Įkraunama...
Įkraunama...

-Rugpjūtinukai 2012-

Apklausa: Ar galvojate apie dar vieną vaikutį? (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kurios išleidot vaikus į mokyklas,darželius siunčiu linkėjimus mirksiukas.gif
user posted image

Lietus pila.niūroka...ryte taip smagiai žiūrėjau į mokyklos stadioną besirenkančius vaikus su gėlėm pro langą...graži šventė,kol nepradėjo lyt:)bet spėjo mažiausieji su muilo burbulais fotosesiją pasidaryt:) o aš į lietpaltį ir laukan migdyt mažiaus,nes įpratau migdyt lauke.tai nukulniavau iki pašto-gavau porą siuntinukų iš kiniečių,tai laaabai patenkinta buvau pirkiniais ax.gif
mažius daiginasi 10 dantuką-krūminį kaip suprantu blush2.gif tai neramesnis kažkiek. O šiaip "ant veiksmo" vis žaidžiam,lekiojam,pargriūnam,pašokam.. po gimtadienio naujus žaislus bandom.
Dabar einu dar kokį filmą pažiūrėt su MB,nes nesimiega..bet turbūt užmigsiu bežiūrėdama blush-anim-cl.gif

user posted image

Labos nakties drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spagetti @ 2013 09 02, 08:47)
Per susitikima klausiau kokia pizama siais metais galvojat aprengti vaika. Tai ir kitu nuomone idomi. Turiu du siltus su pukeliu sliauztinukus.

Visą vasarą su sauskelnėm pramiegojo, kaldrytės neprireikė smile.gif
Dabar migdom su šliaužtais, nes ir užkloji, tik tol kol nusispardo smile.gif
O dar turim kelias paprastas pižamtytes: kelnytės ir marškinukai, tai manau ir užteks kol kas smile.gif kadangi pas mus šilta pakankamai, tai labai galvos tam ir nesuku smile.gif

Dešrelės perkam tik samsono, tarybines, nes MV teta dirba, ir kitokių neleidžia pirkti blush2.gif Sakė, tokių brudų, net kiaulėm neduodu blush2.gif
QUOTE(Jennifer @ 2013 09 02, 09:42)
Tai ar jau sugrįžusios po atostogų namo, ką veikinėjate, kokie planai rudeniui? Aš, kad neužsidepresuoti, sakiau po savo gimtadienio pradėsiu ruoštis kalėdoms, galvoti, gaminti kalėdines dovanas ir visokias dekoracijas prisisėmusi gerų idėjų visagaliame internete smile.gif

Pas mane kitas darbymečio sezonas prasidės, kai baigsiu visus vasaros fotkinimus tvarkyti ax.gif Dar gavau nuo kolegių pasiūlymų, tai jei viskas pavyks, tai darbo turėsiu, kaip visada iki kaklo lotuliukas.gif Tai matysim, kaip čia bus... smile.gif
O Tu šaunuolė, tikiuosi gausi to ko nori, o viskas tikiu, kad bus labai gražu, ką pagaminsi wub.gif thumbup.gif

_______
Na išleidom draugus, einu toliau darbuotis smile.gif
Ryt MV dirbs, tai bandysiu savo močiutę kviestis, kad prižiūrėtų M, kol aš dirbsiu, bandysiu pratinti, kad išėjus man su darbais nebūtų problemų, kai MV dirbs blush2.gif
Atsakyti
Labas flirt.gif prisiduodam po TA ir isirasom i sarasiuka smile.gif
Darem krauja tai hemoglobinas 118 thumbup.gif viskas sake super, gydytoja pastebejeo, kad Milka hyperaktyvi, visai nenusedi, tai mane uzjaute net lotuliukas.gif sake kruminiai jau lenda, pastebiu jau pati, kad buna nerami ir niekas netinka, patepu, tada jau ramesne...

Elija (Deimuxs) 10.900 ir 82 ugis.
Solar bernužėlis 12'600 ir 82
Atėnė (Jennifer) 11,750kg ir 81,5cm
Branduolines Domantas 10,6kg, 79cm
Ingriukas77, Denis 12kg, 80cm
Mykolas (rutene05) 10,1 kg ir 81 cm
Titas(estete) 11,5kg 81cm
Emilė (VoveryteM) 10kg, 77cm
Greta (Zuiketukas) 9.600kg, 76.5cm
Ūla (Niushka) 11 kg, 80cm
Dima (Olkin) 10 kg, 75 cm
Martyna (Kiuvete) 8,2 kg, 74 cm
Ovilija berniukas 11.5kg 80cm
Tagetes maze 8,5 kg, 75 cm
mergytia Kamile 9,8kg 75cm

Visus vaikucius su gimtadieniais! happybday.gif:

MES JAU VAIKSTOM!!!! Varineja visur jau pusantros savaites! Grazu ziuret, neberopoja visai, matyt jai patinka, naujove. thumbup.gif

Del miego, tai miega jau seniai su pizamyte ilgom kelnem ir ilgom rankovemis, tik kai buvo labai karsta tai su trumpom rankovem ir sortais pizama. Jau iprato miegoti po kaldra, retai nusispardo. Tik vidury nakties rekdama pabunda, tai keliu pas save i lova, prabundam kartu.
Del leliukisku rubu tai nenesiojam jau nieko, nei bodziu nei sliauztu, turiu dar bodziuku iki dvieju metu, bet ji labai pyksta kai bandau uzsegti klyna, tai nededu ju schmoll.gif
Vakar nusipirkom batukus rudeniui tai grazu ziuret bigsmile.gif

deimuxs zinok man jau pries diena kai reikia skristi pykint pradeda pagalvojus kas laukia, dar jeigu vienai... doh.gif

Desreliu nevalgo mano mis schmoll.gif

Spagetti as ir jau zieminius isimiau ir savo ir pupos, tik vasariniu nesudejau, tai pilnos spintoa rubu, va batus tai supakavau, tik pora palikau labiausiai nesiojamus, jeigu reiketu g.gif
Atsakyti
sveikos, su rudeniu 4u.gif brrr... salta doh.gif

tokiom dienom norisi tik virbalus i rankas stverti, bet tingiu doh.gif lotuliukas.gif

o siaip pas mus nieko naujo... lyg daiginasi 5 danti, tao naktis neramios, sloga tai yra, tai nera doh.gif
Atsakyti
Labas mamos,

Uz vaiksciojimus, dantis, ramias ir neramias naktis 4u.gif

Su puikia Ta Milka biggrin.gif Prajuokino biggrin.gif Kaip violetine karvyte biggrin.gif Puikaii augat, tikra grazuole! Maciau FB foto, ten gal su tais naujais batukais, nes aulinukai, super atrodo wub.gif

Rutene, gero turnyro, linkiu laimeti 4u.gif O kas laimetojui? Faina, kad turi kur tobulint kalba 4u.gif Negali zinoti, gal pravers kokiam darbe.

Jennifer, su pirmais zingsniukais 4u.gif Su puikiu darbu planu 4u.gif As gamint susiruosiau dziovintu abrikosu uogiena ( niekada nesu jokios dariusi!), Tai jei pavyks ir bus skanu, darysiu i mazus stiklainelius Kaledoms. Bet siaip apie jas dar nemastau.

Tagete, trauk, trauk virbalus, pasirodysim ka kuri numezge. As siuo metu savo mazei mezgu kepure wink.gif Paltuka rudenini turim, reikia kepureles.

Lonely, smagu, kad niekada netruksta darbu 4u.gif

Ovilija, ka gavai is kinieciu, kad taip patenkinta?

Kalbat apie desreles ir pizamas, tai desreliu mes isvis neduodam. Spes dar tokiu dalyku atsivalgyt. O pizama tai tokia, labai mylim ja
http://www.lindex.co...6834646/pyjamas

Is leliukisku rubu nesiojam bodzius, ilgomis ir trumpomis rankovemis, man irgi suuuuper dalykas, nugara visada uzdengta thumbup.gif

Ech, pavargau, siandien gaminau zemaiciu blynus su voveraiciu padazu. Kazkaip daug darbelio buvo..
Atsakyti
Labukas,
mes miegame be antklodės, nepatinka jam, nusispardo, tai ir nekloju visiškai, jei vėsiau, tai maunu šliauštukus, kad kojytės uždaros būtų, jei karšta, tai romperiuko tipo pižamą rolleyes.gif
Bodžiukus, kai vėsiau ir aš velku, nereikia sukti galvos, kad sušals, kai megztukas pasikels ir pan., tik vasaros metu pravaikščiojo su maikutėmis, bodžiukų nevilkau rolleyes.gif

Smalsu, gal yra mūsų tarpe pradėjusių lankyti lopšelį? ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(mergytia @ 2013 09 03, 10:31)
prisiduodam po TA ir isirasom i sarasiuka
MES JAU VAIKSTOM

Su puikia TA 4u.gif
Su vaikščiojimu wub.gif thumbup.gif
QUOTE(Tagete @ 2013 09 03, 12:31)
lyg daiginasi 5 danti, tao naktis neramios, sloga tai yra, tai nera

Kad dantukas greitai ir lengvai prasikaltų 4u.gif

_____
Pas mus ir dantys doh.gif dešimtas lenda, tai ogo, kaip smagu doh.gif
Nuo ryt vėl į baseiną kulniuosim thumbup.gif
Dėl leliukiškų ir neleliukiškų rūbų, tai pas mus visokių yra, bet man bodžiukai tai thumbup.gif svarbiausia, kad nugarytė visada pridengta, nes su maikutėm, tai kai paimi, jos keliasi ir t.t. o dar kai karštas vyras mūsų M, tai jo daug ir nerenginėjam, namie dabar kai vėsiau, tai su gietrom ir bodžiuku smile.gif O jau einant kur, tai kelnytės, marškinukai, žo kaip pridera bičiukui ax.gif
Atsakyti
Labukas wink.gif

Vakar smagiai praleidom laiką. Visiems patiko boulingas thumbup.gif Žvirble, nugalėtojai gavo taures biggrin.gif

Reikės ir man jau vaikino rūbus pertvarkyti. Reikės didesnių bodžiukų užsipirkti, nes man jie irgi gėris thumbup.gif
Dėl pižamyčių, tai miega su bodžiuku, nes dar šilta ir ypač miegamajame.

Reikės keliauti pas gydytoją doh.gif Mykolui neprasikala krūminis, dantenos visos mėlynos...
Atsakyti
Labas rytelis,

Na ir grazi dienele atrodo bus, megstu tokias, sauletas, ankstyvo rudens dienas wub.gif

Rutene su gimimo diena!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
L-onely Martynas 9,7 kg, 77 cm.

________
Labukas, Pagaliau ir M pabuvo TA ax.gif Kaip suprantu svoriu, mes prie mažiausiu, o ūgiu, pasistiebė thumbup.gif

Rutene, su gimimo diena! thumbup.gif 4u.gif wub.gif

Šiek tiek sirguliuojanti jaučiuosi, o tiek visko nuveikti norisi blush2.gif Nu reikia, kitaip nebus blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

mes irgi po metines apziuros, tai mergina 79 cm ugio ir mazdaug 10 kg svorio (su drabuziais svere apie 10,5 Kg, tai numetus drabuzius ir gana pilna pampi , manau, sveria apie 10 kg).

L-onely Martynas 9,7 kg, 77 cm
Katren mazoji apie 10 kg, 79 cm.

Del miegojimo naktimis, tai kol kas musu "pizama" yra bodziai arba romperiukai, plius maniske dar miega miegmaisyje, nes apkloteli tai iskart nusispardo.Ziema musu pizama bus sliauztai. Man irgi bodziai yra nerealus geris , ypac saltuoju sezonu, kai norisi,kad nugaryte ir pilvukas butu uzdengti. rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas wink.gif

Ačiū, Žvirble, l-onely, už sveikinimus wub.gif

Su gerom TA 4u.gif

Gavau nuo savo vyrų dovanų procedūrą su žuvytėmis thumbup.gif Nuvalgė mano pėdas, liuks jausmas thumbup.gif
Atsakyti