Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

panos jus neisivaizduojat koks pas mus miske lepsiu - skroblinuku kaip jus vadinat dygimo antpludis.... pririnkom 5 pintines jaunuciu grybu, o kokiom jie plantacijom auga sakes........................... o baravyku nera
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 11, 12:52)
panos jus neisivaizduojat koks pas mus miske lepsiu - skroblinuku kaip jus vadinat dygimo antpludis.... pririnkom 5 pintines jaunuciu grybu, o kokiom jie plantacijom auga sakes........................... o baravyku nera

Lerikyte bigsmile.gif . Mes nulekem iki misko paziuret, nulis doh.gif Pries tris ko gero metus pas mus plantacijom augo.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 11, 12:52)

Geras thumbup.gif ...lietaus neturėjot,o lepšiai auga?Jūs grybaujat lapuočiuose,tiesa?Ar pakraščiuose auga,ar bele kur?Kur aš grybauju,lepšiukai atsitiktinai pasitaiko,nors lapuočiai schmoll.gif ...O gal kas pasikeitė...och,gailiuosi,kad ryte nesugalvojau palėkt,vis "taupausi" trečiadieniui biggrin.gif
Atsakyti
auga jie salose, sabakstynuose po skrobliukais, cia sala tokia grybai iki pat pievos ir pievoj
niekaip neleidzia ikelt stacios foto
user posted image
Uzejom tokia viena vieta kur iskart mazam plote po pintine prirovem, uzpildziau savaja ir dar tiek priroviau, nebeturejau kur det, teko eit issipilt i masina ir grizti.

user posted image

o cia va visas derlius, o pries pora dienu miske buvo tuscia

user posted image

palijo tik vakar vakare ir atrodo vakar anksti ryte, taigi nzn is kur jie, ar cia po sio lietaus jau sureagavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 11 rugpjūčio 2013 - 14:14
Eina peklon thumbup.gif aš be žodžių thumbup.gif o anksčiau tose vietose augdavo jie?ir matosi,jog sveiki thumbup.gif
Atsakyti
augdavo. Bet dabar ju pilnas miskas visur visur visur. Po poros dienu bus pilna peraugeliu. nezinom ka daryt su jais , gimines jau apdalinom biggrin.gif
Atsakyti
džiovinkit,man visai gerai ir lepšiai kokiems virtų bulvių cepakams thumbup.gif Pažadėjau anūkus pasaugot iki trečiadienio,nepavyks pašokti apžiūrėti,ar ir pas mus tokie lobynai smile.gif
Atsakyti
Geeeras bigsmile.gif Lerikyte, super thumbup.gif
čia, kiek įžiūriu, paberžiai (bent mes taip vadinam juos). Rytoj lėksiu ir aš į mišką žiūrėti, nes šiandien jau nebespėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 11, 18:05)
džiovinkit,man visai gerai ir lepšiai kokiems virtų bulvių cepakams thumbup.gif Pažadėjau anūkus pasaugot iki trečiadienio,nepavyks pašokti apžiūrėti,ar ir pas mus tokie lobynai smile.gif

dziovykle jau iki lubu prikrauta, daug ten ju neprikisiu, bet jau kiek imanoma tai joa sudziovinsiu smile.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 08 11, 18:06)
Geeeras bigsmile.gif Lerikyte, super thumbup.gif
čia, kiek įžiūriu, paberžiai (bent mes taip vadinam juos). Rytoj lėksiu ir aš į mišką žiūrėti, nes šiandien jau nebespėsiu smile.gif

gal, mes tai nevadinam taip tai nezinau biggrin.gif mes lepsiais vadinam
Atsakyti
Taip, tai paberziai, mes vadinam skrobliniais. Pas mus jie auga tai purvynuose ir krumuose. Siandien istikruju i ju vietas net nevaziavom, jauciu ryt po darbo reiks lekti, nes jie gauna tai valandom, o ne dienom 4u.gif
Atsakyti
na? g.gif
Atsakyti
Ka tik grizau, nu pas mus tuscia doh.gif
Atsakyti