Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

QUOTE(Lerikyte @ 2013 10 14, 09:43)
kada turėdama laiko sudėsiu ką sufotografavau per visą sezoną ir taip ir nebuvo kada įdėti, tuos šimtus baravykų  biggrin.gif

Lerikyte, laukiam oi kaip laukiam biggrin.gif
Atsakyti
nu aš dar ryt nulėksiu smile.gif

o tada jau foto vasaros įdėsiu biggrin.gif
Atsakyti
na, bandau sudėt derlius šių metų biggrin.gif

rugpjucio 19
user posted image

rugpjucio 20
user posted image

rugpjucio 21
user posted image

rugpjucio 22
user posted image

rugpjucio 23
user posted image

Papildyta:

rugpjucio 25
user posted image
user posted image

rugpjucio 27
user posted image

rugpjucio 29
user posted image
user posted image

metai man buvo nerealūs wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 28 spalio 2013 - 21:40
Kažkas tokio bigsmile.gif superinis šių metų laimikis bigsmile.gif užpavydėjau baltai dėl mažų baravykučių, nes aš jų per savo grybavimo istoriją gal tik 4 radus biggrin.gif
Atsakyti
Lerikyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nereikia ir sibiro kur čia seniau kažkas buvo nuorodą įmetęs bigsmile.gif
Atsakyti
ech, žiūrėčiau ir žiūrėčiau į tokius vaizdus wub.gif wub.gif Nuostabūs baravykiokai wub.gif Ir raudonikiai taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Lerikyte thumbup.gif
Gražus derlius, labai gražus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 30 spalio 2013 - 09:12
deeekui biggrin.gif jau paskui nebedeliodavau paprastesniu grybuku, tik ispudingiausius ir pradzioj fotografavau biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif Fantastiškas derlius, Lerikyte 4u.gif Jūs grybautoja Nr.1 first.gif
Pasižiūrėjus Jūsų foto prisiminiau ir savo menkesnius derlius, bet vis tiek, kai eini mišku ir vis randi, randi, randi baravykų, tiesiog gera darosi wub.gif
Atsakyti
Nuostabūs vaizdai thumbup.gif Panašių ir aš turiu,bet nemoku čia įkelti verysad.gif Tik gaila,kad maniškiai visą sezoną laabai kirmėlėti buvo,net tokie mažuliukai...O labiausia gaila,kad iki kito sezono toli toli 4u.gif
Merginos,gal dar ką nors grybaujat?Kazlėkus ar žaliuokes?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 10 28, 21:41)
na, bandau sudėt derlius šių metų biggrin.gif

Nuostabu thumbup.gif
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 31, 09:05)
... Panašių ir aš turiu,bet nemoku čia įkelti verysad.gif ...

Labai paprasta yra nuotraukytes kelti per http://www.part.lt/
Spaudi Talpink paveikslėlį, tada spaudi Pasirinkite, tada susirandi kur kompe yra paveiksliukas, spaudi ant jo ir spaudi Save , tada part.lt lange Keisti paveikslėlio dydį pasirenki norimą dydį (aš pasirinkau 640 px) ir spaudi Talpinti, kai paveiksliukas pasikrauna, nukopini adresiuką esantį eilutėje Paveikslėlis forumui ir įklijuoji į savo žinutę 4u.gif

Atsakyti
jau nebe, pakąsti grybai šalnų, nauji nebeauga, nebent šilbaravykis vienas kitas. Jau viskas šiemet.

Taip, baravykai visą sezoną buvo itin kirmėlėti.. turbūt 80% išėjo į šiukšlyną.... verysad.gif

privargdino jie mane šiemet biggrin.gif
Atsakyti