Kurios išleidot vaikus į mokyklas,darželius siunčiu linkėjimus
Lietus pila.niūroka...ryte taip smagiai žiūrėjau į mokyklos stadioną besirenkančius vaikus su gėlėm pro langą...graži šventė,kol nepradėjo lyt:)bet spėjo mažiausieji su muilo burbulais fotosesiją pasidaryt:) o aš į lietpaltį ir laukan migdyt mažiaus,nes įpratau migdyt lauke.tai nukulniavau iki pašto-gavau porą siuntinukų iš kiniečių,tai laaabai patenkinta buvau pirkiniais
mažius daiginasi 10 dantuką-krūminį kaip suprantu tai neramesnis kažkiek. O šiaip "ant veiksmo" vis žaidžiam,lekiojam,pargriūnam,pašokam.. po gimtadienio naujus žaislus bandom.
Dabar einu dar kokį filmą pažiūrėt su MB,nes nesimiega..bet turbūt užmigsiu bežiūrėdama
Labos nakties
QUOTE(Spagetti @ 2013 09 02, 08:47)
Per susitikima klausiau kokia pizama siais metais galvojat aprengti vaika. Tai ir kitu nuomone idomi. Turiu du siltus su pukeliu sliauztinukus.
Visą vasarą su sauskelnėm pramiegojo, kaldrytės neprireikė
Dabar migdom su šliaužtais, nes ir užkloji, tik tol kol nusispardo
O dar turim kelias paprastas pižamtytes: kelnytės ir marškinukai, tai manau ir užteks kol kas kadangi pas mus šilta pakankamai, tai labai galvos tam ir nesuku
Dešrelės perkam tik samsono, tarybines, nes MV teta dirba, ir kitokių neleidžia pirkti Sakė, tokių brudų, net kiaulėm neduodu
QUOTE(Jennifer @ 2013 09 02, 09:42)
Tai ar jau sugrįžusios po atostogų namo, ką veikinėjate, kokie planai rudeniui? Aš, kad neužsidepresuoti, sakiau po savo gimtadienio pradėsiu ruoštis kalėdoms, galvoti, gaminti kalėdines dovanas ir visokias dekoracijas prisisėmusi gerų idėjų visagaliame internete
Pas mane kitas darbymečio sezonas prasidės, kai baigsiu visus vasaros fotkinimus tvarkyti Dar gavau nuo kolegių pasiūlymų, tai jei viskas pavyks, tai darbo turėsiu, kaip visada iki kaklo Tai matysim, kaip čia bus...
O Tu šaunuolė, tikiuosi gausi to ko nori, o viskas tikiu, kad bus labai gražu, ką pagaminsi
_______
Na išleidom draugus, einu toliau darbuotis
Ryt MV dirbs, tai bandysiu savo močiutę kviestis, kad prižiūrėtų M, kol aš dirbsiu, bandysiu pratinti, kad išėjus man su darbais nebūtų problemų, kai MV dirbs
Labas prisiduodam po TA ir isirasom i sarasiuka
Darem krauja tai hemoglobinas 118 viskas sake super, gydytoja pastebejeo, kad Milka hyperaktyvi, visai nenusedi, tai mane uzjaute net sake kruminiai jau lenda, pastebiu jau pati, kad buna nerami ir niekas netinka, patepu, tada jau ramesne...
Elija (Deimuxs) 10.900 ir 82 ugis.
Solar bernužėlis 12'600 ir 82
Atėnė (Jennifer) 11,750kg ir 81,5cm
Branduolines Domantas 10,6kg, 79cm
Ingriukas77, Denis 12kg, 80cm
Mykolas (rutene05) 10,1 kg ir 81 cm
Titas(estete) 11,5kg 81cm
Emilė (VoveryteM) 10kg, 77cm
Greta (Zuiketukas) 9.600kg, 76.5cm
Ūla (Niushka) 11 kg, 80cm
Dima (Olkin) 10 kg, 75 cm
Martyna (Kiuvete) 8,2 kg, 74 cm
Ovilija berniukas 11.5kg 80cm
Tagetes maze 8,5 kg, 75 cm
mergytia Kamile 9,8kg 75cm
Visus vaikucius su gimtadieniais! :
MES JAU VAIKSTOM!!!! Varineja visur jau pusantros savaites! Grazu ziuret, neberopoja visai, matyt jai patinka, naujove.
Del miego, tai miega jau seniai su pizamyte ilgom kelnem ir ilgom rankovemis, tik kai buvo labai karsta tai su trumpom rankovem ir sortais pizama. Jau iprato miegoti po kaldra, retai nusispardo. Tik vidury nakties rekdama pabunda, tai keliu pas save i lova, prabundam kartu.
Del leliukisku rubu tai nenesiojam jau nieko, nei bodziu nei sliauztu, turiu dar bodziuku iki dvieju metu, bet ji labai pyksta kai bandau uzsegti klyna, tai nededu ju
Vakar nusipirkom batukus rudeniui tai grazu ziuret
deimuxs zinok man jau pries diena kai reikia skristi pykint pradeda pagalvojus kas laukia, dar jeigu vienai...
Desreliu nevalgo mano mis
Spagetti as ir jau zieminius isimiau ir savo ir pupos, tik vasariniu nesudejau, tai pilnos spintoa rubu, va batus tai supakavau, tik pora palikau labiausiai nesiojamus, jeigu reiketu
Darem krauja tai hemoglobinas 118 viskas sake super, gydytoja pastebejeo, kad Milka hyperaktyvi, visai nenusedi, tai mane uzjaute net sake kruminiai jau lenda, pastebiu jau pati, kad buna nerami ir niekas netinka, patepu, tada jau ramesne...
Visus vaikucius su gimtadieniais! :
MES JAU VAIKSTOM!!!! Varineja visur jau pusantros savaites! Grazu ziuret, neberopoja visai, matyt jai patinka, naujove.
Del miego, tai miega jau seniai su pizamyte ilgom kelnem ir ilgom rankovemis, tik kai buvo labai karsta tai su trumpom rankovem ir sortais pizama. Jau iprato miegoti po kaldra, retai nusispardo. Tik vidury nakties rekdama pabunda, tai keliu pas save i lova, prabundam kartu.
Del leliukisku rubu tai nenesiojam jau nieko, nei bodziu nei sliauztu, turiu dar bodziuku iki dvieju metu, bet ji labai pyksta kai bandau uzsegti klyna, tai nededu ju
Vakar nusipirkom batukus rudeniui tai grazu ziuret
deimuxs zinok man jau pries diena kai reikia skristi pykint pradeda pagalvojus kas laukia, dar jeigu vienai...
Desreliu nevalgo mano mis
Spagetti as ir jau zieminius isimiau ir savo ir pupos, tik vasariniu nesudejau, tai pilnos spintoa rubu, va batus tai supakavau, tik pora palikau labiausiai nesiojamus, jeigu reiketu
sveikos, su rudeniu brrr... salta
tokiom dienom norisi tik virbalus i rankas stverti, bet tingiu
o siaip pas mus nieko naujo... lyg daiginasi 5 danti, tao naktis neramios, sloga tai yra, tai nera
tokiom dienom norisi tik virbalus i rankas stverti, bet tingiu
o siaip pas mus nieko naujo... lyg daiginasi 5 danti, tao naktis neramios, sloga tai yra, tai nera
Labas mamos,
Uz vaiksciojimus, dantis, ramias ir neramias naktis
Su puikia Ta Milka Prajuokino Kaip violetine karvyte Puikaii augat, tikra grazuole! Maciau FB foto, ten gal su tais naujais batukais, nes aulinukai, super atrodo
Rutene, gero turnyro, linkiu laimeti O kas laimetojui? Faina, kad turi kur tobulint kalba Negali zinoti, gal pravers kokiam darbe.
Jennifer, su pirmais zingsniukais Su puikiu darbu planu As gamint susiruosiau dziovintu abrikosu uogiena ( niekada nesu jokios dariusi!), Tai jei pavyks ir bus skanu, darysiu i mazus stiklainelius Kaledoms. Bet siaip apie jas dar nemastau.
Tagete, trauk, trauk virbalus, pasirodysim ka kuri numezge. As siuo metu savo mazei mezgu kepure Paltuka rudenini turim, reikia kepureles.
Lonely, smagu, kad niekada netruksta darbu
Ovilija, ka gavai is kinieciu, kad taip patenkinta?
Kalbat apie desreles ir pizamas, tai desreliu mes isvis neduodam. Spes dar tokiu dalyku atsivalgyt. O pizama tai tokia, labai mylim ja
http://www.lindex.co...6834646/pyjamas
Is leliukisku rubu nesiojam bodzius, ilgomis ir trumpomis rankovemis, man irgi suuuuper dalykas, nugara visada uzdengta
Ech, pavargau, siandien gaminau zemaiciu blynus su voveraiciu padazu. Kazkaip daug darbelio buvo..
Uz vaiksciojimus, dantis, ramias ir neramias naktis
Su puikia Ta Milka Prajuokino Kaip violetine karvyte Puikaii augat, tikra grazuole! Maciau FB foto, ten gal su tais naujais batukais, nes aulinukai, super atrodo
Rutene, gero turnyro, linkiu laimeti O kas laimetojui? Faina, kad turi kur tobulint kalba Negali zinoti, gal pravers kokiam darbe.
Jennifer, su pirmais zingsniukais Su puikiu darbu planu As gamint susiruosiau dziovintu abrikosu uogiena ( niekada nesu jokios dariusi!), Tai jei pavyks ir bus skanu, darysiu i mazus stiklainelius Kaledoms. Bet siaip apie jas dar nemastau.
Tagete, trauk, trauk virbalus, pasirodysim ka kuri numezge. As siuo metu savo mazei mezgu kepure Paltuka rudenini turim, reikia kepureles.
Lonely, smagu, kad niekada netruksta darbu
Ovilija, ka gavai is kinieciu, kad taip patenkinta?
Kalbat apie desreles ir pizamas, tai desreliu mes isvis neduodam. Spes dar tokiu dalyku atsivalgyt. O pizama tai tokia, labai mylim ja
http://www.lindex.co...6834646/pyjamas
Is leliukisku rubu nesiojam bodzius, ilgomis ir trumpomis rankovemis, man irgi suuuuper dalykas, nugara visada uzdengta
Ech, pavargau, siandien gaminau zemaiciu blynus su voveraiciu padazu. Kazkaip daug darbelio buvo..
Labukas,
mes miegame be antklodės, nepatinka jam, nusispardo, tai ir nekloju visiškai, jei vėsiau, tai maunu šliauštukus, kad kojytės uždaros būtų, jei karšta, tai romperiuko tipo pižamą
Bodžiukus, kai vėsiau ir aš velku, nereikia sukti galvos, kad sušals, kai megztukas pasikels ir pan., tik vasaros metu pravaikščiojo su maikutėmis, bodžiukų nevilkau
Smalsu, gal yra mūsų tarpe pradėjusių lankyti lopšelį?
mes miegame be antklodės, nepatinka jam, nusispardo, tai ir nekloju visiškai, jei vėsiau, tai maunu šliauštukus, kad kojytės uždaros būtų, jei karšta, tai romperiuko tipo pižamą
Bodžiukus, kai vėsiau ir aš velku, nereikia sukti galvos, kad sušals, kai megztukas pasikels ir pan., tik vasaros metu pravaikščiojo su maikutėmis, bodžiukų nevilkau
Smalsu, gal yra mūsų tarpe pradėjusių lankyti lopšelį?
Labukas
Su puikia TA
Su vaikščiojimu
Kad dantukas greitai ir lengvai prasikaltų
_____
Pas mus ir dantys dešimtas lenda, tai ogo, kaip smagu
Nuo ryt vėl į baseiną kulniuosim
Dėl leliukiškų ir neleliukiškų rūbų, tai pas mus visokių yra, bet man bodžiukai tai svarbiausia, kad nugarytė visada pridengta, nes su maikutėm, tai kai paimi, jos keliasi ir t.t. o dar kai karštas vyras mūsų M, tai jo daug ir nerenginėjam, namie dabar kai vėsiau, tai su gietrom ir bodžiuku O jau einant kur, tai kelnytės, marškinukai, žo kaip pridera bičiukui
QUOTE(mergytia @ 2013 09 03, 10:31)
Su puikia TA
Su vaikščiojimu
QUOTE(Tagete @ 2013 09 03, 12:31)
lyg daiginasi 5 danti, tao naktis neramios, sloga tai yra, tai nera
Kad dantukas greitai ir lengvai prasikaltų
_____
Pas mus ir dantys dešimtas lenda, tai ogo, kaip smagu
Nuo ryt vėl į baseiną kulniuosim
Dėl leliukiškų ir neleliukiškų rūbų, tai pas mus visokių yra, bet man bodžiukai tai svarbiausia, kad nugarytė visada pridengta, nes su maikutėm, tai kai paimi, jos keliasi ir t.t. o dar kai karštas vyras mūsų M, tai jo daug ir nerenginėjam, namie dabar kai vėsiau, tai su gietrom ir bodžiuku O jau einant kur, tai kelnytės, marškinukai, žo kaip pridera bičiukui
Labukas
Vakar smagiai praleidom laiką. Visiems patiko boulingas Žvirble, nugalėtojai gavo taures
Reikės ir man jau vaikino rūbus pertvarkyti. Reikės didesnių bodžiukų užsipirkti, nes man jie irgi gėris
Dėl pižamyčių, tai miega su bodžiuku, nes dar šilta ir ypač miegamajame.
Reikės keliauti pas gydytoją Mykolui neprasikala krūminis, dantenos visos mėlynos...
Vakar smagiai praleidom laiką. Visiems patiko boulingas Žvirble, nugalėtojai gavo taures
Reikės ir man jau vaikino rūbus pertvarkyti. Reikės didesnių bodžiukų užsipirkti, nes man jie irgi gėris
Dėl pižamyčių, tai miega su bodžiuku, nes dar šilta ir ypač miegamajame.
Reikės keliauti pas gydytoją Mykolui neprasikala krūminis, dantenos visos mėlynos...
Labas rytelis,
Na ir grazi dienele atrodo bus, megstu tokias, sauletas, ankstyvo rudens dienas
Rutene su gimimo diena!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ir grazi dienele atrodo bus, megstu tokias, sauletas, ankstyvo rudens dienas
Rutene su gimimo diena!!!!!!!!!!!!!!!!
L-onely Martynas 9,7 kg, 77 cm.
________
Labukas, Pagaliau ir M pabuvo TA Kaip suprantu svoriu, mes prie mažiausiu, o ūgiu, pasistiebė
Rutene, su gimimo diena!
Šiek tiek sirguliuojanti jaučiuosi, o tiek visko nuveikti norisi Nu reikia, kitaip nebus
L-onely Martynas 9,7 kg, 77 cm.
________
Labukas, Pagaliau ir M pabuvo TA Kaip suprantu svoriu, mes prie mažiausiu, o ūgiu, pasistiebė
Rutene, su gimimo diena!
Šiek tiek sirguliuojanti jaučiuosi, o tiek visko nuveikti norisi Nu reikia, kitaip nebus
Labas rytas
mes irgi po metines apziuros, tai mergina 79 cm ugio ir mazdaug 10 kg svorio (su drabuziais svere apie 10,5 Kg, tai numetus drabuzius ir gana pilna pampi , manau, sveria apie 10 kg).
L-onely Martynas 9,7 kg, 77 cm
Katren mazoji apie 10 kg, 79 cm.
Del miegojimo naktimis, tai kol kas musu "pizama" yra bodziai arba romperiukai, plius maniske dar miega miegmaisyje, nes apkloteli tai iskart nusispardo.Ziema musu pizama bus sliauztai. Man irgi bodziai yra nerealus geris , ypac saltuoju sezonu, kai norisi,kad nugaryte ir pilvukas butu uzdengti.
mes irgi po metines apziuros, tai mergina 79 cm ugio ir mazdaug 10 kg svorio (su drabuziais svere apie 10,5 Kg, tai numetus drabuzius ir gana pilna pampi , manau, sveria apie 10 kg).
L-onely Martynas 9,7 kg, 77 cm
Katren mazoji apie 10 kg, 79 cm.
Del miegojimo naktimis, tai kol kas musu "pizama" yra bodziai arba romperiukai, plius maniske dar miega miegmaisyje, nes apkloteli tai iskart nusispardo.Ziema musu pizama bus sliauztai. Man irgi bodziai yra nerealus geris , ypac saltuoju sezonu, kai norisi,kad nugaryte ir pilvukas butu uzdengti.
Labukas
Ačiū, Žvirble, l-onely, už sveikinimus
Su gerom TA
Gavau nuo savo vyrų dovanų procedūrą su žuvytėmis Nuvalgė mano pėdas, liuks jausmas
Ačiū, Žvirble, l-onely, už sveikinimus
Su gerom TA
Gavau nuo savo vyrų dovanų procedūrą su žuvytėmis Nuvalgė mano pėdas, liuks jausmas