a pas mus tai baravykų gali ir nebebūti, na bent jau bangos tai tikrai tokia jau ta tendencija, rugpjuti ką surenkam, tą, o paskui jau vienas kitas vienas kitas tikrasis, rudagalvis kur samanose, palaukėse būna. Visai kitokio tipo miškai.
QUOTE(Teoleda @ 2013 09 03, 10:48)
Aš viliuosi,kad baravykų dar tikrai bus,drėgmės gavo,orai šilti.Jūs ieškote baravykų šalia musmirių,o aš visada jų randu šalia baltų šungrybių,vadinu juos "viliokais",nežinau,ar suprantate,apie ką kalbu .Bet jei matai baltukus,pasidairius visada šalimais rasi baravyką-ų
Ir mes juos vadinam viliokais ir salia ieskom baravyku. O prie musmiriu ieskom raudonikiu ar lepsiu
QUOTE(Millli @ 2013 09 03, 09:19)
Turetu dar buti baravyku... nebepamenu kada pernai buvo... tik atsimenu, kad kai pas Lerikyte jie baigesi, Valkininkuose prasidejo...
tai buvo aplink Valkininkus jų praėjusį savaitgalį.
Kalpokų aš aplamai šią vasarą radau gal kokius 5-6 ir tie patys sukirmiję buvo...O paskutiniu metu anei vieno
o as siandien vaziuosiu grybauti nai nai....
QUOTE(Lyžuka @ 2013 09 03, 15:15)
Kalpokų aš aplamai šią vasarą radau gal kokius 5-6 ir tie patys sukirmiję buvo...O paskutiniu metu anei vieno
Savaitgalį buvau prie Druskininkų tai kalpokų daugybė pridygę ir kaip ne keista beveik visi sveiki
QUOTE(powerpuff @ 2013 09 04, 07:40)
Savaitgalį buvau prie Druskininkų tai kalpokų daugybė pridygę ir kaip ne keista beveik visi sveiki
Vakar buvau grybauti, tai pilna jų bet es jų nerenkam ir matyt ne mes vieni, kad tiek daug
Šilbaravykių nemažai pasipylę, o baravykai jau rudeniniai, augai visur padrikai žodžiu galima rasti įvairių grybų
ir mes vakar buvom trumpam, tai makavykai jau pasirodė, bet gana nemažai sukirmijusių, dar tikrų baravykū pavyko keletą rasti, bet jau panašu, kad jie į pabaigą
QUOTE(Lyžuka @ 2013 09 04, 10:43)
ir mes vakar buvom trumpam, tai makavykai jau pasirodė..
o, kaip smagu Patinka man makavykai.
QUOTE(saintlina @ 2013 09 04, 11:45)
o, kaip smagu Patinka man makavykai.
ir man patinka. Vakar tik vieną radau, bet tikiuosi išlėkti gal dar rytoj pgrybauti ir daugiau rasti
Buvau siandien trumpai miske. Jau taip nedaug dygo, o dabar visai sustojo