Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

user posted image

Paskutinis šiais metais...

user posted image

Toks gražus lapų kritimas...

O čia aš - Vėta.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 13 spalio 2013 - 21:50
Mes tai dar neuždarom sezono, nu bais gražu man miške, o ir oras nuostabus, kad tik to laiko pavyktų rasti ax.gif
Pažiūrėjau prognozes, tai visas spalis žada būti dar šiltas, rodo ir lietutį, tai gal žaliuokės labiau dygs ir mažiau kirmys, o kaip bus iš tiesų, tai tik laikas parodys smile.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Vėta @ 2013 10 13, 22:46)
O čia aš - Vėta.
Kažko krepšys tuštokas atrodo smile.gif
Atsakyti
Tai kad tuščias ir buvo verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2013 10 13, 23:08)
Tai kad tuščias ir buvo  verysad.gif .

Neliūdėk console.gif , aš tau virtualiai grybukų į krepšiuką pridėsiu smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Oi, ačiū 4u.gif . Gal atsilyginsiu kitais metais blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2013 10 13, 22:46)

O čia aš - Vėta.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir mes buvome nulėkę, gamta nuostabi, oras superinis, taip smagiai pasivaikščiojome mirksiukas.gif , kelmučių didelių daug mačiau bet jau nerinkome, o šiaip visko po truputį, juodų grūzd
ų, pora baravykų, pora raudonikių dar keletas užsilikusių voveruškų ir šilbaravykų smile.gif
Aš miškui dar netariu iki, orai gražūs, reiks dar pavažiuoti kitą savaitgalį biggrin.gif
Atsakyti
Vėta puikios foto thumbup.gif

kada turėdama laiko sudėsiu ką sufotografavau per visą sezoną ir taip ir nebuvo kada įdėti, tuos šimtus baravykų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2013 10 13, 21:46)

foto labai gražios wub.gif
Ale kaip jūs tam lapų šiupšelyne aplamai grybus užmatot? blink.gif
Atsakyti
jo lapu daaaug biggrin.gif
siandien parsivezem pora pintiniu silbaravykiu
Atsakyti
Grybų nulis, miškas jau nusimeta savo grožį, ate grybukai, lauksim pavasario tourist5.gif
Atsakyti
sveikos,merginos,ar nebegrybaujat?Buvau šnd palėkusi po pietų-parsinešiau krepšelį šilbaravykių thumbup.gif lapų pilna,sunku pamatyti,dauguma didoki,bet kazkiek ir mažuliukų radau.Reiškia,dar pintinių ant vinies nereikia kabinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 23, 19:14)
sveikos,merginos,ar nebegrybaujat?Buvau šnd palėkusi po pietų-parsinešiau krepšelį šilbaravykių thumbup.gif lapų pilna,sunku pamatyti,dauguma didoki,bet kazkiek ir mažuliukų radau.Reiškia,dar pintinių ant vinies nereikia kabinti biggrin.gif
Šiandien buvo labai gražus oras, saulutė, tad mes irgi vakarop valandžiukei pašokom link pušynėlių, radom truputį žaliokių, kitų grybukų neradom ax.gif
Atsakyti