Vakar-10 litru kibiriukas voveraiciu ir vienas raudonikis.Viskas Nei vieno silbaravykio,ka jau kalbet apie baravykus
Šiandien trumpai užlėkiau į nedidelį miškelį, radau du paberžius, arba skroblinukus abu jau tokie pagyvenę... Rytoj mano krašte žada lietų, tai bandysiu trečiadienį pagrybauti rimčiau
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 08 12, 20:13)
Šiandien trumpai užlėkiau į nedidelį miškelį, radau du paberžius, arba skroblinukus abu jau tokie pagyvenę... Rytoj mano krašte žada lietų, tai bandysiu trečiadienį pagrybauti rimčiau
Kur Jusu krastas? As speju Dzukijoj ramuma ir sausuma...
QUOTE(Millli @ 2013 08 12, 19:23)
Kur Jusu krastas? As speju Dzukijoj ramuma ir sausuma...
Taaaip, mano kraštas Dzūkija, miškai prie Druskininkų
kaip keista,kad pas kitas taip tuscia, o pas mus tokia pieva, na idomu ka ryt rasiu
Ar yra grybaujanciu Palukneje?Idomu ar apsimoka ten lekt Nesinoretu tokio kilometrazo siaip sau sukart
QUOTE(smala @ 2013 08 13, 10:11)
Ar yra grybaujanciu Palukneje?Idomu ar apsimoka ten lekt Nesinoretu tokio kilometrazo siaip sau sukart
Paluknyje tuščia - visiškai nieko neradom, dar taip nėra buvę...Ir prie Rudiškių nieko neradom..
Ar gali taip būti, kad išdegė nuo karščio grybiena ir grybų visai nebus šiemet?
abejoju,kai jau jiem tinka tai kalasi kaip isproteje, ana diena tai tik patvirtino. Siandien radom dvi pintines lepsiuku tokiu paciu ir didesniu ir mazesniu, bet dygimas nustojo, kelis raudonvirsius ir kelis sios nakties isdygimo baravykus tokius po 6 - 7 cm
QUOTE(Leticija10 @ 2013 08 13, 10:30)
Paluknyje tuščia - visiškai nieko neradom, dar taip nėra buvę...Ir prie Rudiškių nieko neradom..
tada i ta puse net neleksim,aciukas