Įkraunama...
Įkraunama...

-Rugpjūtinukai 2012-

Apklausa: Ar galvojate apie dar vieną vaikutį? (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(l-onely @ 2013 09 18, 17:39)
Tai tikiu, kad aktualu biggrin.gif
Norėtum????  bigsmile.gif Stogas tikrai čiuožia, nesenai sakei, no no nop...  lotuliukas.gif  thumbup.gif Gerulė, laužk vyrą vadinasi wink.gif Nėr čia ko tokio noro gesinti wink.gif  thumbup.gif

Protas stabdo, o noreti nedraudziama biggrin.gif o mb gelezinis, ir apgaut neiseitu lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif

Wow, kokia intriga temoje thumbup.gif

QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 09 18, 13:15)
Vaikai serga

4u.gif už ligas

Chakra, gražus metrikiukas thumbup.gif

QUOTE(l-onely @ 2013 09 18, 15:56)
Gyvenam neblogai, mama ir tėtis dirbti bando, o M trukdo biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Branduolinė @ 2013 09 18, 17:27)
Noreciau jau  nestuke.gif bet mb nepasiraso, isvadino durna, sveikatos ner, stogas ciuozia o as cia svaigstu  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Gražus noras wub.gif
Aš tai griežtai tariu NE trečiam vaikui unsure.gif Gana man ir dviejų, jau taip namie užsisedėjau. Na nebent ant senatvės pagranduko užsimanysim biggrin.gif

Beja, kaip tie daktarų įtarimai dėl tos ligos, kurią minėjai anksčiau? Tikiuos, viskas ok.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pagyras 4u.gif

Šiaip tai jau kelis kartus ir aš save prigavau galvojant apie antrą leliuką, bet žinau, kad kolkas galimybės neleidžia, tai veju tą mintį šalin ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nebyli asara133 @ 2013 09 18, 18:03)
Gražus noras wub.gif
Aš tai griežtai tariu NE trečiam vaikui unsure.gif Gana man ir dviejų, jau taip namie užsisedėjau. Na nebent ant senatvės pagranduko užsimanysim biggrin.gif

Beja, kaip tie daktarų įtarimai dėl tos ligos, kurią minėjai anksčiau? Tikiuos, viskas ok.

As visad svajojau apie du sunus ir pagranduke dukryte ax.gif Dabar labai sunku su dviem, bet vistiek svajoju apie dar viena mazyli wub.gif Mb sakiau kad jis vistiek atsiras musu gyvenime kad ir ka jis sakys biggrin.gif
Dekui kad klausi 4u.gif Vienas gyd sako taip, as sergu, kitas ne, trecias galbut unsure.gif Gulsiu kada i klinikas tyrimams, tik nezinia kada. Ta nezinomybe jau baigia pribaigt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Branduolinė @ 2013 09 18, 19:18)
As visad svajojau apie du sunus ir pagranduke dukryte  ax.gif Dabar labai sunku su dviem, bet vistiek svajoju  apie dar viena mazyli wub.gif Mb sakiau kad jis vistiek atsiras musu gyvenime kad ir ka jis sakys  biggrin.gif
Dekui kad klausi  4u.gif Vienas gyd sako taip, as sergu, kitas ne, trecias galbut  unsure.gif  Gulsiu kada i klinikas tyrimams, tik nezinia kada. Ta nezinomybe jau baigia pribaigt  doh.gif

Va cia tai norai.... As tai jau ne, ne, ne! Nors jei netureciau dukros tai gal dar surizikuociau wub.gif Bet kadangi sitoj loterijoj as jau laimejau savo milijona, tai tuo ir apsiribosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chakra @ 2013 09 17, 20:56)
bandžiau V nuotrauką, bet nesamonė gavosi. mikimauzą susiradus išsiuvinėjau.

Šaunuolė thumbup.gif Aš tai esu išsiuvinėjus savo su vyru vestuvinę foto, ir tevų vestuvinę. Nei viena nesu patenkinta, bet tobuleju. Kitiems žmonėms tai atrodo nerealu, bet žinau, kad galėčiau ir geriau, todel ir kabinėjuosi prie savęs tongue.gif O tėvų kai pamatė žmonės išsiuvinėtą, tai atsirado tokių, kurie net apsiverkė pamatę, bet čia kita istorija...

QUOTE(Tagete @ 2013 09 18, 09:58)
Spagetti, ka siuvineji?

Dabar jau į pabaigą tokį "ale" pastatą. Ir jau mintimis pradedu sūnui išsiuvinėti zodiako ženklą. Tan tikriausiai irgi bus kokių 2 metų darbas.

Kalbant apie nėštumą, tai tikrai ne aš balsavau, kad laukiuosi. Aš jau pasisakyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spagetti: 19 rugsėjo 2013 - 14:42
Sveikos wink.gif
QUOTE(Branduolinė @ 2013 09 18, 16:46)
Protas stabdo, o noreti nedraudziama  o mb gelezinis, ir apgaut neiseitu

wub.gif
lotuliukas.gif paskaičiau antrą dalį ir prisiminiau apie nėštumą anekdotą, kur sako čia nesunku gi, reikia tik daug prisigerti per mokyklos šokius ir gaunasi lotuliukas.gif
QUOTE(Branduolinė @ 2013 09 18, 19:18)
Vienas gyd sako taip, as sergu, kitas ne, trecias galbut

Tikiuosi, kad teisus kurie sako ne 4u.gif
QUOTE(Spagetti @ 2013 09 19, 14:35)
Kalbant apie nėštumą, tai tikrai ne aš balsavau, kad laukiuosi. Aš jau pasisakyčiau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gerai, kad prisipažįsti biggrin.gif
Gal čia kuri "kabanti skaitytoja" užsižymėjo, dėl gyvenimo įvairovės, o ne nebendravus čia... g.gif Na bet kokiu atveju, jei kas iš mūsų, tai sužinosim manau wink.gif

______
Laukiam krepšinio thumbup.gif lithuania.gif
Atsakyti
Niu niu man ir idomu kuri cia smile.gif

Siandien vyra isleidau sad.gif tik verkt norisi...

Nesugalvoju, ka veikt kuom uzsiimti, kad ta laika prastumt sad.gif pupa nori demesio nerealiai, cia ner ka veikt su mazu vaiku sad.gif
Atsakyti
Mamytės, smalsumui patenkinti galite Fb paskaityti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytės, atėjau pasižiūrėti, kaip ir kuom begyvenat, o pasirodo, kad gandrai dar neišskrido thumbup.gif
Charkra, gražus darbelis, man siuvinėjimui neužtenka kantrybės 4u.gif
L-onely, kad matytųsi darbų pabaiga kuo greičiau 4u.gif smile.gif
Branduoline, man taip pat norėtųsi leliuko dar vieno, na tik gal irgi ne dabar, bet vat mano vyriškis gulas kryžium, sako užteks dviejų, bijo dėl manęs, dėl finansų, sunkiai pas mus su tuo reikalu schmoll.gif
Namie chorų karai - rėkia brolis, tada ir sesė iš paskos sugeba dar ir jį prarėkt doh.gif
Porą foto iš žmonų nešimo varžybų, po kurių paaiškėjo, na kad vistik senstam, nes su kiekvienais metais rezultatas po kelias sekundes prastėja blink.gif smile.gif
http://s53.radikal.r...9f2be5ebbb6.jpg
http://s017.radikal....c466c664a8d.jpg
http://s019.radikal....6f88f8a71ca.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiketukas: 23 rugsėjo 2013 - 07:56
QUOTE(Solar* @ 2013 09 20, 17:54)
Mamytės, smalsumui patenkinti galite Fb paskaityti ax.gif

Tai, kad ten nieko apie tai neparasyta... Ar cia as blogai matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2013 09 23, 07:51)
L-onely, kad matytųsi darbų pabaiga kuo greičiau  4u.gif  smile.gif 

Porą foto iš žmonų nešimo varžybų, po kurių paaiškėjo, na kad vistik senstam, nes su kiekvienais metais rezultatas po kelias sekundes prastėja blink.gif  smile.gif
http://s53.radikal.r...9f2be5ebbb6.jpg
http://s017.radikal....c466c664a8d.jpg
http://s019.radikal....6f88f8a71ca.jpg

Labukas 4u.gif
Grįžtų po faino savaitgalio thumbup.gif

Dėkui 4u.gif

Kaip fainai wub.gif
Kur čia senstat, tik gražėjat thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti