Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

pas mus nykuma miške.. Parsinešiau tik kelias saujas voveruškų, padžiovintų tokių. Mačiau kelias peraugusias ūmėdes. Psio doh.gif Baravykus tik pasapnuot galiu..
Atsakyti
visai netiketai visai nelauktai miske radau siandien 70 baravyku ir dar visa kruva jaunu raudonikiu blink.gif buvau ten sestadieni, buvo tuscia, siandien vos tysem, visi baravykai didesni 8 - 10 cm. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 19, 21:35)
visai netiketai visai nelauktai miske radau siandien 70 baravyku ir dar visa kruva jaunu raudonikiu  blink.gif

UI blink.gif
Atsakyti
o siandien kitose vietose 80 baravyku, foto po darbu. Bet as visdar nustebinta. g.gif

ryte skaniai palijo, isejus i lauka nustebau kad nerealiai silta - apie 8.30 buvo 21 silumos.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 20, 12:59)
o siandien kitose vietose 80 baravyku, foto po darbu. Bet as visdar nustebinta.  g.gif

ryte skaniai palijo, isejus i lauka nustebau kad nerealiai silta - apie 8.30 buvo 21 silumos.

Nu nors imk ir vaziuok i Prienu rajona,ieskoti Lerikytes skroblu biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif aha.... tik dabar baigiau valyt doh.gif
Atsakyti
aplankėm 2 miškus-nieko doro...peraugusiu baravyku gal 20,jaunų apie 10 ir "siemkų" apie 10 schmoll.gif keli raudonikučiai jauni.be penktadienio kojos nekelsiu
Atsakyti
Pas mus visikai tuscia verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, grybautojos 4u.gif
Dažnai paseku temukę, pasižiūriu, kur kas dygsta smile.gif , nes grybavimas - vienas mano hobių.
Grybauju Vaišvydavos miške, Gegužinėje (tarp Jonavos ir Kaišiadorių), pavažiuojam link Prienų.
Vakar po darbo buvau Vaišvydavos miške, vienoje vietoje buvo itin graudu, nes net nesukirmijusios ūmėdės kėlė džiausmą, o kitoje vietoje radau gražuolių raudonikių (4), lepšių (apie 6), baravyką, voveraičių ir ūmėdžių neskaičiavau. Mano skaičiai neįspūdingi, bet grybavau kiek daugiau nei valandą. Svajoju rasti tiek grybų, kiek Lerikytė, bet nežinau vietų.
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2013 08 21, 14:19)
Sveikos, grybautojos  4u.gif
Svajoju rasti tiek grybų, kiek Lerikytė, bet nežinau vietų.

O as zinau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neuzpykit jei nesuprasit juoku, bet siandien prie IKi Luksio g. Kaune surinkau 4 kg baravyku.... kitos iseities neturiu, misku nepazystu ir toli nuo ju gyvenu, o Lerikyte tai zaviuosi, ot grybautoja, tikrai verta pavydo bet balto blush2.gif sekmes merginos grybaujant, o man labai smagu cia paskaitineti. O vakarienei bus virtos mazos bulvytes is to pacio turgelio su baravyku padaziuku ir raugintais agurkais, mmmm, negaliu sulaukti ...voveraitem taip ir nesusigundziu siemet doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***nora***: 21 rugpjūčio 2013 - 17:00
siandien buvom Birstono apylinkiu miskuose tuscia ir labai jau sausa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2013 08 21, 14:19)
Svajoju rasti tiek grybų, kiek Lerikytė, bet nežinau vietų.

QUOTE(***nora*** @ 2013 08 21, 17:57)
o Lerikyte tai zaviuosi, ot grybautoja, tikrai verta pavydo bet balto  blush2.gif sekmes merginos grybaujant, o man labai smagu cia paskaitineti.

negėdinkit... blush2.gif bet dėkui, malonu,kad kažkas manęs mintyse nekeikia, o dar ir gero palinkėt gali biggrin.gif
beje šiandien vėl grybavau. Baravykų 65 maždaug žvėriškai sukirmiję, ilgai labai valiau, valiau, be galo daug išsimeta. Ir dar labai daug raudonikių radom - pilna kaupiną, didžiulę pintinę jaunų,gražių, storų.

Pavargus jau kaip lapas, toks grybavimas juodas darbas. Iš pradžių kilometrus tysi sunkią pintinę, paskui dar kelias valandas galvos nepakeliant valai valai, na bet jei nepatiktų grybauti tikrai neitum žmogus smile.gif
Atsakyti