Įkraunama...
Įkraunama...

-Rugpjūtinukai 2012-

Apklausa: Ar galvojate apie dar vieną vaikutį? (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labukas 4u.gif
QUOTE(rutene05 @ 2013 08 29, 09:52)
Beje, vakar jau bandė eiti vienas

Sveikinimai wub.gif thumbup.gif

QUOTE(ovilija @ 2013 08 29, 14:38)
Ovilija berniukas 11.5kg 80cm
smagu kad smagiai padukot

Su puikia TA thumbup.gif
Jo, labai smagiai thumbup.gif

________
Nu ką su šiandien, pradedam laukti antrųjų vaikučių gimtadienių, nes pirmuosius visi jau draugai ir draugės sulaukė thumbup.gif
Atsakyti
ovilija, sveikinimai mūsų paskutiniam bernužėliui gimtadienio proga wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solar* @ 2013 08 29, 18:56)
ovilija, sveikinimai mūsų paskutiniam bernužėliui gimtadienio proga wub.gif  4u.gif

4u.gif Sveikinimai skrenda ir nuo musu!!!
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2013 08 29, 23:11)
4u.gif Sveikinimai skrenda ir nuo musu!!!

Ir mes ir mes sveikinam clap.gif
Atsakyti
Labas vakaras mirksiukas.gif

Sveikinam ir mes su tuo gražiu pirmuoju gimtadieniu wub.gif
Atsakyti
Sveikuts sugryztu ir a jau po visu gastroliu,atostogu ax.gif
Sveikinu visus maziukus su praejusiais gimtadieniais 4u.gif
Na mes jau po keliones,aisku ta savaite Turkijoje praejo labai greitai,labai smagu buvo nesinorejo net atgal vaziuoti doh.gif Tik labai isvargino pati kelione vyras net sake viskas daugiau su toke maza Elija niekur nekeliausiu,sunku visdelto 4 valandos skrydzio o dar kiek keliavimas iki oro uostu na zodziu,neisivaizduoju kaip mergyte su Kamile skrenda tokiusatstumus,Estete uzjauciu ir tave jei su vaikais skrisi i USA,dar kai sakai kad taviskei ne is ramiuju tai ojoi doh.gif
Atsakyti
sveikos,

na kadangi pirmi gimtadieniai praejo tai nuosirdziai sveikinam visus juos atsventusius vaikucius 4u.gif Linkim daug smagiu zaidimu, atradimu, isdaigu ir visko visko visko 4u.gif

Papildyta:

prisiduodam, po TA buvusios gimtadienio diena

prisiduodam po TA :

Elija (Deimuxs) 10.900 ir 82 ugis.
Solar bernužėlis 12'600 ir 82
Atėnė (Jennifer) 11,750kg ir 81,5cm
Branduolines Domantas 10,6kg, 79cm
Ingriukas77, Denis 12kg, 80cm
Mykolas (rutene05) 10,1 kg ir 81 cm
Titas(estete) 11,5kg 81cm
Emilė (VoveryteM) 10kg, 77cm
Greta (Zuiketukas) 9.600kg, 76.5cm
Ūla (Niushka) 11 kg, 80cm
Dima (Olkin) 10 kg, 75 cm
Martyna (Kiuvete) 8,2 kg, 74 cm
Ovilija berniukas 11.5kg 80cm
Tagetes maze 8,5 kg, 75 cm

Smagu, kad ne mes maziausios biggrin.gif
Atsakyti
Su Rugsėjo pirmąją ir atėjusiu rudenėliu visus rugpjūtinukus 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Su rudenėliu 4u.gif
Tikiuosi jis bus saulėtas ir šiltas 4u.gif wub.gif Nes kitaip numirsiu nuo šalčio ir niūrių dienų... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytaas.

Mes jau irgi penktadieni atsventem gimtadieni, gavom daug dovanu,tai sunus turi veiklos. Auginam 3 dantuka,ir dar 3 pakeliui,tai jauciu bus asaru,bet kaip nors isgyvensim. Ir jau galiu pasigirti,kad vaikas po truputi pradeda pats vaikscioti, nedideli tie atstumai,bet pradzia yra.

Vakar dideli darba padariau. Vaiko vasarinius drabuzius jau supakavau ir issiemiau rudeninius - zieminius. Ziuresiu ko truksta ir nusipirksiu. Zinoma tokiu kaip pvz batus zieminius,tai dar palauksiu,nes nezinau koks dydis bus. Per susitikima klausiau kokia pizama siais metais galvojat aprengti vaika. Tai ir kitu nuomone idomi. Turiu du siltus su pukeliu sliauztinukus. Ir dar mastau ka geriau pirkti: plonesnius sliauztinukus ar atskira komplekta t.y maikute ir kelnias.

Kokios firmos desreles vaikams duodat? as niekaip neissirenku. Ziuriu, kad butu be E, ir brangios lotuliukas.gif bet ten vis tiek daug visokiu man nezinomu priedu prirasyta. Gal kuri nors patars man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spagetti: 02 rugsėjo 2013 - 08:48
Labas rytelis,
su rudenėliu visas ax.gif
user posted image
QUOTE(l-onely @ 2013 09 02, 08:34)
Laba ryta  4u.gif
Su rudenėliu  4u.gif
Tikiuosi jis bus saulėtas ir šiltas  4u.gif  wub.gif Nes kitaip numirsiu nuo šalčio ir niūrių dienų...  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš į kompaniją biggrin.gif
QUOTE(Spagetti @ 2013 09 02, 08:47)
Labas rytaas.

Mes jau irgi penktadieni atsventem gimtadieni, gavom daug dovanu,tai sunus turi veiklos. Auginam 3 dantuka,ir dar 3 pakeliui,tai jauciu bus asaru,bet kaip nors isgyvensim. Ir jau galiu pasigirti,kad vaikas po truputi pradeda pats vaikscioti, nedideli tie atstumai,bet pradzia yra.

Vakar dideli darba padariau. Vaiko vasarinius drabuzius jau supakavau ir issiemiau rudeninius - zieminius. Ziuresiu ko truksta ir nusipirksiu. Zinoma tokiu kaip pvz batus zieminius,tai dar palauksiu,nes nezinau koks dydis bus. Per susitikima klausiau kokia pizama siais metais galvojat aprengti vaika. Tai ir kitu nuomone idomi. Turiu du siltus su pukeliu sliauztinukus. Ir dar mastau ka geriau pirkti: plonesnius sliauztinukus ar atskira komplekta t.y maikute ir kelnias.

Kokios firmos desreles vaikams duodat? as niekaip neissirenku. Ziuriu, kad butu be E, ir brangios  lotuliukas.gif  bet ten vis tiek daug visokiu man nezinomu priedu prirasyta. Gal kuri nors patars man ax.gif

Su gimtadieniu 4u.gif Atėnė irgi po tris, keturis žingsnelius jau žengia vis viena smile.gif

Didelis darbas, bet aš vis dar tikiuosi, kad bus šilta ši savaitė ir dar kažką uždėsiu smile.gif bet laukia irgi toks pat darbas. Pižamas mes turime nuo pernai metų, siuvau pagal užsakymą, flanelines, tokias tikras pižamas biggrin.gif kadangi pas mus namie žiemą labai šalta, tai po jomis dar vilkau bodžiuką, man buvo labai patogu, užsakiusi buvau didesnes, tikiuosi dar tiks, jei ne, reikės pirkti kitas biggrin.gif Šiaip Atėnės kūnelis ilgas, tai dažniausiai rankovės ir kelnytės šliaužtukų tipo rūbelių būna per didelės, o pats rūbelis jau mažas, tai aš tokių rūbų neperku, turime padovanotus šliaužtukus, tai jie jau ko gero bus mūsų paskutiniai leliukiniai rūbai, kol tinka nešiosime, žinoma, bodžiukus tai naudosiu nežinau iki kada, man jie superinis rūbas smile.gif
Šiaip dabar migdau tai su šliaužtuku, tai su atskira pižamyte.

Dešreles Atėnei duodu Nemateko be jokių e. Nes ten nėra jokių pieno pėdsakų smile.gif Daugiau mums nei vienos netinka, nes visur pieniškos dešrelės ir visur dėta pieno miltelių ax.gif

Papildyta:
Tai ar jau sugrįžusios po atostogų namo, ką veikinėjate, kokie planai rudeniui? Aš, kad neužsidepresuoti, sakiau po savo gimtadienio pradėsiu ruoštis kalėdoms, galvoti, gaminti kalėdines dovanas ir visokias dekoracijas prisisėmusi gerų idėjų visagaliame internete smile.gif Juolab, kad gimtadienio proga žadu nusipirkti sau išsvajotąją kirtimo mašinėlę (kiek kas padovanos lt, nes taip prašiau, jei kas atsižvelgs į mano norą...., kiek prisidėsiu savo smile.gif ) tai darysiu, kada ir kiek ir jei tik Atėnė leis smile.gif
Dar planuoju su Atėne pradėti lankyti kokias muzikines pamokėles, tik dar neapsisprendžiau kokias, manau nueisiu į yamahos nemokamą pabandyti, tada ir spręsiu smile.gif Kas gal juntųsi?
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Su rudenėliu!!!! 4u.gif Šiandien toks tikras ruduo, bet tikėkimės dar bus gražių ir šiltų dienų bigsmile.gif

Šiandien vyro gimtadienis. O ryt jau laukia boulingo turnyras mūsų gimtadienių taurei laimėti thumbup.gif Laukiu biggrin.gif

Mykolas turi naują draugiuką serbą, kol vakar vyrai dirbo, mes laiką leidom svečiuose. Siaubeli kaip pamiršus anglų kalba. Tai dabar puiki praktika ir proga atgaivinti žinias thumbup.gif
Atsakyti