Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

sveikos mergaites! vis skaitineju jusu komentarus, nes tokia pat kaip ir jus grybautoja manjake biggrin.gif
noriu paklausti, gal kuri is jusu zino kaip dabar reikalai Labanoro miske?
Atsakyti
prienu - birstono siluose zmones renka silbaravykius
Atsakyti
QUOTE(viltisss @ 2013 09 04, 17:09)
sveikos mergaites! vis skaitineju jusu komentarus, nes tokia pat kaip ir jus grybautoja manjake biggrin.gif
noriu paklausti, gal kuri is jusu zino kaip dabar reikalai Labanoro miske?

Nieko gero Labanore. Vakar buvau netoli Siaurio ez., beveik tuscia. Keleta raudonikiu, keleta baravyku, truputi voverusku.
Atsakyti
O kaip Griškabūdžio, Lekėčių pūšynuose?

Nors kalpokų prisirinkt gerai būtų. Man jie skanūs, aš nemėgstu slidukų, tad šie tvirti grybukai man pats tas. Na ir voveraites, rudmėses labai mėgstu. O rinkti - visus mėgstu smile.gif
Atsakyti
na pagaliau baigiau vargti su grybais....nufotkinau tik sunukas nepersiuncia Microsoft Picture Manager programos mazinancios nuotraukas, neranda, ech per valanda du kibiriukai ruduku, tame tarpe kalpoku, lepsiu is pelkes, raudonikiu is po berziuku; grybautoju daug, bet grybu dygimas dar tik prasideda juk jaunatis tuoj ax.gif
tad nuotraukeles bus veliau siek tiek...
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 09 04, 22:08)
tik sunukas nepersiuncia Microsoft Picture Manager programos mazinancios nuotraukas, neranda
tad nuotraukeles bus veliau siek tiek...

Kėlimo metu galima sumažinti http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla talpykloje, pasirenkame langelyje Keisti paveikslėlio dydį reikiamus nuotraukytės matmenis 4u.gif
Ryt varom grybauti user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sakė,kad šilbaravykiai pradėjo gausiai augt,mes irgi tuoj važiuojam,žiūrėsim ką rasim,Man svarbiausia prisidžiovinti biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik iš miško,Panevėžio krašte nėra grybų.Mama vakar buvo Žaliojoje tai rado,mes lapuočiuose buvome-nėra.Kelis raudonikius,lepšius,makavikus,voveraičių,kelmutės pradeda dygti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2013 09 05, 07:15)
Labas rytas 4u.gif
Sakė,kad šilbaravykiai pradėjo gausiai augt,mes irgi tuoj važiuojam,žiūrėsim ką rasim,Man svarbiausia prisidžiovinti biggrin.gif

kątik su kolege kalbėjom, irgi sakė, kad apie Kauną masiškai šilbaravykiai dygsta smile.gif
Atsakyti
Apvažiavau miškus....LIŪDESYYYYYYYYS.Lapuočiuose 5 raudonikiukai pusės piršto dydžio ir galvutės pilnos kiaušinių schmoll.gif .Baravykus lyg kas išravėjęs būtų,radom apie 5 monumentinius biggrin.gif .vienas pušynas,kuriame rasdavome baravykų,šilbaravykių,aplamai tuščia,apart umėdžių ir kirmėlėtų keletos kalpokų.Trečiame samanyne jau keliolika šilbaravykių ir 2 baravykus,iš kurių 1 kirmėlėtas kiaurai smile.gif Žiauriai šiemet kirmėlėti grybai,kiek grybauju,nepamenu tokių metų,kad iš 100 baravykų kokie 10 visai sveiki schmoll.gif .O dabar aplamai jokių nebėra biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal patarsit i kuria puse nuo kauno geriau vaziuoti grybauti, kilometrazas nesvarbu smile.gif dekui uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2013 09 04, 22:14)
Kėlimo metu galima sumažinti http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla talpykloje, pasirenkame langelyje Keisti paveikslėlio dydį reikiamus nuotraukytės matmenis  4u.gif
Ryt varom grybauti user posted image

Aciu Fuksiukai 4u.gif
Atsakyti