Įkraunama...
Įkraunama...

-Rugpjūtinukai 2012-

Apklausa: Ar galvojate apie dar vieną vaikutį? (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(rutene05 @ 2013 09 05, 19:41)
Labukas wink.gif

Ačiū, Žvirble, l-onely, už sveikinimus wub.gif
Su gerom TA 4u.gif
Gavau nuo savo vyrų dovanų procedūrą su žuvytėmis thumbup.gif Nuvalgė mano pėdas, liuks jausmas thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Su gimtadieniu!!!
Atsakyti
Žvirble, su gimtadieniu 4u.gif gražiai atrodė kojos su žuvytėmis thumbup.gif
O mane depresija pradeda pulti, galvoju ką daryti, gal sportuoti pradėti, judesys turėtų išsklaidyti blogas mintis ir emocijas, be to, reikia, nes nedraugauju su veidrodžiu, tad į koridorių stengiuosi neiti, nes jis ten per visą sieną tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, Jennifer, ne mano gimtadienis, o Rutenes wink.gif O kas del sporto, tai zinoma sportuok wink.gif Judesys labai teigiamai veikia ir kuna ir siela wink.gif Cia patikrinta smile.gif As visa vasara apleidus sporta, ketinu vis pradeti vel..ir vis to laiko nerandu wink.gif

Laimejau cia kazkada 100 lt. ceki FB dovanu pardej apsipirkt, tai leksiu su maze atsiimti uzsisakyto padeklo, stai toki uzsisakiau

http://cdstyle.lt/ma...pID/3196/lang/1 wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvirblė: 06 rugsėjo 2013 - 07:32
QUOTE(Žvirblė @ 2013 09 06, 08:28)
Sveikutes, Jennifer, ne mano gimtadienis, o Rutenes wink.gif O kas del sporto, tai zinoma sportuok wink.gif Judesys labai teigiamai veikia ir kuna ir siela wink.gif Cia patikrinta smile.gif As visa vasara apleidus sporta, ketinu vis pradeti vel..ir vis to laiko nerandu wink.gif

Laimejau cia kazkada 100 lt. ceki FB dovanu pardej apsipirkt, tai leksi su maze atsiimti uzsisakyto padeklo, stai toki uzsisakiau

https://www.facebook...1...e=3  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O jė, jau įsivaizduoju kaip tem gražiai keksiukai gulėtų biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif

Senokai čia nerašiau, ale ir atėjus rudeniui tyloka čia smile.gif
Prisidedam ir mes į sąrašiuką, tiesa matuota prieš beveik du mėnesius, bet svorio nulinis prieaugis, ūgiu tik aukštesnė, bet rašau senus duomenis, nemoku pamatuot biggrin.gif o šiaip smulki mano mergiotė, žandų ir rinkių jau neliko, nors dar vaikščiot nepradėjo, tai kai ims vaikščiot bus monekenė smile.gif

Elija (Deimuxs) 10.900 ir 82 ugis.
Solar bernužėlis 12'600 ir 82
Atėnė (Jennifer) 11,750kg ir 81,5cm
Branduolines Domantas 10,6kg, 79cm
Ingriukas77, Denis 12kg, 80cm
Mykolas (rutene05) 10,1 kg ir 81 cm
Titas(estete) 11,5kg 81cm
Emilė (VoveryteM) 10kg, 77cm
Greta (Zuiketukas) 9.600kg, 76.5cm
Ūla (Niushka) 11 kg, 80cm
Dima (Olkin) 10 kg, 75 cm
Martyna (Kiuvete) 8,2 kg, 74 cm
Ovilija berniukas 11.5kg 80cm
Tagetes maze 8,5 kg, 75 cm
mergytia Kamile 9,8kg 75cm
L-onely Martynas 9,7 kg, 77 cm
Katren mazoji apie 10 kg, 79 cm.
Arengos ciocė 9,7kg, 77cm
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2013 09 06, 07:28)

Laimejau cia kazkada 100 lt. ceki FB dovanu pardej apsipirkt, tai leksiu su maze atsiimti uzsisakyto padeklo, stai toki uzsisakiau

http://cdstyle.lt/ma...pID/3196/lang/1  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

doh.gif nu galva, atsiprašau, rutene, tave su gimtadieniu, galvoje tave turėjau, bet nežinau kodėl Žvirblę parašiau tongue.gif
Gražuolis padėklas wub.gif
Nagi atrodo, kad Atėnė vaikščioti pradėjo, užvakar per puse kambario perėjo, atsirėmė į televizoriaus stalą, apsisuko ir vėl puse kelio atėjo, vakar irgi viena pavarinėjo truputi, šiandien per virtuvę perėjo, jau įsidrąsino smile.gif Kaip keista ir taip miela tai stebėti wub.gif
O sportuoti tai tikrai pradėsiu, tik reikia laiką susiderinti ir varysiu.
Kas į muzikinius užsiėmimus nori pasibandyti? pvz yamaha? pirma nemokama pamokėlė, tik kad rajonus ko gero bus sunku susiderinti verysad.gif Aš jau kažkaip veiklos ieškausi rudeniui, kad neužsisėdėti namie ax.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus jeigu ne dantys, tai dienos nuostabios buna thumbup.gif

Mes ir toliau lankom Yamaha mokyklele. Nieko ispudingo, tiek, kad pas mane kaime vyksta uzsiemimai ir man sioks toks prasiblaskymas.

Taigi, mes jau uzsisakem šuniuką wub.gif Spalio gale turetu mus pasiekti Niufaundlendas. Truputi gasdina ta kaina 3000 lt bet jau seniai jo norim, tai kaip nors pataupysim. Jau pradedu galvoti apie parodas, nors anksciau maniau, kad neisim. Ziuresim kaip cia viskas bus.
Atsakyti
QUOTE(Spagetti @ 2013 09 06, 16:00)

Taigi, mes jau uzsisakem šuniuką wub.gif  Spalio gale turetu mus pasiekti Niufaundlendas. Truputi gasdina ta kaina 3000 lt bet jau seniai jo norim, tai kaip nors pataupysim. Jau pradedu galvoti apie parodas, nors anksciau maniau, kad neisim. Ziuresim kaip cia viskas bus.

4u.gif su suniuku jus:)

Rutene- happybday.gif

Mes po biskutuka irgi kaip visos gyvenam. Vis dar visi trys namuose,MB nedirba dar,tai visai kompanija linksma:) daiginom dantis,jau 10 maciau isdyges:) reiks irgi baseinan uzsirasyt,bet neprisiruosiu;)
Atsakyti

Vanessa (Gelsvas drugelis) 10,1kg. 73cm.
Atsakyti

Vanessa (Gelsvas drugelis) 10,1kg. 73cm.
Tedrute Dominykas 10.7 kg 80 cm
Atsakyti
Labukas wink.gif

Ačiū už sveikinimus wub.gif

Pas mus nieko naujo, toliau bandom išsidaiginti dantuką, bet niekaip, tai šiandien ieškosiu odontologo, kad pažiūrėtų.

Nuo Mykolo prasto miegojimo naktį ir nemiegojimo dieną mano organizmas išvargo, nes dar, aišku, pavalgyti nespėju normaliai, tai šiandien jau turiu "grožį" ant lūpų - pūslelinė išsikėlė tokia baisi doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Mes sekmingai ir toliau nemiegam, auginam dantis, kruminis lenda... blink.gif Vaje, uzmirsau ka reiskia issimiegoti...

Rutene, uz ta pusleline 4u.gif
Vargsas Mykolas...

Spagetti, uz apsisprendima tureti nauja namu gyventoja 4u.gif wub.gif Vaiko vystimuisi gyvunas yra labai naudingas !
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif

Visoms už rūpesčius, nemigas ir vaikų zirzimus 4u.gif

Spagetti, su šuniuko pirkimu thumbup.gif

Rutene, už tą pusleninę 4u.gif
Atsakyti