Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

Aš viliuosi,kad baravykų dar tikrai bus,drėgmės gavo,orai šilti.Jūs ieškote baravykų šalia musmirių,o aš visada jų randu šalia baltų šungrybių,vadinu juos "viliokais",nežinau,ar suprantate,apie ką kalbu smile.gif .Bet jei matai baltukus,pasidairius visada šalimais rasi baravyką-ų smile.gif
Atsakyti
a pas mus tai baravykų gali ir nebebūti, na bent jau bangos tai tikrai rolleyes.gif tokia jau ta tendencija, rugpjuti ką surenkam, tą, o paskui jau vienas kitas vienas kitas tikrasis, rudagalvis kur samanose, palaukėse būna. Visai kitokio tipo miškai.
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 09 03, 10:48)
Aš viliuosi,kad baravykų dar tikrai bus,drėgmės gavo,orai šilti.Jūs ieškote baravykų šalia musmirių,o aš visada jų randu šalia baltų šungrybių,vadinu juos "viliokais",nežinau,ar suprantate,apie ką kalbu smile.gif .Bet jei matai baltukus,pasidairius visada šalimais rasi baravyką-ų smile.gif

Ir mes juos vadinam viliokais ir salia ieskom baravyku. O prie musmiriu ieskom raudonikiu ar lepsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2013 09 03, 09:19)
Turetu dar buti baravyku... nebepamenu kada pernai buvo... tik atsimenu, kad kai pas Lerikyte jie baigesi, Valkininkuose prasidejo...

tai buvo aplink Valkininkus jų praėjusį savaitgalį.
Atsakyti
Kalpokų aš aplamai šią vasarą radau gal kokius 5-6 ir tie patys sukirmiję buvo...O paskutiniu metu anei vieno ax.gif
Atsakyti
o as siandien vaziuosiu grybauti nai nai.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 09 03, 15:15)
Kalpokų aš aplamai šią vasarą radau gal kokius 5-6 ir tie patys sukirmiję buvo...O paskutiniu metu anei vieno  ax.gif

Savaitgalį buvau prie Druskininkų tai kalpokų daugybė pridygę ir kaip ne keista beveik visi sveiki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2013 09 04, 07:40)
Savaitgalį buvau prie Druskininkų tai kalpokų daugybė pridygę ir kaip ne keista beveik visi sveiki bigsmile.gif

Vakar buvau grybauti, tai pilna jų drinks_cheers.gif bet es jų nerenkam ir matyt ne mes vieni, kad tiek daug biggrin.gif
Šilbaravykių nemažai pasipylę, o baravykai jau rudeniniai, augai visur padrikai ax.gif žodžiu galima rasti įvairių grybų smile.gif
Atsakyti
ir mes vakar buvom trumpam, tai makavykai jau pasirodė, bet gana nemažai sukirmijusių, dar tikrų baravykū pavyko keletą rasti, bet jau panašu, kad jie į pabaigą
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 09 04, 10:43)
ir mes vakar buvom trumpam, tai makavykai jau pasirodė..

o, kaip smagu smile.gif Patinka man makavykai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 04, 11:45)
o, kaip smagu  smile.gif  Patinka man makavykai.

drinks_cheers.gif ir man patinka. Vakar tik vieną radau, bet tikiuosi išlėkti gal dar rytoj pgrybauti ir daugiau rasti biggrin.gif
Atsakyti
Buvau siandien trumpai miske. Jau taip nedaug dygo, o dabar visai sustojo doh.gif
Atsakyti