Žinau merginos, kad jos briedinės musės, bet labai jau jos man erkes primena: kietos, plokščios ir dar kanda, jei prispaudi. Maniškis vasarą žviegė, gelbėk, erkės puola. Kikenau iki negalėjimo. Bet dabar pačiai nejuokinga. Bjaurybės užskrenda ant manęs, sparnus pameta ir ropoja aukštyn, iš užančio kur nors lipa aukštyn į galvą. Vakar vien iš plaukų gal 20 ištraukiau, o šiaip, kokių 40.
Aš joms bais briedžiu kvepiu, matyt Kvailė, iš ryto savo versačiais pasikvepinau, tai gal briedis taip ir kvepia, tais versačiais
na,kad įkyrios ir lipšnios tai jau tikrai o kai būna daug tai nervuoja ne juokais tuo savo lindimu..
oras atšilo, gal nauja grybų banga užplauks?
Gaila, kad tik savaitgalį galiu į mišką išlėkt, kai jau ir be manęs masė žmonių..
Gaila, kad tik savaitgalį galiu į mišką išlėkt, kai jau ir be manęs masė žmonių..
QUOTE(saintlina @ 2013 10 08, 09:48)
oras atšilo, gal nauja grybų banga užplauks?
Ojetus aš tik šito ir laukiu.
Šeštadienį Vaišvydavos miške buvo krūvos grybautojų ir vienas kitas apšalęs grybas, kol neradau kelmučių, tai prisipjovėm su MB. Skanūs jie visai, tokie švelnūs, kotletų prikepiau, mamutė dar pamarinavo.
Ir as noreciau tokiu rasti ,man poros tokiu grybuku ,visai ziemai uztektu....
http://bendraukime.l...g-baravykas.htm
http://bendraukime.l...g-baravykas.htm
druckiai
Niekas negrybaujat?
grybaujam. Baravykai, silbaravykiai pusantros pintines
Nu šaunuolė, Lerikyte Gal ir aš dar šeštadienį nulėksiu į mišką.
QUOTE(Pou @ 2013 10 07, 19:32)
Aš joms bais briedžiu kvepiu, matyt Kvailė, iš ryto savo versačiais pasikvepinau, tai gal briedis taip ir kvepia, tais versačiais
tai dar gerai baigėsi Va jei briedis būtų prie pažįstamo versačės kvapo prisikabinęs..
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2013 10 09, 13:25)
grybaujam. Baravykai, silbaravykiai pusantros pintines
o baravykai jau tamsiom galvelėm turbūt.. grožis Ech..
baravykai ne rudukai, vienas kitas vis tie patys sviesiagalviai
QUOTE(Lerikyte @ 2013 10 09, 18:18)
vis tie patys sviesiagalviai
o tai kada beaugs rudeniniai tamsiagalviai?