Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

QUOTE(moonchild @ 2013 09 27, 19:24)
Sveikos, gal galit pasufleruoti kuriam Lietuvos gake tie grybai dygsta? Varėna, Molėtai, Jurbarkas, Kazlų Rūda, ar dar kur?  ax.gif

nors važiuojant iš Varėnos prekiaujančių baravykais mačiau, bet nulėkę į mišką radom vos keletą.. Taip kad masinio dygimo tikrai nėra.
Papildyta:
QUOTE(Teoleda @ 2013 09 29, 14:17)
Niekas negrybaujat?Gal kas buvote Varėnoje grybų šventėje?

buvom smile.gif Man šiemet mažiau patiko. Tokia labiau.. prekybinė diena palikusi. Bent man nesijautė tokios šventinės nuotaikos ir smagumo kaip ankstesniais metais.
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 09 29, 14:17)
Gal kas buvote Varėnoje grybų šventėje?Man nepavyksta ištrūkti,nebent antradienį

Buvom ir mes grubu sventeje,tik nesuprantu kodel ji vadinasi "Grybu svente".Man tei ten Kaziuko muge buvo,nes realiai per visa teritorija radom 4 vietas kur prekiavo grybais ,bet ne siaip eiliniai grybautojai o grybu supirkejai perpardavinejo grybukus uz kosmines kainas. doh.gif
Gryztant uzsukom i miska,nors nesitikejom ,bet radom nemazai grybuku,uzteko ir gausiai vakarienei ir dar i saldikli 4 "porcijas" imeciau. ax.gif
Atsakyti
O mūsų vakar laimikis 5 baravykai ir 6 raudonikiai, dar mačiau kelmučių, bet jų nerenkam, nevalgo niekas doh.gif , kažkoks durnas įsitikinimas, kad neskanūs blush2.gif , žodžiu tik pakvėpavom grynu miško oru smile.gif ir tiek naudos, beje baravykai stipriai pakirmiję
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 rugsėjo 2013 - 13:01
Kaip užėjome neišgrybautų raudonikių............. blink.gif blink.gif o paskui,kad paklydome,(galva iš laimės apsisuko biggrin.gif ).O kaip sunku buvo tempti pintines pilnas,bet laimės pilnos kelnės. lotuliukas.gif
Dygsta baravykai,kotai sukirmyję,tik išlindus iš žemių,bet galvytės geros. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 09 30, 18:17)
Kaip užėjome neišgrybautų raudonikių............. blink.gif  blink.gif

aš dar gyvenime nesu daugiau trijų raudonikių užėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 30, 19:54)
aš dar gyvenime nesu daugiau trijų raudonikių užėjus  smile.gif

O dieve,jie po vieną retai dygsta.Bet šiandien taip gražu buvo,lapai nukritę,o po drebulytėmis vien raudonikiai matosi. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 09 30, 19:20)
O dieve,jie po vieną retai dygsta.Bet šiandien taip gražu buvo,lapai nukritę,o po drebulytėmis vien raudonikiai matosi. wub.gif  wub.gif

o nuotraukytės nepadarėt?..

Pas mus pušynai, eglynai. Retai jų būna.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 30, 20:40)
o nuotraukytės nepadarėt?..

Pas mus pušynai, eglynai. Retai jų būna.

Kad neturėjau su kuo. blush2.gif blush2.gif
Va,va raudonikiai,tai jau lapuočiuose. ax.gif Bet ir erkių piln juose.Nežinau kaip šiandien,bet praeitą kartą bent dvi parsivežiau. doh.gif
Atsakyti
eee, geriau jau tada be raudonikių, bet ir be erkių unsure.gif Pas mus miškuose dar negirdėjau kad kas būtų parsinešęs.. 3xtfu
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 09 30, 19:17)
Kaip užėjome neišgrybautų raudonikių............. blink.gif  blink.gif o paskui,kad paklydome,(galva iš laimės apsisuko biggrin.gif ).O kaip sunku buvo tempti pintines pilnas,bet laimės pilnos kelnės. lotuliukas.gif
Dygsta baravykai,kotai sukirmyję,tik išlindus iš žemių,bet galvytės geros. bigsmile.gif

pas mus su baravykais tas pats drinks_cheers.gif

šiandien apypilniai, baravykučiai, raudonikiai visokių rūšių. O erkių jau kokį mėnesį nė vienos. g.gif nežinau kur jos dingo g.gif
Atsakyti
Siandien uzsukom i miska (ne grybauti,siaip pasivaikscioti,grynu oru pakvepuoti),akys uzkliuvo uz man nepazystamu grybu,kuriu buvo tikrai daug .
Patys grybai,tamsiai zalios spalvos,gan nemazi,bet ne umedes,nes tvirti.
Nesusiprotejau nuotraukos padaryti, bet gal kuri grybautoja supras apie kokius as cia grybukus kalbu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 10 01, 11:22)
Siandien uzsukom i miska (ne grybauti,siaip pasivaikscioti,grynu oru pakvepuoti),akys uzkliuvo uz man nepazystamu grybu,kuriu buvo tikrai daug .
Patys grybai,tamsiai zalios spalvos,gan nemazi,bet ne umedes,nes tvirti.
Nesusiprotejau nuotraukos padaryti, bet gal kuri grybautoja supras apie kokius as cia grybukus kalbu? blush2.gif

Hmm sakyčiau grūzdai? Ar toks?
Atsakyti