Na ką grybautojos gal jau ką gero prigrybavote?
Balandžio pabaigoj Prienų turguje mačiau nemažas stirtas briedžiukų ir bobausių pardavinėjant , bet pirkti nedrįsau, nes tokių grybų apart manęs daugiau niekas nevalgytų
Nauja tema
dygsta grybai
Duokite žinią,ar tiesa?
Duokite žinią,ar tiesa?
QUOTE(IngridaB @ 2014 05 22, 19:48)
Aš tai netikiu
".....Apie grybų dygimo pradžią redakcijai ketvirtadienį pranešusi skaitytoja Lina yra viena pirmųjų Lietuvoje, kuriai pasisekė surasti valgomą grybą lepšę. Moteris informavo, kad pūpsantį grybą netikėtai aptiko netoli jos namų esančiame Karoliniškių miškelyje...."
2014 m. gegužės 23 d. 20:36
http://grynas.delfi....7#ixzz32Zin3AH2
Kaip optimistiškai nuteikia straipsnis.
Ne veltui ir pasiskiepijau šiemet .kad nebaisu būtų eiti į mišką. Mūsų krašte ir taip nuskriausti pernai likome,nedygo baravykai.Gal šiemet bent atsigausime?
Ne veltui ir pasiskiepijau šiemet .kad nebaisu būtų eiti į mišką. Mūsų krašte ir taip nuskriausti pernai likome,nedygo baravykai.Gal šiemet bent atsigausime?
QUOTE(Lyžuka @ 2014 05 16, 14:33)
Na ką grybautojos gal jau ką gero prigrybavote?
Balandžio pabaigoj Prienų turguje mačiau nemažas stirtas briedžiukų ir bobausių pardavinėjant , bet pirkti nedrįsau, nes tokių grybų apart manęs daugiau niekas nevalgytų
Oi kokie gražūs! Bet man pirkti tai ne tas - esmė - prisirinkt (o dar esmingiau - po mišką pasivaikščiot ].
O, matau, post'as senokas - tai jau matyt tikrai nebedygsta [nes supratau, kad čia neseniai dar tų bobausių buvo)
QUOTE(fukse @ 2014 05 23, 23:10)
Pernai panašiu metu mieste parke radau tokį gražuolį . Bet kažin, ar čia grybai ims dygt. Dar mėnesis mažiausiai turbūt laukt
Praeitą šeštadienį važiavom iš Lenkijos, tai pakelėj mačiau diedulį, su visu kibiru grybų Nespėjau įžiūrėt gerai, bet arba lepšės arba raudonikiai
http://www.15min.lt/...56-431045?cf=df
Labuka, matėt? Vot mėlynių gaila, tikėkimės kad mano krašte joms labiau pasisekė.
Labuka, matėt? Vot mėlynių gaila, tikėkimės kad mano krašte joms labiau pasisekė.
Nieko nesuprantu,paaiskinkit man nuo kada pradeda dygti voveraites?
Gryzinedami is Druskininku 4 vietose sutikom pardavinejant voveraites,tik nezinau kas labiau sokiravo ar patys grybai tokiu metu ar ju kaina - 35-40 litu uz litra (netgi nepilna) .
Gryzinedami is Druskininku 4 vietose sutikom pardavinejant voveraites,tik nezinau kas labiau sokiravo ar patys grybai tokiu metu ar ju kaina - 35-40 litu uz litra (netgi nepilna) .