Pas mus miškas pilnas voveruškų net keista šiandien buvo, iš pradžių galvojau negi niekas nėjo grybauti bet po to jau radau kotelių apėjau tik pusę savo įprastos teritorijos, o jau buv pilnas kibiras tiesa, kitokių grybų nė žymės jei anksčiau dar radusi esu raudonikį, šilbaravykių, tai šiandien nieko nieko tik voveraitės
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 08 14, 22:06)
Pas mus miškas pilnas voveruškų net keista šiandien buvo, iš pradžių galvojau negi niekas nėjo grybauti bet po to jau radau kotelių apėjau tik pusę savo įprastos teritorijos, o jau buv pilnas kibiras tiesa, kitokių grybų nė žymės jei anksčiau dar radusi esu raudonikį, šilbaravykių, tai šiandien nieko nieko tik voveraitės
Kurioje Lietuvos puseje sitoks lobis? Pakaunej dar niekas neauga
mes is misko su vel beveik dviem pintinem lepsiu auga jie ir dygsta dar, grybautoju pilnas miskas. baravyku apie 16 lyg radau.
Mes miske buvom 6 ryto,patys pirmi Is misko isvaziavom astunta,su 2 litrais voverusku .Tustuma!Nei vieno kito grybo net nematem.Po mano sekmadieninio grybavimo voveruskaites net nedygo,tai akivaizdziai matosi.Susirinkau tas,kuriu nepastebejau.Vyras is masinos net krepsio nebuvo issitraukes,tik is paskos vaiksciojo ir stebejosi,kaip as tas voveruskas randu Jis gal sauja tik pririnko.Baravyku miskelyje-nulis.Tiesa,viena susenusi lepsi buvau radus,bet miske ir palikau.
Vos radau temą, kažkaip kai vis nemačiau favorites grybų temoje naujų žinučių, tai ir neieškojau, o pasirodo, kad temutė jau pasibaigusi.
Paieškojau per Lerikytes profilį, ale neradau naujos temos, tai maniau, kad vyksta intensyvus grybavimas ir nėra laiko grybautojoms rašyti
Todėl aš visada pasiliksiu prie savo nuomonės, kad besibaigiant temai, reiktų įmesti naujos temos nuorodą.
Aš (pvz) nelabai turiu laiko ieškoti po SM, ar jau sukurta nauja tema ir kur ji yra.
QUOTE(Vėta @ 2013 08 05, 21:51)
Jau seniai, jau seniai nemačiau
"Grybų tiltų" gimtinės šilojuos,
Kur dažnokai jaunystej mąsčiau
Po beržais, meile jų užsiklojęs.
"Grybų tiltų" gimtinės šilojuos,
Kur dažnokai jaunystej mąsčiau
Po beržais, meile jų užsiklojęs.
Ačiū už naują temą
O dabar į temą, vakar važiuodami link ežerų, buvome užsukę į Nemenčinės pušynus, pavaikščiojome gerą porą valandų, tai rezultate kažkur apie 5 litrai voveraičių, pora gražių sveikų paberžių ir vienas rudagalvis baravykas, šie trys grybai nukeliavo į zrazus
QUOTE(baka2 @ 2013 08 15, 11:06)
Kurioje Lietuvos puseje sitoks lobis? Pakaunej dar niekas neauga
Prie Druskininkų toks lobis žiūrėsiu, kas darysis kokį antradienį miške, nes savaitgalį ten nėra ko važiuoti - visi siaučia tikriausiai
Atsiprašau, kad neįmečiau nuorodos, besibaigiant temai. Tačiau ją sukūriau, kai pamačiau, kad adminas temą uždarė. Čia nėra atsakingų už temos pratęsimą, kas gali, mato, kad jau baigiasi, tas ir kuria naują. Todėl prašyčiau, kas pamatys, kad tema jau baigiasi, lai ir sukuria tęsinį.
QUOTE(Vėta @ 2013 08 15, 19:33)
Atsiprašau, kad neįmečiau nuorodos, besibaigiant temai. Tačiau ją sukūriau, kai pamačiau, kad adminas temą uždarė. Čia nėra atsakingų už temos pratęsimą, kas gali, mato, kad jau baigiasi, tas ir kuria naują. Todėl prašyčiau, kas pamatys, kad tema jau baigiasi, lai ir sukuria tęsinį.
Aš apskritai parašiau Maniau, kad Lerikytė kuria temas, todėl nelindau...
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 15, 20:11)
Sutikau pažystamą,kuris grįžo iš Palangos.Neva,pilnos pakelės stovinčių su baravykais ...Plungėje irgi buvęs ir ten pilnais krepšiais neša grybus...Ar nėra grybautojų iš tų kraštų?Gal ir pas mus jau tuoj tuoj užderės,jei ten toks "zavalas"
O gal ten lepšiukai , važiuojant pro mašinos langą manau, kad gal sunku būtų atskirti lepšiukus nuo baravukų
ne, man tokių pareigų dar niekas nepriskyrė
ačiū Vėtai,kad sukūrė ir atėjusi radau naują temą
nespėju apdoroti grybų... vėl išvežiau anytai visą pintinę
ačiū Vėtai,kad sukūrė ir atėjusi radau naują temą
nespėju apdoroti grybų... vėl išvežiau anytai visą pintinę
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 15, 20:50)
ne, man tokių pareigų dar niekas nepriskyrė
Tai priskirsim Grybautojos "maniakės" skiria grybautoją "maniakę" Lerikytę kurti naujas įdomias Grybautojų kampelio temas, sekti, kad nepavėluotų sukurti naujos, jei negali tuo metu sukurti, tai įpareigoja kitą grybautoją "maniakę" sukurti temutę, sekti, kad temoje netrūktų grybukų nuotraukų, kad pakelt norą lėkt "maniakėms" į mišką
Amen