nepazistu bobausiu , tai gal ir nerizikuosiu. Be to mano kraste niekas ju nerenka, gal pas mus ju net nera
Na ką gi reikia baigti šitą temą, nes jau už lango 2014 metai
QUOTE(Lyžuka @ 2014 04 10, 21:43)
Na ką gi reikia baigti šitą temą, nes jau už lango 2014 metai
Temą tai baigiam, o grybus ar jau baigėt? Aš tai turiu, jaučiu, kad iki naujojo sezono dar užteks. QUOTE(vardė @ 2014 04 10, 23:38)
Temą tai baigiam, o grybus ar jau baigėt? Aš tai turiu, jaučiu, kad iki naujojo sezono dar užteks.
Sunkiai ir pas mane valgosi. Teks ir laukan versti.Na bet svarbu man pats veiksmas-grybavimas.
Džiovintų tikrai liks kitiems metams, aš jų neverčiu lauk, o marinuotų tik pora stiklainiukų, kažkaip suvalgysim, dar šaldytų likę kažkiek:). O visus grybus verčiat lauk jei per metus nesuvalgot, ar tik marinuotus?
Lauk verčiu tik marinuotus. Džiovintus laikau 2 metus, jei lieka. O šiemet pas mane jau šiai dienai viskas suvartota Kažkaip šiemet prisiruošiau atsargų proto ribose, dalinau rinktus grybus, kad patys susitvarkytų, o man tai bele grybaut
QUOTE(ErikaN @ 2014 04 11, 10:16)
Lauk verčiu tik marinuotus. Džiovintus laikau 2 metus, jei lieka. O šiemet pas mane jau šiai dienai viskas suvartota Kažkaip šiemet prisiruošiau atsargų proto ribose, dalinau rinktus grybus, kad patys susitvarkytų, o man tai bele grybaut
tai čia kaip maniškis, jis grybauja, aš valau, o valgyt dalinu ir kaimynams, giminėms, ir paties užtenka
QUOTE(Lyžuka @ 2014 04 11, 10:44)
tai čia kaip maniškis, jis grybauja, aš valau, o valgyt dalinu ir kaimynams, giminėms, ir paties užtenka
Tai ir aš taip darydavau: valau, marinuoju ir po to išdalinu. Jau gal antri metai dalinu nevalytus, jau geriau per tą laiką kol valyčiau dar į mišką nulėkčiau kartą
Sveikos, grybautojos . Kažkaip anksti šiais metais prabudot .
Niekaip nesuvalgom, marinuoti ir džiovinti geriausiai eina. Dabar pradėjau sūdytus dalinti bendradarbiams. Artimieji jau seniai apdalinti, o matau, kad nesuvalgysim. Grybauti mėgstu, o valgyti nelabai. Ko negaliu pasakyti apie jaunystės laikus. Skaniausi grybai būdavo ką tik iš puodo. Bobausiauti neinam, net nežinau ar jie pas mus dygsta. Laukiu grybų, bet jie dar toli. O dabar reikės važiuoti į mišką miškinių česnakų patikrinti:
http://www.vlmedicin...aminu-saltinis/
Niekaip nesuvalgom, marinuoti ir džiovinti geriausiai eina. Dabar pradėjau sūdytus dalinti bendradarbiams. Artimieji jau seniai apdalinti, o matau, kad nesuvalgysim. Grybauti mėgstu, o valgyti nelabai. Ko negaliu pasakyti apie jaunystės laikus. Skaniausi grybai būdavo ką tik iš puodo. Bobausiauti neinam, net nežinau ar jie pas mus dygsta. Laukiu grybų, bet jie dar toli. O dabar reikės važiuoti į mišką miškinių česnakų patikrinti:
http://www.vlmedicin...aminu-saltinis/
Va va kur rasti tuos meškinius česnakus.Trečią kartą pasėjau,bet kol kas tyla.
Aš tai miške išsikasiau , tai dabar turiu
džiovintų turim dar, nemesim tikrai tris metus valgysim kas čia žino, gal šiemet nieko nesurinksim. Šaldytų dar yra, būtų gerai kažkaip pasistengt sudorot iki sezono. O sakot dar toli grybai - visai netoli - pora mėnesių ir jau lepšiukų bus