Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

QUOTE(saintlina @ 2013 09 02, 13:19)
va čia tai laimikis..  bigsmile.gif  Ot darbelio turėjot..

neklausk doh.gif doh.gif doh.gif siaube, siaubeli, kaip pavargom...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 01, 16:45)
uf, pagaliau ir pas mus bent šiek tiek padygo  wub.gif  Buvom miške neilgai, bo diedas labai skubėjo, bet netoli šimto baravykų suradom. Pagaliau ir mano širdis atsigavo  wub.gif  Gaila tik, kad atostogos tai jau baigėsi, grybavimas tik savaitgalinis bus..

Lietaus nebuvo, tik debesys. Bet miške, kaip nekeista, nėr taip baisiai sausa, kaip anksčiau. Na, ir žmonių tai jau padavė.. kur nepasisuksi, ten eina kas nors.

U kur jus is Lazdynu vaziuojat grybaut?Mes vakar buvom i Paluknes puse,Ropeju miskuose -tustuma.Vienas kirmeletas baravykas,pora raudonikiu,kokie desimt silbaravykiu ir sauja sudziuvusiu voveraiciu unsure.gif Gavosi litras virtu grybuku.Bet kiek laiko jie rinkti doh.gif kokias tris valandas.Vyras tik sliauziojo is paskos ir zyze.Gybautoju nei vieno nesutikom,tik uogautojus vietinius.Sake,kad grybu pas juos ner...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smala: 02 rugsėjo 2013 - 13:10
QUOTE(Lerikyte @ 2013 09 02, 11:50)
a pas mus jau baigėsi grybai, miškas labai tuščias nė grybautojų, nė grybų biggrin.gif Suskaičiavom,kad per šita baravykų dygimą radom apie 1750vnt baravykų

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif turbūt užsirašote po kiekvieno grybavimo g.gif , įspūdingi skaičiai, speju jau visi aruodai pas jus baravykais užilpti mirksiukas.gif ir lentynos nuo marinuotų lūžta smile.gif
Atsakyti
Užėjome tiltus vat tokių, o kas jie ištikro neteko anksčiau rinkti, tai surinkau į atskirą krepšiuką, kad nesimaišytų gal kas žinote kaip jie vadinasi, sako kad valgomi (ir ne vieną karta smile.gif ), aš kol kas nežinau kaip pasielgti. g.gif
Gal kas atpažins?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2013 09 02, 15:14)
Užėjome tiltus vat tokių, o kas jie ištikro neteko anksčiau rinkti, tai surinkau į atskirą krepšiuką, kad nesimaišytų gal kas žinote kaip jie vadinasi, sako kad valgomi (ir ne vieną karta  smile.gif ), aš kol kas nežinau kaip pasielgti.  g.gif
Gal kas atpažins?

user posted image

user posted image

user posted image

Man atrodo kad cia gotys, bent mes taip vadinam. Tai valgomi rudeniniai grybai. Man jie labai kvepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 09 02, 15:25)
Man atrodo kad cia gotys, bent mes taip vadinam. Tai valgomi rudeniniai grybai. Man jie labai kvepia  4u.gif

Taip, jie kvepia ne visai kaip kiti grybai. Man patvirtinimo ir reikia, kad čia gotys. Mama pernai pas mus miškelyje (tiksliau visai pamiškėje) buvo tokių parinkus, bet iš manęs tokia grybautoja, kad kiekvieną kartą man jie kitaip atrodo ir aš šiemet nesu garantuota kad tai tie grybai, o iki mamos tolokai, kad paklausti, nuotraukų nenusiųsi senam žmogui g.gif . Žinau tik tradicinius: lepšius, baravykus ir raudonviršius tongue.gif
Atsakyti
Aš šitų neimu, bet irgi esu radus, geriau nerizikuoti tiksliai nežinant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2013 09 02, 15:31)
Taip, jie kvepia ne visai kaip kiti grybai. Man patvirtinimo ir reikia, kad čia gotys. Mama pernai pas mus miškelyje (tiksliau visai pamiškėje) buvo tokių parinkus, bet iš manęs tokia grybautoja, kad kiekvieną kartą man jie kitaip atrodo ir aš šiemet nesu garantuota kad tai tie grybai, o iki mamos tolokai, kad paklausti, nuotraukų nenusiųsi senam žmogui  g.gif . Žinau tik tradicinius: lepšius, baravykus ir raudonviršius  tongue.gif

Apziurejau dar karta, tikrai gotys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 09 02, 15:37)
Apziurejau dar karta, tikrai gotys  4u.gif

Tai tada varau virti bigsmile.gif
Šiaip nusiploviau, jau sakiau pas mamą lėksiu (56 km), kad įsitikint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2013 09 02, 13:09)
U kur jus is Lazdynu vaziuojat grybaut?

mes sodybą prie Valkininkų turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 09 02, 14:12)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif turbūt užsirašote po kiekvieno grybavimo  g.gif , įspūdingi skaičiai,  speju jau visi aruodai pas jus baravykais užilpti  mirksiukas.gif ir lentynos nuo marinuotų lūžta smile.gif

taip, šitus didesnius skaičius užsirašėm.
Mes nemarinuojam - neturim nė vieno marinuotų stiklainiuko - nemėgstam, neturim laiko ir noro. smile.gif
Atsakyti
Bitė Plius-tikrai pas jus gotys.Jos turi tokį specifinį kvapą,labai skanus grybas smile.gif Smarkiai kirmija.Pas mus šiandien "grybų lietus" prasidėjo thumbup.gif Galgi pušyniniai baravykai pasirodys smile.gif
Atsakyti