Peraugusių tai suprantama, kad neima, bet vakar ar užvakar jie turėjo būti mažiukai ir gražūs,o pamiškėj takai išmindyti, matosi, kad dažnai vaikščiota. Ir pati ten nuolat kažką sutinku. Vadinasi nerinko ir mažiukų paberžių, į baravykus visi
QUOTE(kibirkstele* @ 2013 09 12, 09:14)
Nuostabus laimikiai! O aplink Vilnių grybų yra?
mane domina tas pats klausimas link nemenčinės
Pabusiu ne populiari , man barayka, raudonvirsi smagu rasti ir nupjauti, tuom ir baigiasi. Valgyti as ju nemegstu, gal paruosti as ju nemoku, bet man jie gaunasi, tamsus (raudonvirsiai) ir minksti. Valgau kietus ir sviesius grybus, voveres, kalpokus, na dar is bedos kelmucius.
Praeita savaitgali buvome birstono puseje kalpokauti, tai nieko neparsivezem, nes visi sukirmije buvo . O kaip dabar reikalai su kalpokais?
Praeita savaitgali buvome birstono puseje kalpokauti, tai nieko neparsivezem, nes visi sukirmije buvo . O kaip dabar reikalai su kalpokais?
QUOTE(jurgitel @ 2013 09 12, 08:45)
Super!
bet matosi,kūdučiai drėgmės vargšam trūksta
ale vakar pas mus skaniai palijo, kaip kitos, gavot?
oh o aš tai gera,katės iš pradžių net nepastebėjau
QUOTE(Griaustinė @ 2013 09 12, 21:24)
Nu gal tada į kokius Skriaudžius palėkt? Kažin kaip Marcinkonys (bet ten tai pusė Lietuvos bus), Gaižiūnai (Jonava), Kazlų Rūda, Birštonas?
P.S. tai kad didelių lepšių tose kempinėlėse daug gyvulukų, aš irgi jų nemėgstu
P.S. tai kad didelių lepšių tose kempinėlėse daug gyvulukų, aš irgi jų nemėgstu
a ka jūs tuose skriaudžiuose darysit? čia net miškų nėra
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 09 12, 21:35)
Peraugusių tai suprantama, kad neima, bet vakar ar užvakar jie turėjo būti mažiukai ir gražūs,o pamiškėj takai išmindyti, matosi, kad dažnai vaikščiota. Ir pati ten nuolat kažką sutinku. Vadinasi nerinko ir mažiukų paberžių, į baravykus visi
nemanau,kad neima... ima jie viską ir ūmėdes. tik žinokit jei vakar grybas buvo mažas, o perp arą laiko gavo pakankamai drėgmės ir šilumos - jie auga nesveikai greitai. Tokio metu galima nors kas dieną eit. Kiek kartų būna ,kad vieną dieną praeinu,po dviejų dienų randu toj pačioj vietoj nešviežiai nupjautą didžiulį baravyką, reiškia užaga ir perauga kai labai nori ir per parą - dvi..
QUOTE(Ducky @ 2013 09 13, 08:22)
mane domina tas pats klausimas link nemenčinės
Man ir idomu Praeita sekmadieni 5 baravykai.Silbaravykiu buvo nedaug.Pustustis kibiriukas namo vaziavo Miske buvo ziauriai sausa.Silbaravykiai ir kalpokai is karto dziovinti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 09 13, 08:29)
nea..
QUOTE(saintlina @ 2013 09 13, 10:53)
nea..
ane...... galvojau visur lijo.... taip sniokste kad grazu, paskui siandien viskas garavo garavo. labai silta naktis buvo. Tetis vakar atlekia sako ziurek raudonvirsiais lyja
QUOTE(smala @ 2013 09 13, 10:26)
Man ir idomu Praeita sekmadieni 5 baravykai.Silbaravykiu buvo nedaug.Pustustis kibiriukas namo vaziavo Miske buvo ziauriai sausa.Silbaravykiai ir kalpokai is karto dziovinti
gaila reiškia dėl tiek grybų važiuot neverta, auksiniai jie lyginat su benzo kaina ... jaučiu baravykų šiemet jau nebus
QUOTE(saintlina @ 2013 09 13, 10:53)
nea..
Pas mus ir ne, paryciais gal biski pakrapijo ir viskas, bet ryt vaziuosiu jau ne i Zemaitija, nes kazi ar beverta toli trenktis, bandysiu cia salia kur nors.
QUOTE(Lerikyte @ 2013 09 13, 10:09)
ane...... galvojau visur lijo.... taip sniokste kad grazu, paskui siandien viskas garavo garavo. labai silta naktis buvo. Tetis vakar atlekia sako ziurek raudonvirsiais lyja
Naktis tikrai labai šilta buvo Bet lietaus aš net nepamenu, kada pas mus buvo
Na, vistiek dygsta. Tėvai kasdien po kelis krepšius parsineša niekur toli nuo namų neidami. Baravykų, šilbaravykių, raudonikių.
QUOTE(jurgitel @ 2013 09 12, 20:58)
As tai vakar prie Valkininku grybavau
Grybautojos pasidalinkit paslaptimi ar apie Valkininkus , Varėną yra grybų ?
Gal ne Skriaudžiai tada , nu bet rodos, links Kazlų Rūdos nuo Kauno, esu ten grybavus. Lerikyte, aš Prienuose miškų neradau vieną kartą, nagi tiksliau aplink Tik tą dešinėje pusėje nuo Kauno atvažiuojant Harmonizavimo parko neprivažiavus žinau