Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

Pas mus miškas pilnas voveruškų biggrin.gif net keista šiandien buvo, iš pradžių galvojau negi niekas nėjo grybauti blink.gif bet po to jau radau kotelių biggrin.gif apėjau tik pusę savo įprastos teritorijos, o jau buv pilnas kibiras smile.gif tiesa, kitokių grybų nė žymės schmoll.gif jei anksčiau dar radusi esu raudonikį, šilbaravykių, tai šiandien nieko nieko tik voveraitės user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 14 rugpjūčio 2013 - 22:07
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 08 14, 22:06)
Pas mus miškas pilnas voveruškų biggrin.gif  net keista šiandien buvo, iš pradžių galvojau negi niekas nėjo grybauti blink.gif  bet po to jau radau kotelių biggrin.gif  apėjau tik pusę savo įprastos teritorijos, o jau buv pilnas kibiras smile.gif tiesa, kitokių grybų nė žymės schmoll.gif  jei anksčiau dar radusi esu raudonikį, šilbaravykių, tai šiandien nieko nieko tik voveraitės user posted image

Kurioje Lietuvos puseje sitoks lobis? Pakaunej dar niekas neauga schmoll.gif
Atsakyti
mes is misko su vel beveik dviem pintinem lepsiu auga jie ir dygsta dar, grybautoju pilnas miskas. baravyku apie 16 lyg radau.
Atsakyti
Mes miske buvom 6 ryto,patys pirmi blush2.gif Is misko isvaziavom astunta,su 2 litrais voverusku blink.gif .Tustuma!Nei vieno kito grybo net nematem.Po mano sekmadieninio grybavimo voveruskaites net nedygo,tai akivaizdziai matosi.Susirinkau tas,kuriu nepastebejau.Vyras is masinos net krepsio nebuvo issitraukes,tik is paskos vaiksciojo ir stebejosi,kaip as tas voveruskas randu lotuliukas.gif Jis gal sauja tik pririnko.Baravyku miskelyje-nulis.Tiesa,viena susenusi lepsi buvau radus,bet miske ir palikau.
Atsakyti
karsta.gif
Vos radau temą, kažkaip kai vis nemačiau favorites grybų temoje naujų žinučių, tai ir neieškojau, o pasirodo, kad temutė jau pasibaigusi.
Paieškojau per Lerikytes profilį, ale neradau naujos temos, tai maniau, kad vyksta intensyvus grybavimas ir nėra laiko grybautojoms rašyti smile.gif
Todėl aš visada pasiliksiu prie savo nuomonės, kad besibaigiant temai, reiktų įmesti naujos temos nuorodą.
Aš (pvz) nelabai turiu laiko ieškoti po SM, ar jau sukurta nauja tema ir kur ji yra. blush2.gif
QUOTE(Vėta @ 2013 08 05, 21:51)
                  Jau seniai, jau seniai nemačiau
                  "Grybų tiltų" gimtinės šilojuos,
                  Kur dažnokai jaunystej mąsčiau
                  Po beržais, meile jų užsiklojęs.

Ačiū už naują temą 4u.gif

O dabar į temą, vakar važiuodami link ežerų, buvome užsukę į Nemenčinės pušynus, pavaikščiojome gerą porą valandų, tai rezultate kažkur apie 5 litrai voveraičių, pora gražių sveikų paberžių ir vienas rudagalvis baravykas, šie trys grybai nukeliavo į zrazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2013 08 15, 11:06)
Kurioje Lietuvos puseje sitoks lobis? Pakaunej dar niekas neauga  schmoll.gif

Prie Druskininkų toks lobis smile.gif žiūrėsiu, kas darysis kokį antradienį miške, nes savaitgalį ten nėra ko važiuoti - visi siaučia tikriausiai smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad neįmečiau nuorodos, besibaigiant temai. Tačiau ją sukūriau, kai pamačiau, kad adminas temą uždarė. Čia nėra atsakingų už temos pratęsimą, kas gali, mato, kad jau baigiasi, tas ir kuria naują. Todėl prašyčiau, kas pamatys, kad tema jau baigiasi, lai ir sukuria tęsinį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2013 08 15, 19:33)
Atsiprašau, kad neįmečiau nuorodos, besibaigiant temai. Tačiau ją sukūriau, kai pamačiau, kad adminas temą uždarė. Čia nėra atsakingų už temos pratęsimą, kas gali, mato, kad jau baigiasi, tas ir kuria naują. Todėl prašyčiau, kas pamatys, kad tema jau baigiasi, lai ir sukuria tęsinį.  4u.gif
Aš apskritai parašiau blush2.gif
Maniau, kad Lerikytė kuria temas, todėl nelindau... unsure.gif
Atsakyti
Sutikau pažystamą,kuris grįžo iš Palangos.Neva,pilnos pakelės stovinčių su baravykais g.gif ...Plungėje irgi buvęs ir ten pilnais krepšiais neša grybus...Ar nėra grybautojų iš tų kraštų?Gal ir pas mus jau tuoj tuoj užderės,jei ten toks "zavalas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 15, 20:11)
Sutikau pažystamą,kuris grįžo iš Palangos.Neva,pilnos pakelės stovinčių su baravykais g.gif ...Plungėje irgi buvęs ir ten pilnais krepšiais neša grybus...Ar nėra grybautojų iš tų kraštų?Gal ir pas mus jau tuoj tuoj užderės,jei ten toks "zavalas" biggrin.gif

O gal ten lepšiukai g.gif , važiuojant pro mašinos langą manau, kad gal sunku būtų atskirti lepšiukus nuo baravukų smile.gif
Atsakyti
ne, man tokių pareigų dar niekas nepriskyrė biggrin.gif
ačiū Vėtai,kad sukūrė ir atėjusi radau naują temą thumbup.gif

nespėju apdoroti grybų... vėl išvežiau anytai visą pintinę wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 15, 20:50)
ne, man tokių pareigų dar niekas nepriskyrė biggrin.gif
Tai priskirsim irnesakyk.gif
Grybautojos "maniakės" skiria grybautoją "maniakę" Lerikytę kurti naujas įdomias Grybautojų kampelio temas, sekti, kad nepavėluotų sukurti naujos, jei negali tuo metu sukurti, tai įpareigoja kitą grybautoją "maniakę" sukurti temutę, sekti, kad temoje netrūktų grybukų nuotraukų, kad pakelt norą lėkt "maniakėms" į mišką lotuliukas.gif
Amen user posted image
Atsakyti