Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

QUOTE(Vėta @ 2013 09 11, 22:02)
Panevėžiečiai renka raudonikius.

Vos nuo kėdės nenugriuvau. bigsmile.gif Ne veltui šiandien taip traukia į mišką. ax.gif
Atsakyti
Vakar dienos "laimikis"

user posted image
Atsakyti
Nuostabus laimikiai! O aplink Vilnių grybų yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitel @ 2013 09 12, 07:45)
Vakar dienos "laimikis"

Jeeeetau koks grazutis "laimikis" kampe tupi... wub.gif
Atsakyti
Oho koks laimikis bigsmile.gif O jau katinas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 09 12, 10:31)
Jeeeetau koks grazutis "laimikis" kampe tupi... wub.gif

nors namie dvi tokias turiu, ale aš irgi labiausiai į tą 'laimikį' žiūrėjau biggrin.gif

Jurgitel, kitąkart fotografuodama paprašyk kiculės išeiti į kitą kambarį, bo nuotraukoj nieks grybų nebemato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 rugsėjo 2013 - 12:28
QUOTE(saintlina @ 2013 09 12, 12:26)
nors namie dvi tokias turiu, ale aš irgi labiausiai į tą 'laimikį' žiūrėjau  biggrin.gif

Jurgitel, kitąkart fotografuodama paprašyk kiculės išeiti į kitą kambarį, bo nuotraukoj nieks grybų nebemato  biggrin.gif

Prašyk neprašius, niekaip neišvarysi, nes be jo nieks namuose įvykti negali biggrin.gif
Atsakyti
Nors ir daug darbų šiandien, bet prasibėgau pamiške, kai nuvažiavau aviečių. Gaila, lijo, teko lėkti namo. Pareportažuoju ir pailiustruoju temą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Būkite gerutės, bent pasisakykit kuriame LT kampe tas grožybes randat, nes didelė ta mūsų Lietuva doh.gif
Vakarykštė ataskaita iš Vaišvydavos (Kauno r.) miško - lepšiai doh.gif lepšiai doh.gif , peraugę kelmučiai ir raudonviršiai. Taip noriu baravykų, nežinau kurlink šeštadienį tolėliau palėkt - pagal kompasą į kur?
Atsakyti
As tai vakar prie Valkininku grybavau
Atsakyti
Man atrodo, kad paberžių (lepšių) niekas nerenka g.gif bent šiandien jų daug jau peraugusių radau pamiškėj, nors paprastai ten praeina nemažai kaimynų. Matyt visi barvykų ieško biggrin.gif
Aš grybauju prie Druskininkų :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 12 rugsėjo 2013 - 20:18
Nu gal tada į kokius Skriaudžius palėkt? bigsmile.gif Kažin kaip Marcinkonys (bet ten tai pusė Lietuvos bus), Gaižiūnai (Jonava), Kazlų Rūda, Birštonas?
P.S. tai kad didelių lepšių tose kempinėlėse daug gyvulukų, aš irgi jų nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 12 rugsėjo 2013 - 20:25