Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

QUOTE(fukse @ 2013 08 15, 21:23)
Tai priskirsim  irnesakyk.gif
Grybautojos "maniakės" skiria grybautoją "maniakę" Lerikytę kurti naujas įdomias Grybautojų kampelio temas, sekti, kad nepavėluotų sukurti naujos, jei negali tuo metu sukurti, tai įpareigoja kitą grybautoją "maniakę" sukurti temutę, sekti, kad temoje netrūktų grybukų nuotraukų, kad pakelt norą lėkt "maniakėms" į mišką  lotuliukas.gif 
Amen user posted image

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Meergaitės, o už Ežerėlio gal kuri buvo palėkusi? Kaip ten, gal bent kalpokai jau galvas kelia?
Suprantu, kad šie metai mistiniai, tam tikrose vietose apsčiai, kitose - tuštuma.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2013 08 15, 21:23)
Tai priskirsim  irnesakyk.gif
Grybautojos "maniakės" skiria grybautoją "maniakę" Lerikytę kurti naujas įdomias Grybautojų kampelio temas, sekti, kad nepavėluotų sukurti naujos, jei negali tuo metu sukurti, tai įpareigoja kitą grybautoją "maniakę" sukurti temutę, sekti, kad temoje netrūktų grybukų nuotraukų, kad pakelt norą lėkt "maniakėms" į mišką  lotuliukas.gif 
Amen user posted image

o kosmare lotuliukas.gif
Atsakyti
Permečiau senas temukes, (nors naujose temose nuorodos į jas nebuvo) bet gal ne visas radau g.gif

~lullaby~ sukurta tema 1-a tema _2010.08.20, priplepėta 2011.08.13

Vėtos sukurta tema 2-a tema _ 2011.08.13, priplepėta 2012.07.10

Lerikytės sukurta tema 3-a tema_ 2012.07.10, priplepėta 2012.09.13

Lerikytės sukurta tema 4-a tema_ 2012.09.13, priplepėta 2013.08.05

Vėtos sukurta tema 5-a tema_2013.08.05, dabar joje plepame

Taip išeina, kad ši tema jau penkta (jei kas tikslesnius turite duomenis, tai pataisykite mane), gal nepameskime skaičiaus smile.gif
Ir Lerikytė, ir Vėta kuria gražias temas, tai gal neliksim be namų 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau, kad kas nors kitas kurtų temas. Nelabai tai moku daryti, darau tik iš bėdos, kad neliktume be temos. Todėl ir nėra kai ko, kas turėtų būti blush2.gif .
Atsakyti
Vakarykštė kelionė link Pabradės -apie litrą virtų voveraičių, 3 raudonikiai, keletas lepšiukų. Vyrai viską surinko, aš radau didelį bruknyną ir mečiau grybavimą, nesisekė man vakar.....
Atsakyti
buvau baravykyne,kur užvakar buvau. Radau 12 baravykų, nedaug, bet jie itin gražūs - stori stori, kataloginiai. Ir rūpūžiukai auga tokioj vietoj prie pat kelio, samanėlėse, labai jau matomi.
Atsakyti
QUOTE(***nora*** @ 2013 08 13, 21:59)
Labas mergaites, as pirkciau baravyku... jei gyvenate toliau nei kaunas tai galetume sutarti kad jus man juos uzsaldote zalius po puskili maiseliuose ir paskui darytume siuntima autobusu, siulau po 25 lt uz kilograma+ persiuntimo islaidos, na aisku jie turi buti na nesukirmyje ir neperauge, o noreciau kokius 10-15 kg, cia sau taip sakant, paskui dar dziovintu pirksim, bet manau pas Lerikite jau, nes pernai pirkau ir labai patiko...siemet ant misriu apsistosiu. Aciu pakolkas, siulykit ir savo varjantu.. kaip matau nelabai ju dar yra, bet gal jau prasides....

Mane taip pat reiktų baravykų, tik aplink Vilnių.
Tiktų ir nevalyti.
Jeigu norėtumėt kuri nors parduoti lauksiu žinučių į AŽ.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 17 rugpjūčio 2013 - 10:26
buvau siandien miske. Baravyku 30, kirmeleti kaip visada. Ypatingo dygimo nematyti. Dygsta mazi raudonikiai.
Atsakyti
O mes per Žolinę buvom, koks kilogramas voveraičių, gana gražių ir apie 3 l bruknių blush2.gif pamatę, kad grybukų nėra puolėm rinkti uogas, ai dar mėlynių koks litriukas, bet jau man jos nebeskanios, nors lyg ir kietos nepernokę, va toks derlius šventinės dienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 rugpjūčio 2013 - 17:06
Sveikos grybautojos 4u.gif
Patikrinau miskus apie Jurbarka, tustuma,..... voveraiciu ant krepsiuko dugno, net sungrybiai neauga. Nors ramiai pasivaiksciojau, zmoniu nulis kaip ir grybu lotuliukas.gif
Dar reikia lietaus ir laiko.
Atsakyti
Grįžom iš pušynėlio, keletas makavykų, didelis sveikas raudonikis ir vidutinio dydžio krepšys voveraičių, dar parinkau apie litrą bruknių, ryt galvosiu ką su jomis daryti smile.gif
Atsakyti