Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

Žinau merginos, kad jos briedinės musės, bet labai jau jos man erkes primena: kietos, plokščios ir dar kanda, jei prispaudi. Maniškis vasarą žviegė, gelbėk, erkės puola. Kikenau iki negalėjimo. Bet dabar pačiai nejuokinga. Bjaurybės užskrenda ant manęs, sparnus pameta ir ropoja aukštyn, iš užančio kur nors lipa aukštyn į galvą. Vakar vien iš plaukų gal 20 ištraukiau, o šiaip, kokių 40.

Aš joms bais briedžiu kvepiu, matyt doh.gif Kvailė, iš ryto savo versačiais pasikvepinau, tai gal briedis taip ir kvepia, tais versačiais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na,kad įkyrios ir lipšnios tai jau tikrai unsure.gif o kai būna daug tai nervuoja ne juokais tuo savo lindimu..
Atsakyti
oras atšilo, gal nauja grybų banga užplauks? bigsmile.gif
Gaila, kad tik savaitgalį galiu į mišką išlėkt, kai jau ir be manęs masė žmonių..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 08, 09:48)
oras atšilo, gal nauja grybų banga užplauks?  bigsmile.gif
Gaila, kad tik savaitgalį galiu į mišką išlėkt, kai jau ir be manęs masė žmonių..

Ojetus aš tik šito ir laukiu.
Šeštadienį Vaišvydavos miške buvo krūvos grybautojų ir vienas kitas apšalęs grybas, kol neradau kelmučių, tai prisipjovėm su MB. Skanūs jie visai, tokie švelnūs, kotletų prikepiau, mamutė dar pamarinavo.
Atsakyti
Ir as noreciau tokiu rasti wub.gif ,man poros tokiu grybuku ,visai ziemai uztektu.... 4u.gif

http://bendraukime.l...g-baravykas.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 08 spalio 2013 - 09:20
druckiai smile.gif
Atsakyti
Niekas negrybaujat?
Atsakyti
grybaujam. Baravykai, silbaravykiai pusantros pintines
Atsakyti
Nu šaunuolė, Lerikyte 4u.gif Gal ir aš dar šeštadienį nulėksiu į mišką.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2013 10 07, 19:32)
Aš joms bais briedžiu kvepiu, matyt  doh.gif Kvailė, iš ryto savo versačiais pasikvepinau, tai gal briedis taip ir kvepia, tais versačiais  doh.gif  lotuliukas.gif

tai dar gerai baigėsi smile.gif Va jei briedis būtų prie pažįstamo versačės kvapo prisikabinęs.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2013 10 09, 13:25)
grybaujam. Baravykai, silbaravykiai pusantros pintines

o baravykai jau tamsiom galvelėm turbūt.. grožis wub.gif Ech..
Atsakyti
baravykai ne rudukai, vienas kitas mirksiukas.gif vis tie patys sviesiagalviai
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 10 09, 18:18)
vis tie patys sviesiagalviai

o tai kada beaugs rudeniniai tamsiagalviai? blink.gif
Atsakyti