Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

QUOTE(Teoleda @ 2013 09 20, 14:11)
šiandien Ruklos poligone grybavau,tikėjausi raudonikių kibirais nešti lotuliukas.gif Pyyyyyypt...10 raudonikių,8 baravykučiai ir apie litrą voverių schmoll.gif .Nedašunta man-palijo.šilta,o nedygsta.Ten amžinai šaudyklose raudonikių būna,bet tik ne šiais metais blink.gif .Nebežinau,kurlink ryt pasiduoti 4u.gif

as ir vakar ten buvau,ir salia paligono,daug apvaziavom,puskibiris siltbaravykiu,6 baravykai,keli raudonvirsiai,makavyku gal 15,voveraiciu mazuma
susitikom senyvas dvi vietines moteras.pakalbinau jas,sako kita savaite bus,nes baravykiukai mazulliukai dar.siltbaravykiai ir prades dygt.na as maziuku neradau,jos matomai ir vietas zino
Atsakyti
gal kas zino ar yra grybu prie merkines? nezinau ar verta bandyt rytoj vaziuot
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2013 09 21, 14:51)
gal kas zino ar yra grybu prie merkines? nezinau ar verta bandyt rytoj vaziuot

mane irgi tas pats klausimas kankina nes ryt norim vaziuot bigsmile.gif
Atsakyti
Tai va-grybavom prie Merkinės šiandien tai grybų tikrai yra. Rudagalvių daug, baravykų radom, raudonikių, bet jau dideli tokie, paaugę. Bet ir grybautojų gyvas velnias ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 09 20, 21:52)
Lekit i gimtine  4u.gif ka tik baigiau tvarkyti, neturejau sveikatos nei isdeliot nufotkint, nei skaiciuot tiksliai, bet baravyku netoli 200, o raudoniku apie 60  4u.gif

Šakės blink.gif Čia Bedančiuose tokie lobynai?ar link Lyduvėnų?Velnias,dar buvo mintis kaip tik šiandien važiuot brolio aplankyt.Šaunuolė thumbup.gif Sportiškai pavydžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 09 21, 20:11)
Šakės blink.gif Čia Bedančiuose tokie lobynai?ar link Lyduvėnų?Velnias,dar buvo mintis kaip tik šiandien važiuot brolio aplankyt.Šaunuolė thumbup.gif Sportiškai pavydžiu biggrin.gif

Bedanciai tongue.gif Bet zinokit idomiai ten. Po darbo penktadieni nuvaziavom ir apeme siaubas: masinu kaip Siluvos atlaiduose, net su keturraciais zmones suleke. Nu sakom, sakes, nieko nerasim doh.gif Bet kur tau: pilna, zmones iki musu vietu nedaeje, o mes einam labai toli. Kol parejom iki masinos, maniau, kad truki gausim. Siandien miesto sventej sutinku bendradarbe, o ji vakar irgi buvo bedanciuos ir gryzo tuscia biggrin.gif . Gailekites, kad neatvykot: ir grybu yra, ir miesto sventej butumet pabuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 09 21, 20:35)
Bedanciai  tongue.gif Bet zinokit idomiai ten. Po darbo penktadieni nuvaziavom ir apeme siaubas: masinu kaip Siluvos atlaiduose, net su keturraciais zmones suleke. Nu sakom, sakes, nieko nerasim  doh.gif Bet kur tau: pilna, zmones iki musu vietu nedaeje, o mes einam labai toli. Kol parejom iki masinos, maniau, kad truki gausim. Siandien miesto sventej sutinku bendradarbe, o ji vakar irgi buvo bedanciuos ir gryzo tuscia  biggrin.gif . Gailekites, kad neatvykot: ir grybu yra, ir miesto sventej butumet pabuve  4u.gif

Na,manau,jog ir aš tuščia būč grįžus tongue.gif Niekada ten negrybavau,tai ir vietų nežinau smile.gif Rakavinė daugmaž žinoma,bet sakė labai iškirsta viskas,o atvažiavus vos spėju per gimines perlėkt,kur jau ten vietų ieškot smile.gif .Bet tikrai smagu,kad jūs randate 4u.gif Gal ir pas mus dar pasirodys,vis tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 09 21, 21:42)
Na,manau,jog ir aš tuščia būč grįžus tongue.gif Niekada ten negrybavau,tai ir vietų nežinau smile.gif Rakavinė daugmaž žinoma,bet sakė labai iškirsta viskas,o atvažiavus vos spėju per gimines perlėkt,kur jau ten vietų ieškot smile.gif .Bet tikrai smagu,kad jūs randate 4u.gif Gal ir pas mus dar pasirodys,vis tikiuosi...

Kadangi nesat man kasdienine konkurente, buciau po virtualia pazintim nusivezus tongue.gif 4u.gif O gal dar ir pazystamu yra jusu giminiu tarpe, kas cia zino? Rakavoj musu vietos iskirstos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 09 20, 22:33)

O grybauti man patinka vienai ir net labai patinka. Tada eini kur nori, kokiu nori tempu ir namo vaziuoji kada nori  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Sutinku.Vakar grybavome su kaimyne,tai turi taikytis,kad viena nuo kitos nenuklystume.Paskui dar paklydome,kol skersai visą mišką perėjome. doh.gif doh.gif
Na raudonikiai tai tikrai pilnu tempu dygsta,vat baravykų dar apie Panevėžį nelabai. g.gif Bent jau mano vietoje. ax.gif Atvažiavome pirmos,išeiname iš miško jau 5 mašinos stovi be mūsų. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
user posted image
[img=http://www.fotoshack.us/images/66821371688_582841758442612_1530615959_n.jpg]
Pavyko ikelti bent foto nuotraukos linka blush2.gif
Cia sios dienos grobis, maziau nei penktadieni tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 22 rugsėjo 2013 - 12:37
Vakar buvom su tėčiu link Griškabūdžio palėkę. Tuštuma. Kalpokų keli vos, kelis rudagalvius baravykučius, lepšiukų keletas, raudonviršių, tiltą makavykų gražių radau (apie dvidešimt). Dar voveraičių po puskibirį. Bet liūdnuma. Tokiu metu ten šilbaravykius (rudagalvius baravykus) ir geltonuosius baravykus šienaudavom, o kalpokų kibirais tempdavom. Šiemet vasarą kaitra grybieną išdegino. Nepamenu tokių tuščių metų ten.
Tada palėkėm link Raudondvario į uošvijos vietukes. Ir ten briedžiai, šernai, lapės laksto. Ir medžiotojai blink.gif Uhuhu. Prabrist buvo neįmanoma. Kur aną savaitgalį lepšiukų po didelį kibirą parsinešėm ir raudonviršių nemažai, na ir jūsų kisliukų, tai dabar pelkės, griovos pilnos vandens. Ėjom į sausesnes vietas, tai po kelmučių kibirą pripjovėm, užtikom vietą dar neperaugusių. Bet tėtis keikėsi lotuliukas.gif Sakė, kas čia per kelmučiai, ant žemės auga po vieną, po du... Trakų rajone, kur mano vaikystė pas močiutę prabėgo, tai randi kelmą, kibirą ir prisipjauni iškart.

Vėta, tokių visokių randam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 09 22, 13:36)
user posted image
[img=http://www.fotoshack.us/images/66821371688_582841758442612_1530615959_n.jpg]Pavyko ikelti bent foto nuotraukos linka  blush2.gif
Cia sios dienos grobis, maziau nei penktadieni  tongue.gif
Laaaabai gražus laimikis bigsmile.gif 4u.gif
p.s. Labai paprasta yra nuotraukytes kelti per http://www.part.lt/
Spaudi Talpink paveikslėlį, tada spaudi Pasirinkite, tada susirandi kur kompe yra paveiksliukas, spaudi ant jo ir spaudi Save , tada part.lt lange Keisti paveikslėlio dydį pasirenki norimą dydį (aš pasirinkau 640 px) ir spaudi Talpinti, kai paveiksliukas pasikrauna, nukopini adresiuką esantį eilutėje Paveikslėlis forumui ir įklijuoji į savo žinutę 4u.gif

user posted image
Atsakyti