sveikos mergaites! vis skaitineju jusu komentarus, nes tokia pat kaip ir jus grybautoja manjake
noriu paklausti, gal kuri is jusu zino kaip dabar reikalai Labanoro miske?
prienu - birstono siluose zmones renka silbaravykius
QUOTE(viltisss @ 2013 09 04, 17:09)
sveikos mergaites! vis skaitineju jusu komentarus, nes tokia pat kaip ir jus grybautoja manjake
Nieko gero Labanore. Vakar buvau netoli Siaurio ez., beveik tuscia. Keleta raudonikiu, keleta baravyku, truputi voverusku.
O kaip Griškabūdžio, Lekėčių pūšynuose?
Nors kalpokų prisirinkt gerai būtų. Man jie skanūs, aš nemėgstu slidukų, tad šie tvirti grybukai man pats tas. Na ir voveraites, rudmėses labai mėgstu. O rinkti - visus mėgstu
Nors kalpokų prisirinkt gerai būtų. Man jie skanūs, aš nemėgstu slidukų, tad šie tvirti grybukai man pats tas. Na ir voveraites, rudmėses labai mėgstu. O rinkti - visus mėgstu
na pagaliau baigiau vargti su grybais....nufotkinau tik sunukas nepersiuncia Microsoft Picture Manager programos mazinancios nuotraukas, neranda, ech per valanda du kibiriukai ruduku, tame tarpe kalpoku, lepsiu is pelkes, raudonikiu is po berziuku; grybautoju daug, bet grybu dygimas dar tik prasideda juk jaunatis tuoj
tad nuotraukeles bus veliau siek tiek...
QUOTE(georgiana @ 2013 09 04, 22:08)
tik sunukas nepersiuncia Microsoft Picture Manager programos mazinancios nuotraukas, neranda
Kėlimo metu galima sumažinti http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla talpykloje, pasirenkame langelyje Keisti paveikslėlio dydį reikiamus nuotraukytės matmenis
Ryt varom grybauti
Labas rytas
Sakė,kad šilbaravykiai pradėjo gausiai augt,mes irgi tuoj važiuojam,žiūrėsim ką rasim,Man svarbiausia prisidžiovinti
Sakė,kad šilbaravykiai pradėjo gausiai augt,mes irgi tuoj važiuojam,žiūrėsim ką rasim,Man svarbiausia prisidžiovinti
Ką tik iš miško,Panevėžio krašte nėra grybų.Mama vakar buvo Žaliojoje tai rado,mes lapuočiuose buvome-nėra.Kelis raudonikius,lepšius,makavikus,voveraičių,kelmutės pradeda dygti.
QUOTE(Agniska @ 2013 09 05, 07:15)
Labas rytas
kątik su kolege kalbėjom, irgi sakė, kad apie Kauną masiškai šilbaravykiai dygsta
Apvažiavau miškus....LIŪDESYYYYYYYYS.Lapuočiuose 5 raudonikiukai pusės piršto dydžio ir galvutės pilnos kiaušinių .Baravykus lyg kas išravėjęs būtų,radom apie 5 monumentinius .vienas pušynas,kuriame rasdavome baravykų,šilbaravykių,aplamai tuščia,apart umėdžių ir kirmėlėtų keletos kalpokų.Trečiame samanyne jau keliolika šilbaravykių ir 2 baravykus,iš kurių 1 kirmėlėtas kiaurai Žiauriai šiemet kirmėlėti grybai,kiek grybauju,nepamenu tokių metų,kad iš 100 baravykų kokie 10 visai sveiki .O dabar aplamai jokių nebėra
Sveikos merginos, gal patarsit i kuria puse nuo kauno geriau vaziuoti grybauti, kilometrazas nesvarbu dekui uz atsakyma
QUOTE(fukse @ 2013 09 04, 22:14)
Kėlimo metu galima sumažinti http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla talpykloje, pasirenkame langelyje Keisti paveikslėlio dydį reikiamus nuotraukytės matmenis
Ryt varom grybauti
Ryt varom grybauti
Aciu Fuksiukai