Mes tai dar neuždarom sezono, nu bais gražu man miške, o ir oras nuostabus, kad tik to laiko pavyktų rasti
Pažiūrėjau prognozes, tai visas spalis žada būti dar šiltas, rodo ir lietutį, tai gal žaliuokės labiau dygs ir mažiau kirmys, o kaip bus iš tiesų, tai tik laikas parodys
Papildyta:
Pažiūrėjau prognozes, tai visas spalis žada būti dar šiltas, rodo ir lietutį, tai gal žaliuokės labiau dygs ir mažiau kirmys, o kaip bus iš tiesų, tai tik laikas parodys
Papildyta:
QUOTE(Vėta @ 2013 10 13, 22:46)
O čia aš - Vėta.
Kažko krepšys tuštokas atrodo
Tai kad tuščias ir buvo .
Oi, ačiū . Gal atsilyginsiu kitais metais .
QUOTE(Vėta @ 2013 10 13, 22:46)
O čia aš - Vėta.
Ir mes buvome nulėkę, gamta nuostabi, oras superinis, taip smagiai pasivaikščiojome , kelmučių didelių daug mačiau bet jau nerinkome, o šiaip visko po truputį, juodų grūzd
ų, pora baravykų, pora raudonikių dar keletas užsilikusių voveruškų ir šilbaravykų
Aš miškui dar netariu iki, orai gražūs, reiks dar pavažiuoti kitą savaitgalį
Vėta puikios foto
kada turėdama laiko sudėsiu ką sufotografavau per visą sezoną ir taip ir nebuvo kada įdėti, tuos šimtus baravykų
kada turėdama laiko sudėsiu ką sufotografavau per visą sezoną ir taip ir nebuvo kada įdėti, tuos šimtus baravykų
QUOTE(Vėta @ 2013 10 13, 21:46)
....
foto labai gražios
Ale kaip jūs tam lapų šiupšelyne aplamai grybus užmatot?
jo lapu daaaug
siandien parsivezem pora pintiniu silbaravykiu
siandien parsivezem pora pintiniu silbaravykiu
Grybų nulis, miškas jau nusimeta savo grožį, ate grybukai, lauksim pavasario
QUOTE(Teoleda @ 2013 10 23, 19:14)
sveikos,merginos,ar nebegrybaujat?Buvau šnd palėkusi po pietų-parsinešiau krepšelį šilbaravykių lapų pilna,sunku pamatyti,dauguma didoki,bet kazkiek ir mažuliukų radau.Reiškia,dar pintinių ant vinies nereikia kabinti
Šiandien buvo labai gražus oras, saulutė, tad mes irgi vakarop valandžiukei pašokom link pušynėlių, radom truputį žaliokių, kitų grybukų neradom