigsmile.gif

Aš tai įveikiau tas daug įvairių nuomonių sulaukusias dvi knygas "50 pilkų atspalvių" ir "50 tamsių atspalvių" ir supratau, kodėl aš neperku ir neskaitau knygų, nes po to, kaip nupušus, skaitau, kol galiu ir kitko nepasidarau biggrin.gif Knygos, kaip knygos, su geru prieskoniu ax.gif Blogai įvertinti negaliu, bet "wow" pasakyti ir negaliu, skaitosi gerai, lengvai, įdomiai smile.gif užkabina ir dabar laukiu trečios knygos biggrin.gif

Kas čia dar biggrin.gif aj, dar darbuojuosi toliau, bandau savo foto tvarkinėti, tai gal greitai jau ir rezultatų turėsiu ir galėsiu pasirodyti tongue.gif

O pas mus dar naujo, kad M su Cukre pradėjo sutarti, ir Cukrė M pradėjo prisileisti smile.gif Tai dabar būna abu sėdi viens prie kito meilei, M glosto Cukrę thumbup.gif
Ir dar naujas mūsų žodis, tai "Ką" lotuliukas.gif Tai visur ką lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos,

visad paskaitau SM telefone,dabar kazkaip nuskilo prie PC prisest user posted image
nes maziukas mano miega,as geriu arbata ir laukiu sveciuose drauges:) nors norisi pabaigt knygos antrą dalį,bet vis neprisėdu..vyras darban jau eina,tai kažkaip per dieną kitaip su mažium dienas leidžiam;) skaityt neleidžia,reikia žaisti:)net valgyt gaminant,jam veiklos reik vis duot:)

Ką jūsų mažiai labiausia mėgsta?o ko labiausia nemėgsta? ir ką naujo esant metukų vaikams ruošiate,išbandėte?
atsakydama į klausimą-galiu teigt-skaniausia košytės-rugių,kviečių,miežinės..nevalgom makaronų schmoll.gif

Mergytia-
rasit greit plastininį namuką,dabar jų pilna didžiuosiuose centruose mirksiukas.gif išsirinkt beliks gražiausią

zvirble
-gerų mezginių,aš jau žiemai parsisiunčiau kepuriukų su šalikiukais,nes neprisėdu megzt,nes kažkaip ne mano hobis matyt rolleyes.gif

l-onely
- as ir 3 dalies noresiu paskaityt,knygas normaliai skaitos:) poto ieškosim kitų skaitinių drinks_cheers.gif

Branduoline
- vaikai skirtingi,nekalba-prakalbės,kad ir su logopedu mirksiukas.gif darželyje pas Jus nėra tokio?kažkaip teko girdėt kad logopedai lankosi darželiuose,kam reikia-užsiima tuo pat metu su vaiku,vaikais:)bet ne visur turbut taip blush2.gif

ir dar -paskutinė rugsėjo diena ,tai dar vienas mėnesis labai greit praėjo user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aha aha, čia visai tylu, jei tik dar kas vyksta tai tik fb, čia visai ramuma smile.gif

Dėl kalbėjimo, man atrodo, iki 4 metų nereikėtų pergyventi, jei po 4 sunkai kalba, tada pas logopedą vertėtų pasirodyt, bet čia irgi nerodiklis. O darželiuose taip, turėtų būt logopedo prievaizdoje nekalbantys, ar raidžių netariantys, bet vėlgi nelabai kas ten ir žiūri... smile.gif

Simona tai panašu nebus iš ankstyvųjų kalbėtojų kaip Titas. Tokiame amžiuje jis jau nemažai blevyzgojo, labai gražiai klausinėdavo "Kas čia?" smile.gif o Simona tai moka mama ir jai gana biggrin.gif nu dar teti, atia, Tita, opapa ir pan, kai apsikakoja ateina ir sako ūūūūūū, suprask eik nuprausk biggrin.gif nors maniau, kad girdėdama Titą greičiau prakus, deja taip nėra smile.gif o Titas mano nu nerealus šnekorius, dar vakar juokės pažįstamas, kad jis negali nei sekundės pabūt nešnekėjęs, absoliučiai be perstojo, net per miegus jau būna pasakoja biggrin.gif nu ir prasidėjo jam dar "o kodėl?" periodas, tai uf kiek šnekėt reikia biggrin.gif o kodėl lauke šalta, o kodėl lyja, o kodėl mašina važiuoja, o kodėl o kodėl o kodėl lotuliukas.gif
Mano ciocė nevaikšto ir dar kol kas nelabai ruošiasi, ant kelių mazoliai storiausi jau užsidėję smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arenga: 30 rugsėjo 2013 - 13:34
Laba,
QUOTE(ovilija @ 2013 09 30, 14:13)
Ką jūsų mažiai labiausia mėgsta?o ko labiausia nemėgsta? ir ką naujo esant metukų vaikams ruošiate,išbandėte?
atsakydama į klausimą-galiu teigt-skaniausia košytės-rugių,kviečių,miežinės..nevalgom makaronų  schmoll.gif

Branduoline
- vaikai skirtingi,nekalba-prakalbės,kad ir su logopedu  mirksiukas.gif darželyje pas Jus nėra tokio?kažkaip teko girdėt kad logopedai lankosi darželiuose,kam reikia-užsiima tuo pat metu su vaiku,vaikais:)bet ne visur turbut taip  blush2.gif

Klausi apie maistą?
Kaip tik norėjau ir aš užklausti apie tai, kokius patiekalus jūsų vaikai mėgsta labiausiai. Maniškis nemoka kramtyti (dantys tik 6), ir dantenos gal kiek skausmingos, nes patinusios. Tai rytais valgo grūdines košes (smulkaus malimo), vėliau verdu turtingą daržovių, tirštą sriubą ir pietums maišau ją su kokiu trintu mėsos kukuliuku, o vakare su smulkiais makaronais ar ryžiais. Ir taip kasdien. Mūsų maisto nevalgo schmoll.gif
O labiausiai Domantas mėgsta obuolius ir varškytę "Miau" biggrin.gif

Sakau, gal pasidalintumėte kokiais receptais, ką skanaus gaminate savo vaikams, kad nereiktų daug kramtyti ax.gif

Logopedo mūsų darželyje lyg ir nėra g.gif Buvo susirinkimas, tai auklėtoja sakė, kad beveik visiems vaikams reikia logopedo pagalbos, sakė kažką bandys mastyti, kaip padėti vaikams g.gif

QUOTE(Arenga @ 2013 09 30, 14:29)
  biggrin.gif nu ir prasidėjo jam dar "o kodėl?" periodas, tai uf kiek šnekėt reikia  biggrin.gif o kodėl lauke šalta, o kodėl lyja, o kodėl mašina važiuoja, o kodėl o kodėl o kodėl  lotuliukas.gif

Maniškis klausinėja "o kas čia?" biggrin.gif Po belenkiek kartų rodydamas į tą patį daiktą doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Žiūriu jūsų mažyliai jau nemažai šneka, maniškis, tai tik ate ir tėte (iš sąmoningų žodžių) ir daug savo kalbos varo...

Dėl maisto, tai ir man būtų įdomu kokių patiekaliukų. Šiaip valgom košes su pienu virtas (grikių, ryžių, manų, avižų, 5 - 7 grūdų), kiaušinis keptas su pienu, jogurtai, varškytės. Iš mėsinių, tai vis sudėtingiau, nes normalių dar nelabai sukramto, o dar ir krūminiai kalasi, tai nelabai ir nori kramtyt, o blenderiuotų jau nevalgo. Aš tai kol kas troškinukus darau, smulkiai supjausčius daržoves ir mėsytę, sriubas su maltos mėsos kukuliukais. Šiaip vištieną, tai duodu tokią, kaip ir patys valgom, lengvai sukramto, bet su raudona mėsa kiek sudėtingiau... smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

QUOTE(Branduolinė @ 2013 09 30, 15:23)

Sakau, gal pasidalintumėte kokiais receptais, ką skanaus gaminate savo vaikams, kad nereiktų daug kramtyti  ax.gif

maniskis ir megsta Miau produkcija smile.gif
o mes valgom viska jau, nes turim jau 12 dantuku, ir du paskutiniai pakeliui.
Bet as darau tokius garinius mesos kukuliukus, juos ypac megsta, buna troskinu mesyte piene, kosiu tai visokiu duodu ( 1,2,3,4,5,6,7 ir t.t grudu, grikiu, ryziu, makaronu..)
manu kose, kad ir kepsniuka valgo, bulviu kose, visas sriubytes, net cili valgo (aisku, ji nebuna ta ciliskiausia)
siandien valge bulviniu blyunu, pirma karta, bet ivertino skaniai smile.gif

Arenga- plepute bus ir mazoji sesute, toki broli turedama smile.gif
maniskis ir sneka savo kalba. Nuolatos sneka...tete, mama, amam, Anti( saukia suni Granta), baba, ate, atiu (aciu)..ir daug rekia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.

QUOTE(l-onely @ 2013 09 30, 08:07)

4u.gif
Aš kaip suprantu ne  rolleyes.gif Bet aš tik taip suprantu, o teigti negaliu  4u.gif

O pas mus dar naujo, kad M su Cukre pradėjo sutarti, ir Cukrė M pradėjo prisileisti smile.gif  Tai dabar būna abu sėdi viens prie kito meilei, M glosto Cukrę  thumbup.gif
Ir dar naujas mūsų žodis, tai "Ką"  lotuliukas.gif Tai visur ką  lotuliukas.gif

Kazkaip ir as linkus manyt,kad ne g.gif . Siaip nesukciau sau del to galvos,bet mums skiepas priklauso uz keliu dienu,o cia pas mus ne gydytojas skiepija,o sesele,ta prasme gydytojas,net neapziuri vaiko doh.gif . Tai ir baiminuos tuputi,kad nebutu po skiepo ,kad uzklups vejaraupiai,turbut nelabai gerai butu g.gif .

O mano Adomas ,tai su drauges suniu draugauja,ir caca daro ir tampo uz visur,tai tas nepyksta,matyt supranta ,kad maziukas,o vat ant vyresniu paurzgia,jei erzina.
QUOTE(ovilija @ 2013 09 30, 11:13)
Sveikos sveikos,

atsakydama į klausimą-galiu teigt-skaniausia košytės-rugių,kviečių,miežinės..nevalgom makaronų  schmoll.gif

Na valgom,mes grudines kosytes visas neblogai, buvau nusipirkus mamuko kosyciu visokiu rusiu,tai man super patiko ir Adomui jos liuks thumbup.gif . Bet ir paprastas kruopas neblogai valgo,tai mamuko kosytes mes dazniausiai pusryciams valgome,kad nereiktu ilgai virti. O siaip jau daug ir musu maisto valgo,ragauja,tai tikrai kiekviena diena visko is musu leksciu. Darzoviu kose verdu kasdien mesyte ,sumaisau su darzovem,zuvyte irgi. Makaronu nelabai valgo,tai ir neduodu praktiskai. Kiausiniu virtu vieniu nevalgo,spauja lauk is burnytes,tai sutrinu su darzoviu kose. O sutraukinta kiausiniu piene valgo skaniai. Labai megsta douna valgyt,tik pabandyk neduot,kai pamato doh.gif .

Del snekos,tai daug burba,dabar sako "mano" jei kko nors nori biggrin.gif .

Zvirble,zinok dar nesu apsisiprendus. Ji nesenai vaziavo pas klasioke i gimtadieni,kuris pilyje vyko ,tai sako,kad ir ji noretu ten svesti. O siap du metus is
eiles zaidimu kambaryje sventeme,nors ir ne tam paciam,bet matyt,jau nebenori. Reikes nuvaziuoti pasiklausinetu,kaip ten kas,toje pilyje vyksta.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Žvirblė @ 2013 09 29, 12:50)
nusipirkau moliugus du didziulius smile.gif Labai mazei patinka

Smagu kai vaikai neišrankūs maistui. Maniškis visiškai pradėjo nevalgyti mėsos,košiu ir daržovių doh.gif Spėkit ką valgo tongue.gif

QUOTE(l-onely @ 2013 09 30, 10:07)
M su Cukre pradėjo sutarti

Labai džiugu dėl to, tikriausiai dabar su kačiuku daugiau ir laiko praleidžia nei anksčiau. tikiuosi ir mano sūnus sutars su šuniuku smile.gif

QUOTE(ovilija @ 2013 09 30, 13:13)
Ką jūsų mažiai labiausia mėgsta?

Mėgsta kiaušinius, blynus, varškėčius, naminius koldūnus, vaisius, jogurta, varškę.

O mes tai nelabai turim ką apie save papasakoti. Auginam 6 dantuką. Naktimis mišinuką pakeičiau pienu tai schmoll.gif Miegam irgi gana prastai, o dar jeigu dantukai lenda tai tikrai labai daznai keliamės. Žodžiu nuo gimimo dar nėra nei karto išmiegojęs visos nakties. Bet aš jau pripratus dažnai keltis,tad tai ne problema. Sūnus dienomis visada miega tik lauke, tai džiaugiuosi,kad namie galiu nevaržomai krapštytis prie puodų ar žiūrėti tv garsiai.
Atsakyti