Labas rytelis,
su rudenėliu visas
QUOTE(l-onely @ 2013 09 02, 08:34)
Laba ryta
Su rudenėliu
Tikiuosi jis bus saulėtas ir šiltas
Nes kitaip numirsiu nuo šalčio ir niūrių dienų...
aš į kompaniją
QUOTE(Spagetti @ 2013 09 02, 08:47)
Labas rytaas.
Mes jau irgi penktadieni atsventem gimtadieni, gavom daug dovanu,tai sunus turi veiklos. Auginam 3 dantuka,ir dar 3 pakeliui,tai jauciu bus asaru,bet kaip nors isgyvensim. Ir jau galiu pasigirti,kad vaikas po truputi pradeda pats vaikscioti, nedideli tie atstumai,bet pradzia yra.
Vakar dideli darba padariau. Vaiko vasarinius drabuzius jau supakavau ir issiemiau rudeninius - zieminius. Ziuresiu ko truksta ir nusipirksiu. Zinoma tokiu kaip pvz batus zieminius,tai dar palauksiu,nes nezinau koks dydis bus. Per susitikima klausiau kokia pizama siais metais galvojat aprengti vaika. Tai ir kitu nuomone idomi. Turiu du siltus su pukeliu sliauztinukus. Ir dar mastau ka geriau pirkti: plonesnius sliauztinukus ar atskira komplekta t.y maikute ir kelnias.
Kokios firmos desreles vaikams duodat? as niekaip neissirenku. Ziuriu, kad butu be E, ir brangios
bet ten vis tiek daug visokiu man nezinomu priedu prirasyta. Gal kuri nors patars man
Su gimtadieniu
Atėnė irgi po tris, keturis žingsnelius jau žengia vis viena
Didelis darbas, bet aš vis dar tikiuosi, kad bus šilta ši savaitė ir dar kažką uždėsiu
bet laukia irgi toks pat darbas. Pižamas mes turime nuo pernai metų, siuvau pagal užsakymą, flanelines, tokias tikras pižamas
kadangi pas mus namie žiemą labai šalta, tai po jomis dar vilkau bodžiuką, man buvo labai patogu, užsakiusi buvau didesnes, tikiuosi dar tiks, jei ne, reikės pirkti kitas
Šiaip Atėnės kūnelis ilgas, tai dažniausiai rankovės ir kelnytės šliaužtukų tipo rūbelių būna per didelės, o pats rūbelis jau mažas, tai aš tokių rūbų neperku, turime padovanotus šliaužtukus, tai jie jau ko gero bus mūsų paskutiniai leliukiniai rūbai, kol tinka nešiosime, žinoma, bodžiukus tai naudosiu nežinau iki kada, man jie superinis rūbas
Šiaip dabar migdau tai su šliaužtuku, tai su atskira pižamyte.
Dešreles Atėnei duodu Nemateko be jokių e. Nes ten nėra jokių pieno pėdsakų
Daugiau mums nei vienos netinka, nes visur pieniškos dešrelės ir visur dėta pieno miltelių
Papildyta:
Tai ar jau sugrįžusios po atostogų namo, ką veikinėjate, kokie planai rudeniui? Aš, kad neužsidepresuoti, sakiau po savo gimtadienio pradėsiu ruoštis kalėdoms, galvoti, gaminti kalėdines dovanas ir visokias dekoracijas prisisėmusi gerų idėjų visagaliame internete
Juolab, kad gimtadienio proga žadu nusipirkti sau išsvajotąją kirtimo mašinėlę (kiek kas padovanos lt, nes taip prašiau, jei kas atsižvelgs į mano norą...., kiek prisidėsiu savo
) tai darysiu, kada ir kiek ir jei tik Atėnė leis
Dar planuoju su Atėne pradėti lankyti kokias muzikines pamokėles, tik dar neapsisprendžiau kokias, manau nueisiu į yamahos nemokamą pabandyti, tada ir spręsiu
Kas gal juntųsi?